Владимир Зеленский, Президент Украины.

Правила форума 1. Форум не предназначен для спама или рекламы.
2. Запрещены призывы к межнациональной розни, нарушению целостности страны, сепаратизму, другим преступлениям.
3. Запрещены оскорбления пользователей, грубый переход на личности и ругань.
4. На форуме запрещено писать транслитом.
5. Запрещается нарушать тайну частной жизни без согласия сторон.
5.1 Категорически запрещается выкладывать на всеобщее обозрение личную переписку без согласия обеих сторон
6. Не нужно коверкать ники пользователей.
7. Помните: самовольное модерирование зачастую оканчивается наказанием.
flint
Зарегистрированный пользователь

Re: Владимир Зеленский, Президент Украины.

Сообщение flint » Пн май 08, 2023 12:27 pm

Изображение

Солоха

Сообщение Солоха » Пн май 08, 2023 4:35 pm

Изображение
Ще й місячні в нього регулярні. Тобто випуски книжок

flint

Сообщение flint » Сб май 13, 2023 10:39 am

ЗАЗ писал(а):
_igor писал(а):Ага, а кто-то назвал Путина неудачником года)))) politico, кажется) они же отметили Зеленского как самого влиятельного человека Европы

Сдать за два дня весь ЮГ, полностью побережье Азовского моря, Чонгар, Херсон , АЭС самую большую в Европе-это конечно великие достижения самого влиятельного и большие "неудачи" для Путина.

Залужний розповідав, що військове керівництво України готувалося до повномасштабного вторгнення Росії заздалегідь. Підготовка супроводжувалася значним комплексом заходів, у яких брала участь велика кількість людей. За його словами, на кінець лютого 2022 року військове керівництво України вичерпало усі ідеї, що можна зробити ще для мінімізації збитків від російського вторгнення. Всі проведені комплекси допомогли розробити варіант, який спрацював під час вторгнення окупантів.

https://trueua.info/news/zaluzhnij-poya ... rahovuvala

flint

Сообщение flint » Сб май 13, 2023 10:46 am

Изображение

Швейк

Сообщение Швейк » Вс май 14, 2023 7:15 am

flint писал(а):
ЗАЗ писал(а):
_igor писал(а):Ага, а кто-то назвал Путина неудачником года)))) politico, кажется) они же отметили Зеленского как самого влиятельного человека Европы

Сдать за два дня весь ЮГ, полностью побережье Азовского моря, Чонгар, Херсон , АЭС самую большую в Европе-это конечно великие достижения самого влиятельного и большие "неудачи" для Путина.

Залужний розповідав, що військове керівництво України готувалося до повномасштабного вторгнення Росії заздалегідь. Підготовка супроводжувалася значним комплексом заходів, у яких брала участь велика кількість людей. За його словами, на кінець лютого 2022 року військове керівництво України вичерпало усі ідеї, що можна зробити ще для мінімізації збитків від російського вторгнення. Всі проведені комплекси допомогли розробити варіант, який спрацював під час вторгнення окупантів.

https://trueua.info/news/zaluzhnij-poya ... rahovuvala

Эээ, быстрое занятие большей части запорожской и херсонской областей, отсутствие хоть какого то движения к эвакуации Мариуполя вот это оно все и есть?
Да, тогда какого хера Мрию за границу не эвакуировали?

Швейк

Сообщение Швейк » Вс май 14, 2023 7:16 am

flint писал(а):Изображение

Фу, нельзя же так прилюдно вылизывать....

flint

Сообщение flint » Вс май 14, 2023 9:41 am

Изображение

Швейк

Сообщение Швейк » Вс май 14, 2023 11:50 am

flint писал(а):Изображение

[tu-tu] [32] [32]

Солоха

Сообщение Солоха » Вс май 14, 2023 6:19 pm

flint

Сообщение flint » Пн май 15, 2023 7:50 am

Солоха

Сообщение Солоха » Пн май 15, 2023 8:46 am

Пресконференція в Італії
Изображение

Солоха

Сообщение Солоха » Пн май 15, 2023 8:51 am

Ще трохи зі стенограми. Стиль "перекладач повісився"

– Можна підтримати окрему позицію в цьому майданчику, головне що там є практичні речі, головне залучити максимум країн які хочуть дійсно миру, миру в Україні, а не просто ще одна якась пропозиція з боку росії як були Мінськи угоди тільки для того щоби заморозити конфлікт, трішечки почекати, озброїтись росії і почати знову окупацію.
~Я хотів би поперше привітати людей, у мене не було такої можливості. Це так важливо щоби в Італії люди розуміли що війна вона не десь там далеко вона в Європі і допомога Італії вона не десь там далеко від України ми їх відчуваємо в середині свого суспільства ми відчуваємо цю допомогу і підтримку в серці, і ми не хочемо це втрачати, і я тут так оборона, підтримка важливі зустрічи, але дуже важлива моя сьогоднішня вдячність суспільству і я тут я хотів би подякувати тут, відчуваючи мир неможно відчувати війну і слава богу я дійсно бажаю суспільству Італії тільки мир і тільки здо жи життя і це найголовніші цінності, але відчути до кінця що у нас відбувається так само як і відчути до кінця що ви нам
допомагаєте ви не можете і тому я привіз вам вдячність за вашу допомогу, ми це відчуваємо. Чому? Тому що для мене, для кожного українця і українки люди це найважливіші. І ось про цю цінність про людей я продовжу відповідати на ваше питання щодо приватних армій і що до того до їх ставлення щодо людей і хто б вони не були ці приватні армії все одно або мобілізовані російські військові це їх ставлення до людей, вони відправили вбивати нас катувати нас нашу землю, вони не мотивовані і вони використовують зеків ви знаєте що вони залучили десятки тисяч зеків, десятку тисяч їх вони їх випустили с-с-с з-за грат і для того, щоб вони воювали, і ви знаєте що вони не можуть повернутись назад, вони не можуть бігти назад від пострілів, тому що якщо вони повертаються с лінії фронту назад то їх розстрілюють ось вам і цінність. Неважливо як ми відносимось до них для нас вони ворог тому що вони прийшли з війною, але я про їх відношення до людей, тому коли ви запитуєте чи потрібно це путіну, так, тому що мобілізовані люди, молоді люди різного віку люди які силою мобілізовані воювати проти нас ви розумієте в чому різниця у нас стояли черги, люди записувались щоби іти і захищати своїх дітей, свою домівку, записувались в воєнкомат в військомати, в у них силою притягували людей на поле бою так ось ці люди вони не мотивовані і вони біжуть і вони не будуть воювати і вони не можуть російське керівництво військове воно не може просто так вбивати цих мобілізованих людей це ви розумієте але вони можуть вбивати цих зеків. Ось вам і відповідь чи потрібні вони путіну, вони йому потрібні тому що він щоденно програє на полі бою, його армія вже давно не друга, не хочу давати їй номер якщо чесно.
– Я не вірю що великі суспільства ще продовжують вірити цій людині [путіну] якщо його можна назвати людиною. Він заплутався. Мене не було в 14-му році на посаді президента, він звинувачував український режим, київський режим, ще якось назвав нас фашистами, по різному. І я став президентом. Ми з ним розмовляли, ми з ним зустрічались, ми про щось домовлялись і знов брехня, і знов він нічого не виконує і знов режим повномасштабна війна з масовими але тепер з масовим похованням, але тепер з катуванням людей, а тепер з викраданням дітей, але тепер в чому різниця, різниці того часу Донбасу і повномасштабной війни він більше не скриває, що він воює...

Про контрнаступ.
– Захід вам надав максимум, максимум озброєння, наші склади пусті. Тому що великий контрнаступ, або зро́бите це зараз, або будуть проблеми робити його пізніше.
– Ми точно готуємось і ми будемо це робити... я поважаю ваш досвід, Бруно, але хочу вам нагадати, що в мене теж непоганий досвід відповідати на такі запитання. Тож тому як професіонал професіоналу хотів би відповісти вам що ми віримо в перемогу і віримо що перші важливі кроки будуть незабаром.

flint

Сообщение flint » Пн май 15, 2023 9:29 am

Швейк

Сообщение Швейк » Пн май 15, 2023 12:13 pm

Владимир Александрович, перелогинтесь!

flint

Сообщение flint » Пн май 15, 2023 1:10 pm

Германия выделит Украине новый пакет военной помощи на 2,7 млрд евро
В планах Берлина поставить Киеву 20 дополнительных боевых машин пехоты Marder, 30 танков Leopard 1A5, 200 разведывательных беспилотников, логистические транспортные средства, четыре системы противовоздушной обороны IRIS-T и боеприпасы. Также в пакет войдут 18 гаубиц и 100 бронированных транспортных средств.

Берлин зарезервировал в целом более 11 миллиардов евро на 2023 и последующие годы для продолжения военной поддержки Украины, а общая прямая поддержка для Украины с 24 февраля 2022 года составляет уже 17 миллиардов евро

flint

Сообщение flint » Пн май 15, 2023 4:01 pm

Итоги визитов Владимира Зеленского во Францию и в Великобританию.

Великобритания отправит Украине сотни новых ударных беспилотников дальнего радиуса действия с дальностью полета более 200 км, а также сотни ракет противовоздушной обороны. Все это будет доставлено в течение ближайших месяцев. Это еще не все. Британия летом начнет обучение украинских пилотов, а также работает с другими странами над возможной отправкой F-16 в Украину.

Франция обеспечит несколько батальонов ВСУ десятками бронемашин и легких танков, речь идёт, в том числе, и об AMX-10RC. Кроме того, Франция научит украинских военных пользованию этой техникой.

Солоха

Сообщение Солоха » Ср май 17, 2023 11:04 pm

У Франції кажуть про "гастролі цирку-шапіто"
https://www.unian.ua/world/u-franciji-n ... 59683.html

flint

Сообщение flint » Сб май 20, 2023 1:36 pm

Изображение

Солоха

Сообщение Солоха » Вс май 21, 2023 7:06 am

В Італії вже краватку подарували, на провідному телеканалі Франції мандрівним циркачем назвали. Важко Подоляку, а що поробиш.

flint

Сообщение flint » Пн авг 28, 2023 2:11 am

Пред.След.

Вернуться в Политика