Милые животные

Тушкан
Зарегистрированный пользователь

Re: Милые животные

Сообщение Тушкан » Чт фев 15, 2024 12:00 am

Капля писал(а):Не знаю почему говорят, что за собакой сложнее ухаживать, чем за кошкой. По мне так наоборот.

Просто кошки очень разные. Есть такие, которые вообще ухода не требуют. Сами куда-то ходят, добывают пищу, им даже неловко что-то просить у хозяев. Впрочем, они не чувствуют себя чьим-то
- они просто живут на одной территории с людьми. Но есть и другие кошки...

Капля

Сообщение Капля » Чт фев 15, 2024 12:22 am

Тушкан писал(а):
Капля писал(а):Не знаю почему говорят, что за собакой сложнее ухаживать, чем за кошкой. По мне так наоборот.

Просто кошки очень разные. Есть такие, которые вообще ухода не требуют. Сами куда-то ходят, добывают пищу, им даже неловко что-то просить у хозяев. Впрочем, они не чувствуют себя чьим-то
- они просто живут на одной территории с людьми. Но есть и другие кошки...

Я как раз о «других» кошках. Те, что гуляют где-то сами по себе, их можно только с натяжкой назвать домашними. Я о тех, которые только дома живут. За туалетом ухаживать надо. Это сейчас уже нет проблем наполнитель хороший купить и туалеты кошачьи разные есть. А раньше, помню, постоянно что-то чистить, менять надо было, чтобы запаха не было. И очень, очень редко мне встречались дома, где пахнет собакой в доме, а вот котами намного чаще.

Капля

Сообщение Капля » Чт фев 15, 2024 12:28 am

А положительных эмоций, общения и бесконечной любви от собаки и к собаке получаешь и испытываешь намного больше. Но это мое мнение и я никому его не навязываю.

Milena

Сообщение Milena » Чт фев 15, 2024 1:36 am

А я ради любопытства. Такие все добрые Забрали бы у нас этого двухгодичного пса? Не факт, что его отдадут. Я без разрешения спрашиваю. Просто интересно. Предупреждаю, что дурной. Надо воспитывать.
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

Капля

Сообщение Капля » Чт фев 15, 2024 1:42 am

Milena писал(а):А я ради любопытства. Такие все добрые Забрали бы у нас этого двухгодичного пса? Не факт, что его отдадут. Я без разрешения спрашиваю. Просто интересно. Предупреждаю, что дурной. Надо воспитывать.

При чём тут добрые и доброта вообще?

Капля

Сообщение Капля » Чт фев 15, 2024 1:48 am

Вы хотите, чтобы пожалели вас или собаку?

Солоха

Сообщение Солоха » Чт фев 15, 2024 12:19 pm

Дівчата, годі чубитися [ledi)))] (гм, це для мене та народ Ксю спеціально зкачувала, так і не знадобилося). Нате вам котика
Вложения
424612188_403636125540461_7825652669026561673_n.jpg

Капля

Сообщение Капля » Чт фев 15, 2024 12:41 pm

Солоха писал(а):Дівчата, годі чубитися [ledi)))] (гм, це для мене та народ Ксю спеціально зкачувала, так і не знадобилося). Нате вам котика

Та ні, ніхто не чубиться! То мабудь довічна суперечка кошатників та собачатників [tec - tec] Я дуже люблю всіх тварин і завжди з дитинства кого тільки в нас не було. Але після колишнього довготривалого (18 років) досвіду с нашою котейкою і теперішнього 8 річного зупевного собачачого щастя з моїм собакевичем я стала завзятою собачатницею. Обожнюю свого песика, він у мене НАЙКРАЩІЙ [serdce] і бажала б щоб всі котики, песики та інщі живі створіння мали б таке ж щасливе життя, яке має він. Тому і фостерю собак з шелткора і волонтерю там по мірі можливості.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт фев 15, 2024 4:59 pm

У нас и собаки и коты . Всех любим. Но сравнивать их нельзя-это разные животные. С собаками проще, одно могу сказать.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Retro

Сообщение Retro » Пт фев 16, 2024 8:20 pm

18.jpg

Retro

Сообщение Retro » Сб фев 17, 2024 4:52 pm

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Сб фев 17, 2024 9:05 pm

Вівчарка Багіра, яку врятували після підриву Каховської ГЕС, знайшла новий дім.

Восьмирічна вівчарка Багіра, яку після підриву Каховської гідроелектростанції врятували небайдужі, знайшла нових господарів. Тепер вона мешкає у Миколаївській області. Про це повідомили у Федерації порятунку тварин “Берсерк”.

У коментарі для “УП. Життя” засновниця Федерації Людмила Мельникова розповіла, що собаку врятували у червні 2023 року в Херсоні. Більше доби вона пробула у холодній воді, плаваючи на дошках.

“До трагедії Багіра жила на ланцюгу. Коли підірвали греблю, сусід відпустив її, щоб вона могла втекти. Це її і врятувало – інакше загинула б”, – сказала Людмила.
Коли Багіра потрапила до ветеринарної клініки, їй встановили діагноз – спинномозкова грижа.
“Через неї вона не могла ходити. Нам запропонували зробити складну операцію, але ми відмовилися. Також виявили пухлину у вусі. Біопсія підтвердила, що вона не злоякісна, тож це ми вже вилікували”, – розповідає керівниця Федерації порятунку тварин.

Далі на вівчарку чекав довгий шлях лікування та реабілітації. У цьому їй допомагали кваліфіковані спеціалісти. За словами пані Людмили, тварині призначили курс масажу та вправи, які допомогли б її заднім лапам працювати як раніше.
Через три місяці реабілітологам вдалося вилікувати Багіру і наприкінці вересня минулого року вона почала ходити.

“Крім цього, їй потрібне було дієтичне харчування: вона могла їсти тільки заморожену телятину і спеціальний корм. Ми дотримувались усіх рекомендацій лікаря, тож зараз собака вже в доброму стані”, – розповіла Людмила Мельникова.

Тварині довго шукали нових власників. Були навіть пропозиції забрати її за кордон (до Швейцарії). Однак, зваживши всі “за” і “проти”, чотирилапу вирішили залишити в Україні.

“Багіра зі своєрідним характером. Ми шукали не бідних людей, які змогли б забезпечити їй комфортні умови життя, бо утримання такої собаки б’є по кишені. Хотіли, щоб вона мешкала в заміському будинку, бо їй потрібен простір та відсутність інших тварин. Ми попереджали охочих, що вона має бути єдиною улюбленицею в сім’ї”, – пояснила Мельникова.

Жінка розповідає, що тепер Багіра живе на Миколаївщині – у родині фермерів. Як тільки тварину привезли та дістали з клітки, вона почала лизати руки новому господарю.

“Нова сім’я дбає про неї, як про дитину. Ми з ними на зв’язку, вони консультуються з нами стосовно харчування та догляду за нею. Вони весь час разом. Багіра розуміє, що у неї є господар, це дуже важливо для собаки – мати когось поруч”, – поділилась пані Людмила.

До трагедії Багіра мала інше ім’я – Джессі. Її перейменували, бо після порятунку собака ніби “вдруге народилася”, вона стала символом того, що життя перемагає, каже Людмила Мельникова.

“Незважаючи на те, що люди заподіяли їй немало шкоди, собака все одно їх любить. Багіра – це символ безумовної любові і перемоги життя над смертю”, – стверджує засновниця Федерації порятунку тварин “Берсерк”.

https://life.pravda.com.ua/society/vivc ... im-300057/

Retro

Сообщение Retro » Чт фев 22, 2024 9:42 pm

phpBB [video]

Солоха

Сообщение Солоха » Чт фев 22, 2024 10:43 pm

Це- мистецтво!
Вложения
426686528_726045559628262_1016609135858588844_n.jpg

Капля

Сообщение Капля » Пт фев 23, 2024 9:17 am

А який же це незрівняний витвір мистецтва - відбитки мокрих після дощу лап домашнього улюбленця, які він залишає на підлозі після прогулянки або після того, як зробить свої приватні справи на подвір‘ї ))

Retro

Сообщение Retro » Сб фев 24, 2024 10:13 am

19.jpg

Retro

Сообщение Retro » Сб фев 24, 2024 6:47 pm

phpBB [video]

Капля

Сообщение Капля » Сб фев 24, 2024 9:09 pm

Как же жалко всех этим бедных животных! Какой страх они испытывают во время бомбежек и сирен! О брошенных, оставленных хозяевами или потерявшихся даже думать страшно, что они переживают.

Капля

Сообщение Капля » Вс фев 25, 2024 9:44 pm

Снова к спорам о кошках и собаках. Кошки не такие эмоциональные и чувствительные, как собаки. Мне кажется, они более устойчивы к психологическим травмам, более такие пофигисты. То, что заставит страдать собаку, кошке будет просто неприятно. А те, даже маленькие, радостные моменты делают собаку счастливой, а кошке они просто приятны. Вспомнить только, какой щенячий восторг и счастье испытывают собаки, когда их человек приходит домой. Коты, наверное, тоже радуются, но им не дано испытывать такие эмоции и чувства, как собакам. И когда уходишь из дома на работу и собака понимает, что тебя долго не будет дома, столько грусти в этих глазах. Котам как-то пофиг, главное, чтобы еда и вода были оставлены))

Капля

Сообщение Капля » Вс фев 25, 2024 9:48 pm

И в приютах очень жалко мне котиков, но, глядя на собак, сердце просто разрывается (((

Пред.След.

Вернуться в Домашние любимцы