Это интересно!

За пределами Запорожской области
Milena
Зарегистрированный пользователь

Re: Это интересно!

Сообщение Milena » Чт фев 15, 2024 1:03 pm

Тушкан писал(а):
Milena писал(а):Но при этом эта Сентия бъет все рекорды по продажам. Кто-то пробовал?

Не пробовал. И не тянет. Зато знаю куда более дешевый способ ощутить себя пьяным, не используя спиртных напитков. Нужно просто выпить много обычной воды. Кому полтора литра хватит, но в основном побольше надо.

Давление поднимается? Стремный способ.
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

Milena

Сообщение Milena » Чт фев 15, 2024 1:07 pm

То ли я криво спрашиваю, но поиск цену мне только в фунтах показывает - 26-30 £

Это наверное потому, что в США этот напиток ещё не лицензировали. Продается в Европе и то не во всех странах. Поэтому и привязка к фунтам.
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

Капля

Сообщение Капля » Чт фев 15, 2024 1:17 pm

Milena писал(а):

Это наверное потому, что в США этот напиток ещё не лицензировали. Продается в Европе и то не во всех странах. Поэтому и привязка к фунтам.

Надеюсь, не лицензируют. В Америке с этим делом строго, если что засудят по полной.

ХорошаЯ

Сообщение ХорошаЯ » Чт фев 15, 2024 1:19 pm

Milena писал(а):

Пока к нам официально дойдет, там уже запретить успеют)))
Или переведут в медицинские препараты.
Рецептурные)))
А знаешь, всё ещё будет уже было...

Капля

Сообщение Капля » Чт фев 15, 2024 1:49 pm

ХорошаЯ писал(а):Блин, куда-то "не" подевалась в моем предыдущем комменте - НЕ слышала, до сегодня.

Почитала отзывы на Амазоне - кому как, все отмечают дороговизну.
Отдельно отметила отзыв от принимающей антидепрессанты - мол, обычный алкоголь нельзя, а на счёт безалкоголия запрета нет.
А исследования есть?

У меня Амазон в долларах показывает., 500 мл. - $41.75. 3,6 звезды рейтинг. Если Амазон продает, значит это лицензировано, не могут они несертифицированные товары продавать.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт фев 15, 2024 5:02 pm

В аптеке , где делают на заказ лекарства, можно заказать седативный чай. Тот же эффект))) Что касается обсуждаемого напитка, то довольно интересно как его классифицировать? Любое вещество изменяющее сознание-это наркотик, как ни крути. Хоть гомеопатический, хоть синтетический.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Milena

Сообщение Milena » Чт фев 15, 2024 6:43 pm

ЗАЗ писал(а):В аптеке , где делают на заказ лекарства, можно заказать седативный чай. Тот же эффект)))

Это на Металле? А название есть?
Мне от бессонницы уже ни одно безрецептурное не помогает. Как-то при давлении клофелин укололи, даже он заснуть не помог.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт фев 15, 2024 7:36 pm

Milena писал(а):
ЗАЗ писал(а):В аптеке , где делают на заказ лекарства, можно заказать седативный чай. Тот же эффект)))

Это на Металле? А название есть?
Мне от бессонницы уже ни одно безрецептурное не помогает. Как-то при давлении клофелин укололи, даже он заснуть не помог.

Я заказывал в сети аптек КП Примула . На Запорожской старая аптека , перекресток со Школьной. Потом на Тургенева , перекресток с проспектом , напротив гастронома "Урожай" бывший. Можно позвонить спросить где они принимают заказы. Называлось "Седативный чай". Что то типа такого. Чашку бахнул , как коньяк. Травяное что то.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт фев 15, 2024 8:08 pm

Milena писал(а):Мне от бессонницы уже ни одно безрецептурное не помогает.

Барбовал? Не берет?

Milena

Сообщение Milena » Чт фев 15, 2024 8:32 pm

ЗАЗ писал(а):
Milena писал(а):Мне от бессонницы уже ни одно безрецептурное не помогает.

Барбовал? Не берет?

Не-а. И гидазепам толком не берет.
Как светать начинает, так морфей и приходит. [32]

Эглонил был хорош, но он рецептурный.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт фев 15, 2024 8:40 pm

Milena писал(а):Не-а. И гидазепам толком не берет.

Донормил шипучие таблетки? Пробовала?
Мне хорошо помогает.

Milena

Сообщение Milena » Чт фев 15, 2024 9:21 pm

ЗАЗ писал(а):
Milena писал(а):Не-а. И гидазепам толком не берет.

Донормил шипучие таблетки? Пробовала?
Мне хорошо помогает.

Не пробовала. Записала. [cvetochek]

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс окт 19, 2025 5:35 pm

Сегодня ограбили ЛУВР!

Найвідоміше пограбування сталася в 1911 році, коли викрали шедевр Леонардо да Вінчі

Пограбування Лувру траплялися рідко завдяки суворим заходам безпеки, але вони все ж були. Найвідоміше з них сталася в 1911 році, коли викрали шедевр Леонардо да Вінчі «Мона Ліза». Про це повідомляє «Главком» із посиланням на BBC.

Поет Гійом Аполлінер і художник Пабло Пікассо були допитані поліцією. Але винним виявився італієць, який з почуття національної гордості хотів повернути картину до Італії. «Мону Лізу» знайшли через три роки у Флоренції. На той час картина не була такою відомою, як зараз.

Крім того, в 1983 році зникли деякі предмети обладунків 16 століття, які були знайдені лише в 2011 році.

Зовсім недавно, в 1998 році, була викрадена картина художника 19 століття Каміля Коро. Полотно «Дорога на Севр» (Le Chemin de Sevres) просто зняли зі стіни, і ніхто цього не помітив. Крадіжка стала приводом для серйозного перегляду системи безпеки. Картину так і не знайшли.

Нагадаємо, у неділю, 19 жовтня, у знаменитому паризькому музеї Лувр сталося зухвале пограбування. Зловмисники викрали дев'ять предметів із колекції ювелірних виробів, пов'язаних із Наполеоном та імператрицею.

Нагадаємо, у Парижі судитимуть чотирьох чоловіків, які малювали графіті із зображенням трун із написами про «французьких солдатів в Україні». Серед затриманих – троє громадян Молдови.

За даними французької прокуратури, чоловіків звинувачують у псуванні чужого майна та спробі деморалізувати французьку армію, що могло зашкодити національній обороні в мирний час. За такі дії їм загрожує до п’яти років ув’язнення і штраф до €75 тис.
https://glavcom.ua/world/observe/pohrabuvannja-luvru-shcho-vikradali-z-muzeju-ranishe-1084028.html

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс окт 19, 2025 5:43 pm

Париж прокинувся сьогодні у тривозі – одна з головних культурних святинь світу, музей Лувр, став місцем гучного злочину. Вранці кілька зловмисників проникли до будівлі та викрали ювелірні вироби з історичної колекції.

Парижська прокуратура підтвердила факт крадіжки, розпочавши розслідування за підозрою в "організованій крадіжці та злочинній змові". Як повідомляє BBC, справи залучено підрозділ, який спеціалізується на боротьбі з незаконним обігом культурних цінностей. "Наразі оцінюється розмір збитків, розслідування триває", – повідомили у прокуратурі.

За даними Міністерства внутрішніх справ Франції, інцидент стався близько 09:30 за місцевим часом. Троє або четверо злочинців проникли до галереї "Аполлон" через розбите вікно, скориставшись механічним підйомником, встановленим на вантажівці біля фасаду. Вони розбили вітрини, забрали коштовності та втекли на мотоциклах. Вся операція тривала лише сім хвилин.

Як повідомляє видання Le Parisien, грабіжникам вдалося викрасти дев’ять предметів із колекції, серед яких намисто, брошка та діадема імператриці Євгенії. Проте найцінніший експонат – діамант "Регент" вагою понад 140 каратів – вони з невідомих причин залишили. Неподалік музею правоохоронці вже виявили пошкоджену діадему імператриці, однак решта предметів і досі перебувають у розшуку.

Міністр культури Франції Рашіда Даті підтвердила у соцмережі X, що "під час відкриття Лувру сьогодні вранці сталося пограбування", додавши, що музей закрито на день "з виняткових причин". Постраждалих унаслідок інциденту немає.

Як передає кореспондент BBC у Парижі Ендрю Гардинг, поліція перекрила всі підходи до будівлі, включно з дорогою вздовж набережної Сени. Слідчі зосередили увагу на південно-східному крилі музею, де виявлено велику висувну драбину на механічному підіймачі.

Попередньо вважають, що саме нею злочинці потрапили на один із верхніх поверхів. Поки що не з’ясовано, чи була драбина частиною ремонтних робіт, чи її встановили самі грабіжники.

У Луврі виставлені найвідоміші шедеври світового мистецтва, серед яких "Мона Ліза" Леонардо да Вінчі. За словами експертів, попри втрату дев’яти предметів, інцидент може призвести до перегляду системи безпеки музеїв у всій Європі.
https://help.hvylya.net/uk/318222-ograblenie-luvra-postavilo-na-ushi-parizh-za-7-minut-ukrali-cennosti-napoleona

Milena

Сообщение Milena » Сб окт 25, 2025 12:24 am

Нам тут с мужем пришла идея нарисовать треугольник. Красно-черный, как символ Украины. Как думаете, галереи нас поддержат? А хоть десять лямов поднимем?

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вт окт 28, 2025 9:12 am

Milena писал(а):Нам тут с мужем пришла идея нарисовать треугольник. Красно-черный, как символ Украины. Как думаете, галереи нас поддержат? А хоть десять лямов поднимем?

Отличная идея. Нарисуйте. Потом нужна пиар акция и ждите роста цены. Тут 50 на 50. ))))

Пред.

Вернуться в Что нового в мире?