phpBB [video]

Mantis » Вс мар 03, 2024 6:52 pm

ЗАЗ » Вт мар 26, 2024 10:13 pm

ЗАЗ » Вт мар 26, 2024 11:51 pm
https://babel.ua/news/105352-lider-talibanu-poobicyav-zabivati-zhinok-kaminnyam-do-smerti-na-znak-borotbi-z-zahidnoyu-demokratiyeyuВерховний лідер «Талібану» Мавлаві Хібатулла Ахундзада пообіцяв почати публічно забивати жінок камінням до смерті на знак боротьби з західною демократією.
Про це повідомляє The Telegraph.

ХорошаЯ » Ср мар 27, 2024 1:28 am

Milena » Вт апр 02, 2024 12:52 am

Milena » Вт апр 02, 2024 1:10 am

ЗАЗ » Вт апр 02, 2024 9:05 am
Якщо по посольству Ірану дійсно вдарив Ізраїль, це означатиме зсув, який неможливо переоцінити. У світових гравців бракуватиме сил і часу на Україну
Сьогодні, 08:48
Навмисний авіаудар по іноземній дипмісії – це новий рівень ведення війни. Ріллі.
Ця інформація ще перевіряється, але зараз уже не тільки офіційні джерела Сирії та Ірану, а й усі світові агенції пишуть про те, що Ізраїль нібито завдав точковий удар по Дамаску, по одній із будівель іранського посольства. Сам Ізраїль про це не повідомляє, але й спростовувати не поспішає.
Будинок, який у медіа фігурує також як консульство, зруйнований ущент. При цьому основна будівля посольства, розташована поруч (її видно ліворуч) практично не постраждала (як це можливо?).
Варіант випадкового прильоту по незапланованій цілі можна сміливого виключити. Під час удару загинув іранський топгенерал, який там перебував. Таких випадковостей не буває. Варіант вибуху зсередини, який постфактум намагаються видати за ізраїльський страйк – виключати, напевно, не можна. Але фактом є те, що медіа, які детально знаються на темі, не виносять цю версію у заголовки, та й загалом, здається, не згадують про неї.
Білий дім уже підтвердив, що вивчає повідомлення. Я так розумію, хочуть на 100% встановити відповідальність. Якщо зрештою інфа про удар Ізраїлю по посольству підтвердиться, це означатиме зсув, який просто неможливо переоцінити.
І, на жаль, висока імовірність, що через це у світових гравців бракуватиме сил і часу для фокусування на Україні.
Джерело: Сергій Сидоренко / Facebook

ЗАЗ » Вт апр 02, 2024 9:07 am
Milena писал(а):Це пушка-- ракетаХоча тьфу- млядь.

Капля » Вт апр 02, 2024 9:22 am
ЗАЗ писал(а):Milena писал(а):Це пушка-- ракетаХоча тьфу- млядь.
В Марокко есть город Танжер. Там эта фигня очень распространена. Я чуть в обморок не упал как вечером на улицу вышел.
![легче застрелится [pif]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/smile_02/smile63.gif)

ЗАЗ » Вт апр 02, 2024 9:35 am
Капля писал(а):ЗАЗ писал(а):Milena писал(а):Це пушка-- ракетаХоча тьфу- млядь.
В Марокко есть город Танжер. Там эта фигня очень распространена. Я чуть в обморок не упал как вечером на улицу вышел.
ЗАЗ, Вы в Марокко сейчас?

Milena » Вт апр 02, 2024 9:58 am
ЗАЗ писал(а):Milena писал(а):Це пушка-- ракетаХоча тьфу- млядь.

Капля » Вт апр 02, 2024 10:00 am
ЗАЗ писал(а):Капля писал(а):ЗАЗ писал(а):В Марокко есть город Танжер. Там эта фигня очень распространена. Я чуть в обморок не упал как вечером на улицу вышел.
ЗАЗ, Вы в Марокко сейчас?
Та не))) Я в Запорожье. Был когда то в Танжере , в другой жизни .
)))
ЗАЗ » Вт апр 02, 2024 10:06 am
Ни в одной стране северной Африки и Ближнего Востока нет такого ощущения полного погружения в мир и культуру этих людей как в Марокко. Марокко-это рафинированный, концентрированный, ошеломляющий ВОСТОК. Там пропитано всё древностью и пряностями, благовониями и морепродуктами, музыкой и танцами, религией и тягучей как патока , медленной и неспешной жизнью жителей этой удивительной страны. Ни Египет, ни Иордания, ни Тунис , ни ОАЭ даже на меня не произвели такого впечатления как Танжер. И ещё Бомбей конечно. Но то другая история.
Капля » Вт апр 02, 2024 10:12 am

Milena » Вт апр 02, 2024 10:25 am

Капля » Вт апр 02, 2024 10:33 am

ЗАЗ » Чт апр 11, 2024 8:23 pm

ХорошаЯ » Пт апр 12, 2024 12:37 am

Tux_Spirit » Пт апр 12, 2024 11:49 am
ЗАЗ писал(а):Из Израиля эвакуируют посольства. Иран предупредил США, что начнет войну. Байден сообщил сегодня.

ЗАЗ » Пт апр 12, 2024 11:50 am
Tux_Spirit писал(а):ЗАЗ писал(а):Из Израиля эвакуируют посольства. Иран предупредил США, что начнет войну. Байден сообщил сегодня.
Сидим, ждём, всё спокойно.