Трускавец

Альбинка
Зарегистрированный пользователь

Re: Трускавец

Сообщение Альбинка » Вс сен 20, 2020 10:58 pm

_igor писал(а):Столько зелёных бигбордов кто-то ж должен оплачивать. Вот, отдыхающие и платят.

Ну если говорить о бигбордах, то на западной Украине наверно 70% это ЕС и на втором месте партия "за майбутне". За Зеленского я не так много увидела бигбордов. Зато можно встретить на бигбордах Смешко, Гриценко, партию Голос, Свободу, и очень изредка Юлю. Плюс много местных, неизвестных мне партий и людей.

Milena

Сообщение Milena » Вс сен 20, 2020 11:10 pm

Альбинка писал(а):
_igor писал(а):Столько зелёных бигбордов кто-то ж должен оплачивать. Вот, отдыхающие и платят.

Ну если говорить о бигбордах, то на западной Украине наверно 70% это ЕС и на втором месте партия "за майбутне". За Зеленского я не так много увидела бигбордов. Зато можно встретить на бигбордах Смешко, Гриценко, партию Голос, Свободу, и очень изредка Юлю. Плюс много местных, неизвестных мне партий и людей.

Я заметила тендентность. Бигборды не идут с молотка, а уже давно являются частной собственностью.
Сужу по уважаемому мной Николаю, что Виконда и КСМ. Одни и те же бигборды задействованы в рекламе. Либо дыньки с арбузами , либо партия. Одно и тоже место. Ну и ещё район депутатства имеет место быть.
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

Славянин

Сообщение Славянин » Ср окт 07, 2020 1:48 pm

ZAZ писал(а):
Milena писал(а):Спасибо за инфу. Я прям тоже загорелась пенсионный возраст там провести. Эх, когда он только наступит. Работа здесь держит.

Ещё Ирпень рассматриваю. В Трускавце просто вложил деньги после продажи недвижимости в Запорожье. Что б в банк не нести. Ирпень конечно лучше. Киев считай.

Трускавец это с расчётом того что временно пустая хата будет приносить прибыль как во Львове?? Там туристы в апартаментах живут или только в санаториях лечатся??? Не был как то в Трускавце никогда ))) ...но говорят самое терпимое место на Львивщине для русского языка))))

_igor

Сообщение _igor » Ср окт 21, 2020 12:32 pm

https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-poperedyl ... tsia-video

На Львівщині Служба безпеки України попередила знищення комерційною структурою унікальної екології курортного Трускавця.

Оперативники спецслужби встановили, що через бездіяльність бізнесменів понад 20 інженерних споруд Трускавецького басейну мінеральних вод були у аварійному стані. Зловмисники також свідомо порушували порядок використання і охорони надр, що призвело до забруднення родовищ і створило екологічну небезпеку в регіоні. Експлуатацію низки цілющих свердловин типу «Нафтуся» було припинено.

За висновками профільних експертів, така діяльність могла призвести до знищення статусу Трускавця, як всесвітньовідомого курорту.

Перевіряється інформація про причетність до протиправної діяльності посадовців Трускавецької міськради та інших державних структур. За попередніми даними слідства, чиновники вносили завідомо неправдиві дані до звітних документів щодо користування надрами. Вони умисно занижували обсяги спеціального водокористування, що могло завдати збитки місцевому бюджету на 0,5 мільйона гривень щорічно.

Правоохоронці провели виїмку документів у міській раді Трускавця, Львівській геологорозвідувальній експедиції, Басейновому управлінні водних ресурсів та Державному агенстві водних ресурсів. Їх попередній аналіз свідчить, що кінцевим власником комерційних структур, що експлуатували свердловини, є народний депутат однієї з політичних партій. Вилучена документація буде додана до матеріалів справи.

Триває досудове слідство за ч. 1 ст. 242 (порушення правил охорони вод) і ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Документування протиправної діяльності проводилось спільно зі слідчими ГУ Нацполіції за процесуального керівництва Прокуратури Львівської області.

phpBB [video]
Все вышесказанное является моим личным мнением. ИМХО, короче.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср окт 21, 2020 5:13 pm

Мер Трускавця Андрій Кульчинський звинуватив СБУ у неправдивій інформації (відео)

https://donpatriot.news/mer-truskavtsia ... tsii-video

Брешет падло этот мэр.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Пред.

Вернуться в Туризм. Отдых.