Какая прелесть))):
Стенограма пленарного засідання
24 БЕРЕЗНЯ 1998
ЗАСIДАННЯ ДВАДЦЯТЕ
С е с і й н и й з а л В е р х о в н о ї Р а д и
У к р а ї н и. 24 б е р е з н я 1998 р о к у.
10 г о д и н а.
Веде засідання Голова Верховної Ради України МОРОЗ О.О.
КИРИЧЕНКО М.О., член Комітету Верховної Ради України у закордонних справах і зв'язках з СНД (Лохвицький виборчий округ, Полтавська область). Олександре Олександровичу, дякую. Прошу передати слово Борису Іллічу Олійнику.
ГОЛОВА. Будь ласка.
ОЛІЙНИК Б.І., голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах і зв'язках з СНД (Запорізький виборчий округ, Запорізька область). Шановні колеги! Голові Служби безпеки України Радченку розгорнутий депутатський запит.
Недавно у нашій суверенній Україні сталася подія, котра ще 7 років тому і в найфантастичнішому сні не привиділась би. Преса повідомила, що в Одесі започатковано чи реанімовано масонську ложу, яку очолив ректор місцевого медуніверситету Валерій Запорожан (прізвище ж яке козацьке).
Масонство споконвіку сповідувало ідею світового уряду, цебто світового панування, злої пам'яті її реалізаторами були Наполеон і Гітлер. Найзаклятішими ворогами масонства, як ви знаєте, було і залишається все національне, кореневе, оскільки воно заважає реалізувати таємну ідею. Той факт, що рішення про ліквідацію Запорізької Січі (до уваги Запорожана) було прийнято масонськими ложами, яке й виконала Катерина ІІ, - авторитетне свідчення цього. Відомими масонами були майже всі члени Тимчасового уряду на чолі з Керенським, з нині знаних - Горбачов та Борис Миколайович Єльцин, рицар-командор Мальтійського ордену. Головний осередок найповажніших лож - Америка.
Структура масонства сповідує особливу таємність. Порушення клятви про нерозголошення, яку дають брати, карається смертю. У такому разі саморозголошення одеських братів схиляє до думки, що це імітований, несправжній осередок, створений істинними масонами, аби заплутати наше суспільство, котре останнім часом почало цікавитися цією забороненою темою.
Подейкують, що в нас уже давно діють справжні масони. Так чи інак, але оскільки слово мовлене, то ми маємо право поцікавитися: якщо в Україні справді наявні масони, то чи є вони в президентських, кабмінівських, парламентських та інших життєво важливих державних структурах? Бажано було б за прикладом одеситів оприлюднити їхні імена. Питання вельми слушне, хоча б у тому сенсі, хто нами править. Прошу дати відповідь.
https://rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/4342.html
Господи, 1998 год - аж слёзы навернулись))).
Это ж "я еще молодушкой была"))).
А разговоры, почитай, всё те же : нарушают избираетелье законодательство, давление, силовики не работают...
Лазоренко бы надо к криминальной ответственности привлечь...
Судьи присягу принимают...
Кивалов! Давно не виделись!...
Куда завели вас, шановный пан Ярошинський, кривые политические тропы?
ЯРОШИНСЬКИЙ Б.Х., член Комітету Верховної Ради України у закордонних справах і зв'язках з СНД (Гощанський виборчий округ, Рівненська область). Шановні народні депутати, я хочу передовсім заспокоїти Бориса Ілліча, що не масони розвалили українську економіку, соціальну сферу, культуру та всі інші сфери нашого українського буття, а два президенти, яких привели до влади ліві сили та прокомуністична більшість Верховної Ради. Вони не захотіли і не змогли вирішити кардинальні питання нашого буття. Це перше.
Друге. Я хотів би, щоб пан Президент Кучма все-таки дав відповіді на мої неодноразові запити щодо розбазарювання власності в Україні та притягнув до відповідальності винних, зокрема тих, хто вкрав у Тернополі 11 тисяч тонн цукру. Центр по вивченню антиукраїнської діяльності встановив, що Президент не відповів тому, що із держрезерву цукор взято за розпорядженням керівника Кабінету Міністрів, а тим часом - це також злочин, бо з держрезерву будь-який кілограм чи навіть грам цукру можна брати тільки за рішенням 226 народних депутатів, і то за надзвичайних ситуацій.
Третє. Я хотів би, Олександре Олександровичу, щоб ви не ховали проект закону про виведення російських військ у шухляду, бо за нього підписалася третина депутатів Верховної Ради, а він поблукавпоблукав у наших порядках денних - і зник у невідомому напрямі. Ми ж могли б розглянути його тут.
І останнє. Я пропоную також розглянути й подані нами доповнення до Кримінального кодексу України стосовно антиукраїнської діяльності, бо наші спеціальні служби не можуть боротися з тими розгалуженими спецслужбами, які організовано діють проти української нації.
Двадцать лет спустя...
Рекомендую к прочтению:).