flint писал(а):Солоха, Я задал два простых вопроса, а вы мне в ответ целую простыню демагогии выложили))
Ответы на вопросы будут?
Солоха, про какое "не допустил дефолта" вы говорите? При чем тут Петя?
- Благодаря помощи со стороны МВФ и международных организаций Украине удалось избежать дефолта, который "казался неизбежным", заявил президент страны Петр Порошенко.
Петя только много обещал и выкрикивал множество лозунгов про "деолигархизацию, дерегуляцию и децентрализацию", "144 реформы", но по факту он ничего не закончил
Щодо демагогії - не за адресою. Я вам провела невеличкий лікнеп з економіки та фінансів, не сприйняли. Добре. Повертаємося до вашого питання руба, чому не посадили корупціонерів. Мається на увазі, що якщо їх посадити, а їх гроші конфіскувати й поділити, то ми ух як заживемо. Розчарую - у Китаї корупціонерів регулярно розстрілюють, а ух нема й не буде, економічний спад вже в наявності. Чому - можу розповісти окремо. А про сувору кару корупціонерам поясню на побутовому прикладі. Якщо у вас на кухні є таргани, то бити їх капцями нема сенсу. Треба робити повну дезінфекцію, це вимагає часу та ресурсів, та перекривати шлях доступу для інших. Перекладаючи на економічні терміни - змінити правила ведення бізнесу. Першою стала система Прозорро, яку зе успішно зламав, а отримавши по руках, почав імітувати її відновлення.Ліквідація газових схем зробила Нафтогаз прибутковим, прийшов Вітренко - знову борги.
Щодо допомоги МВФ - а звідки ще було гроші брати, друкувати, як при овочі? Були предоставлені кошти під певні гарантії керіника держави. 3ауважу, що борги перед МВФ, навіть часів Януковича, поверталися швидко, а не накопичувалися. Ці дані є у відкритому доступі. Дефолт не відбувся, економіка стабільно зростала. Якщо приведете цифри, що свідчать про зворотнє, продовжимо обговорення. Але ж простим людям так добре зайшов слуга народу, що посилає МВФ у сраку. Тільки тепер він чомусь це вже не робить, фільм пішов не за тим сценарієм