Порошенко

Mantis
Зарегистрированный пользователь

Re: Порошенко

Сообщение Mantis » Ср ноя 13, 2024 10:48 pm

Откорректировать нельзя, допишу.
Навязывание нам иной стратегии стало началом конфликта.
Я думаю, время всех прошлых политиков прошло.
Политическая партия будет, Петр наберёт свои голоса в парламент. А вот кто будет новым президентом- неведомо. Слишком быстро все меняется. Считаю, время срачей прошло, война все списала. Отталкиваемся от того, что есть.
Ни избирателей Петра, ни других кандидатов, я не критикую.
"Надо жить рискуя"- говорил Ницше! Но когда видишь себя на пузе, окружённым толпой ханыг и милицией, понимаешь, что Ницше, наверное, грузит. (с) Леха Никонов

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Пт ноя 15, 2024 5:15 pm

Mantis писал(а):Навязывание нам иной стратегии стало началом конфликта.

Вспомни 2004. Не было никакой армии и мовы и веры. А конфликт уже был.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Mantis

Сообщение Mantis » Вс ноя 17, 2024 10:30 pm

Тогда было все вполне поправимо
Я уверен, большинство граждан так и не поняли в какую жуткую петлю мы попали.
Верим в чудо)
"Надо жить рискуя"- говорил Ницше! Но когда видишь себя на пузе, окружённым толпой ханыг и милицией, понимаешь, что Ницше, наверное, грузит. (с) Леха Никонов

Солоха

Сообщение Солоха » Вс ноя 24, 2024 7:48 pm

Дмитро Вовнянко
НОВА ЗРАДА ПРО ПОРОШЕНКА
Ви вже бачили нечувану зраду, яку ганяє весь той самий набір "преси" що весь час шарить всіляку гидоту про Порошенка? Тоді жахніться!
Порошенко, бачте, неправильно допомагає ЗСУ!
Він бачте допомагає на доходи від облігацій внутрішнього займу. Ви оцінили глибину глибин?
Тобто є дерджава Україна, де зелена влада господарювала так, що під час війни їй шалено знадобилися гроші - тому вона випустила облігації. Є Петро Порошенко який ці акції купив і тим допоміг державі. І якому держава керована Зеленським виплатила, як каже зрада 2,5 мільярди грн. Що робить Порошенко з цими грішми? Він віддає їх на потреби ЗСУ. Насправді віддавати почав задовго до виплати відсотків, але вирішимо, що розійшовся сам у себе взаємозаліком.
Ви крімінал побачили?
Тоді я позадаю питання.
Ладно, хай буде 2,5 мільярди, а решту 1,5 мільяоди виходить Порошенко доклав таки зі своїх-кровних? А взагалі-то Фонд Порошенка надав допомоги не на 4 мільярди, а на 6 мільярдів, тобто зверху докинуто не 1,5 мільярди, а 3,5 мільярдів.
Ви оцінили, яке "жахливе неподобство"?
Але питання мої не завершуються. Якщо вкладати гроші в облігації внутрішньої позики - кримінал, то навіщо держава (!) тобто уряд (!!) керваний прем'єром Шмигалем, призначеним Зеленським - навіщо вони ті облігації випускали? І навіщо їх купував Володимир Зеленський?
До речі, а на які кошти Зеленський купував облігації? Часом не на роялті від трансляції серіалу "Свати" на російському телебаченні навіть зараз - на третьому році війни?
У зраді ще й натякали на несплату підприємствами родини Порошенків податків. Це просто смішно - зелені вже шість років як влада, і замість оголошувати судові вироки, вони досі транслюють байки і побрехеньки. Як називається людина яка протягом шесті років перебування у владі транслює побрехеньки замість судових рішень? Така людина називається чорнороте брехло.
Коротше. Вся ця і подібна зрада робиться з одною єдиною метою - пограти на класовій ненависті частини українців. Нам у такий спосіб натякають що Порошенко - мільйонер. І так, він з облігацій внутрішньої позики має прибутки. Нам не говорять про те, що Порошенко купив ті облігації і що прибуток від них віддав ЗСУ - на відміну від зелених. Нам розповідають що він має гроші - уявляєте собі?
Про мільйонера Зеленського, мільйонершу Шуляк та іншіх цікавих осіб у діючій владі ЗЕкта згалувати не хоче, так само як і те що Шуляк у перші дні вторгнення вивезла з України чоловіта та брата (аби не мобілізували), разом з коштовними шубами та іконами. У ЗЕкти задачі інші.
Але чому саме зараз така зрада? Та просто. Щойно Петро Порошенко був нагороджений відзнакою командира 1-й Окремої штурмової бригади, відомої як "Хрест да Вінчі". Так-так. Відзнака носить ім'я того самого Да Вінчі, Дмитра Коцюбайла.
Чому Петра Порошенка нагородили? Та тому, що дуже багато допоміг цьому підрозділу. Допоміг захищати Україну. Є у підрозділів така традиція - нагороджувати видатних волонтерів. Цей факт для ЗЕкти - обвал світгляду.
А позаяк звинувачувати більше нема в чому - звинуватили в тому, що Порошенко облігації купив. І прибуток ЗСУ віддав.
Все у стилі естрадно-циркової влади.

flint

Сообщение flint » Пн ноя 25, 2024 9:42 am

Солоха

Сообщение Солоха » Вт ноя 26, 2024 11:03 pm

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Сб ноя 30, 2024 5:02 pm

phpBB [video]

phpBB [video]

Milena

Сообщение Milena » Сб ноя 30, 2024 5:46 pm

Ретро, шо вы такое постите?
Жму руку- обнимаю от рашен сенатора до сих пор актуально.
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

Retro

Сообщение Retro » Вс дек 01, 2024 6:17 pm

Окупанти намагаються швидко втекти чи сховатися. Але наші пілоти спритніші та швидші!

Степан Барна прислав відео, як їхній підрозділ працює нашими FPV-дронами «Вирій» та тепловізійними «Мавіками», які ми раніше їм передавали.

Оце я розумію ефективність! Особливо зараз, взимку, коли через погодні умови літати важче. Справжні аси!

phpBB [video]

Солоха

Сообщение Солоха » Чт дек 12, 2024 9:31 am

..Я бачив регіоналів, що плачуть і каються, коли втік їх "лідер". Я бачив Тимошенко в інвалідному візку, яка надривно кривляється, і заради влади по черзі заграє з усіма без винятку політичними силами.
Я бачив Кравчука, котрий, залишившись у душі комуністом, рвав на собі вишиванку.
Я бачив Кучму, який намагався всидіти на семи стільцях одразу.
Я спостерігаю за Зеленським, з якого по черзі пруть комплекси, і яким як дівчиною легкої поведінки користуються всі, кому він винен – від Єрмака та Путіна – до Коломойського та Ахметова. Нічого не винен він тільки нам з вами.
І я багато років спостерігаю за Порошенком. Він не робив помилок? Робив. Він був бездоганний у кадровій політиці? Не був. А згадайте, скільки разів його зраджували, здавалося б, надійні соратники. Але він ніколи не падав, не нив і не опускався нижче за свої переконання. Які полягають у тому, щоб зробити Україну сильною європейською державою. Він не зраджував своїх західних союзників. Він однаковий у владі та в опозиції – роблячи максимум із того, що може зробити за тих обставин, які йому дозволяють.
Він має мільйони чесно зароблених грошей, на які він міг жити в будь-якій країні світу. Його недоброзичливці намагалися та намагаються виштовхнути його з України, порушуючи проти нього десятки дутих справ. Він поїде? Ні, не поїде. Не поїде тому, що його місія ще не закінчена – вона лише починається.
Якщо заарештують БУДЬ-ЯКОГО політичного лідера в Україні, чи багато вийде людей на його захист? Максимум тисяча проплачених. Якщо намагатимуться заарештувати Пороха, вийдуть сотні тисяч. Вийдуть за ідею і за справжнього лідера.
Але багато хто його не любить. За те, що він ні під кого не підлаштовується та не йде на компроміс із тими, хто не поділяє його цінності. За те, що на нього було вилито тонни бруду – і найбільше від тих, хто зараз при владі. Він збирає кинуті в нього каміння і будує з них нову фортецю. Він – єдиний лідер в Україні, якому не потрібна віддача від своїх справ – він просто робить те, що має.
Велика людина ніколи не є результатом існуючого порядку речей. Він джерело та початок цього порядку. А велич людини полягає у її нездатності уміститися в рамках свого часу. Можливо, тому йому буде важко стати Сьомим президентом. Але скільки нездійсненного стає здійсненним, коли йдеш до своєї мети всупереч усьому. Тому давайте не гадатимемо на кавовій гущі, а просто допомагати йому в цій меті.
Написане – не дифірамби, а констатація, побудована на роках спостереження. Чи не ілюзія, а посил до дії. Чи не самообман, а переконання.
Час все розставить на свої місця. І я певен – дуже скоро.
Ol Sharp

flint

Сообщение flint » Чт дек 12, 2024 7:51 pm

Олексій Сталкер
2 дн. ·
Порошенко обещает закончить войну за 24 часа, забыв как однажды пообещал остановить АТО за часы, а закончил иловайский горшок.
Стала известна фамилия человека, который закончит войну. И не просто финиш, а молния! За 24 года! Это Петр Порошенко! Не верите? Он сам сказал! И не где-нибудь, а в Вашингтоне. Специально сходил туда, и рассказал нашим журналистам вот что: "У меня есть план, как закончить войну за 24 часа." "Как будто Питер почти не выходит с фронта, а где-то в перерыве между окопами и ротациями все придумал.
Для тех, кто не в курсе, "фронт и окопы" Порошенко расположены в самом центре Киева на Лаврській улице. Его плана Победы не существует, потому что почти три года ВОВ Петр Олексийович сидел в политической засаде: скромно обогащался до статуса топ-олигарха; хвастался солдатами ВС; рассказывал сказки, что защитники «разбились» в 2022 году и он лично пришлось взять в руки оружие и освободить Киев от захватчиков.
Но самое главное в любом плане победы от Порошенко - это то, что это приводит к еще большему горю.
Да, план Порошенко "завершить АТО за часами" закончился иловайскім горшком. Там он уничтожил почти все благосостояния. Я знаю, потому что я тогда дрался. Пока наших мальчиков русские уничтожали, умоляли Киев дать им подкрепление. Но намек не пришел. Петр взял ее на парад на Крещатик. А наших расстреляли. Это называлось "планом Порошенко".
Очередной «Мирный план» с 15 пунктами Порошенко начал немедленно выполнять. Да, в первую неделю своего президентства заявил: "Армия Украины прекращает стрелять!" » ДНРівці поблагодарили и продолжили захватывать Донбасс.
Очередной план Порошенко - "Мінські сделки". Они дали Путину возможность накопить войска и атаковать Украину в полномасштабном масштабе.
Теперь Порошенко вышел с новым планом «окончание войны за 24 часа».
Что это значит для Украины? Главный популист уехал в США в качестве украинского парламентария. Там он поставил на сміховисько не только всю свою партию, но, к сожалению, нашу страну. Потому что все хорошо помнят прежние мирные планы Порошенко и как они оказались для страны. Замышляем ничего хорошего. А за такі "мирные планы" Порошенко сам должен ответить суду по статье про государственную змену, а не делать новых популистських заявлений. Потому что, как показывает время, они очень дорогие для украинцы .

https://www.facebook.com/permalink.php? ... bl8l5roGM#

Retro

Сообщение Retro » Вс дек 15, 2024 12:03 pm

phpBB [video]

Солоха

Сообщение Солоха » Вт дек 17, 2024 12:28 pm

Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ПОРОШЕНКО ПРОПОНУЄ ЄДНАННЯ. ПОКИ...
Петро Порошенко дав розлоге інтерв'ю журналісту Віталію Портнікову. Ви бачили? Обов'язково подивіться.
Що мене вразило?
Перше. Петро Олексійович наголосив. Ви не любите Трампа? Ви просто не вмієте його готувати. Тобто - не вмієте з ним розмовляти. Особисто я згоден і з Портніковим, і з Порошенком, байки про якусь проросійськість Трампа - лише байки. З тим же успіхом можна просторікувати про прокувейскість Буша чи про афганскість Обами. Проблема Трампа в тому що він непередбачуваний. Але цю проблему можна робити перевагою - якщо уміти з Трампом говорити. Зелена влада з ним говорити не вміє - і це вже проблема не Трампа.
Олексійович натякнув: "Хочете говорити з Трампом - спитайте мене як?".
Друге. Олексійович дав зрозуміти, що ніякого "плану Трампа" по Україні наразі може не існувати. У нього склалося саме таке враження. Все наразі зибко і невирішено. З Трампом і його командою треба говорити. У смарагдових з цим - горе-лихо.
Третє. Ідея "Уряду народної довіри" вже застаріла. Тепер актуальна тема Уряду національного порятунку. Що це означає? Що умови створення спільних урядів тепер стають набагато більш важкі для влади. А очевидно, Петро Олексійлвич не сумнівається, що незабаром прийдуть часи коли смарагдові на колінах приповзуть благати про спільний уряд - аби розділити відповідальність.
Від себе додам. Історія знає масу випадків коли через вчасне НЕстворення уряду національного порятунку, створювалися війстково-революційні комітети. В інтересах влади до такого не довести. Варто поквапитися.
Четверте. Петро Олексійович розповів, що йому пропонувати дати покази ФБР про корупцію в оточенні Зеленського-Єрмака. Олексійович покази давати відмовився, бо не вважає що п'ятий президент мусить таке робити. Натяк більш ніж прозорий. Наступного разу може дати. Зрештою, те чого не мусить робити п'ятий президент, цілковито може зробити депутат його фракції. Наприклад - той, по доньці якого прокотилася зелена пропагандистська машина. Я б у такій ситуації на крилах полетів би ділитися інфою з ФБР.
Ще натяк - ФБР всерйоз цікавиться корупційними оборудками естрадно-циркової влади. Владі варто негайно почати фільтрувати свою пропаганду і думати над своєю поведінкою. Бо від американської прокуратури, американська лівота з організацій грантодавців, не рятувала ще жодного разу.
П'яте. Всі "мирні саміти" і "плани перемоги" на сьогодняшній день перетворилися на сотрясання повітря і збірку макулатури, ціна якій менше ніж у рулончика туалетного папер у супермаркеті. У нинішній ситуації всі ці саміти і плани не допомагають взагалі нічим.
А ви ще не забули що мирний саміт Зеленського - то подія десятиріччя? Пригадуєте як кожна ЗЕботва волала про таке?
Найвпливовіший - навпливав.
Шосте. З лексікону естрадно-циркової влади взагалі зникло слово "перемога". Тобто вони вже згодні не на перемогу, а на "справедливий мир". Не дивно. Коли втрачаєш Курахово, коли ворог обходить Велику Новосілку і коли вся країна в шоці від насилля у 210-й бригаді, важко заявляти що звільнення генерала Залужного було виправданим і що от тепер перемога - справа часу.
Очевидно, влада вже думає над збереженням своїх шкір, а не про країну.
Дуже схоже, що інтерв'ю Порршенка в ОПУ почули і тепер думають що їм робити. Чому я так думаю? Тому що на інтерв'ю взяте Віталієм Портніковим (тобто побачили його мільйони глядачів) влада просто промовчала.
Зелена влада багато говорить про єднання? Петро Порошенко пропонує їй єднання. Поки ще пропонує. Чи його почують? Я в це не вірю. Єднання для цієї влади це не співпраця, це коли порохоботи масово замовкають і не критикують владу.
Принадуєте після чого вирубили з ефіру канали "П'ятий", "Прямий" та "Еспрессо"? Після єднання. Після того як Порошенко закликав своїх прибічників до підтртмки влади задля України.
Той досвід - надто болісний.

Retro

Сообщение Retro » Сб дек 21, 2024 3:27 pm

1100 FPV-дронів, "Мавіки", 12 купольних РЕБів "Шатро", EcoFlow та техніку передали у 10 підрозділів на Сумщину.

Петро Порошенко привіз партію дронів та техніки у 10 бригад і батальйонів на Сумщину. Вартість допомоги перевищує 40 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресцентр "Євросолідарності".

"Приїхали на Сумщину до наших друзів, які зараз дають бій росіянам та їхнім прихвостням з КНДР на одній з найважчих ділянок фронту - по той бік російсько-українського кордону. Приїхали військові з 10 бригад/полків/розвідбатів/батальйонів управління - тут і наш десант, і розвідники, і артилеристи", - повідомив Порошенко у соцмережах.

"Хлопці та дівчата стримують навалу, міцно тримають позиції та нищать купу техніки та живої сили ворога. Але їм треба підтримка, тому швидко зібрали та привезли обіцяний командуванню вантаж", - зауважив він.

Список формували згідно із запитами бійців:

1100 FPV-дронів різного діаметру
547 шин для вантажівок КрАЗ/ЗіЛ/МАЗ/УРАЛ та автомобілів HMMWV
50 зарядних станцій EcoFlow — незамінних джерел для живлення на нулі
50 дизельних обігрівачів
44 "Мавіки" для розвідки та скидів
12 купольних РЕБів "Шатро", які легко кріпляться на пікапи
2 екскаватори для риття траншей під ліній оборони
Прально-душовий комплекс.

"Вчора, поки команда займалась останніми приготуваннями до цієї передачі, у стінах Верховної Ради мені дорікнули: "там на фронті і без вас розберуться! Ми їх усім забезпечимо". Я приїхав, але ні вас, ні вашої допомоги не бачу", - констатує Порошенко.

"Звертаюсь до тих, хто запрошує повій в залі парламенту, та тих, хто це толерує. Ми ініціюємо змагання - з вас 40 000 000 гривень на забезпечення армії. Номерами бригад, які потребують допомоги, ми поділимось. Часу у вас є тиждень - тож дотримайтесь виклику, який кинули мені та Збройним Силам", - закликав Петро Порошенко.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

https://censor.net/ua/photonews/3526334 ... -sumschynu

Солоха

Сообщение Солоха » Пт янв 03, 2025 10:50 pm

Детальний аналіз газового контракту, а також продажу нафти, історія та цифри
phpBB [video]

flint

Сообщение flint » Сб янв 04, 2025 8:25 am

flint

Сообщение flint » Сб янв 04, 2025 8:30 am

Солоха писал(а):Детальний аналіз газового контракту, а також продажу нафти, історія та цифри
phpBB [video]

Одне питання, але дуже вагоме: - Що забороняло "випадково п'ятому" припинити транзит нафти і газу з росії через Україну у 2014 - 2019-му?!

Солоха

Сообщение Солоха » Сб янв 04, 2025 12:06 pm

У відео це дуже детально пояснено

flint

Сообщение flint » Сб янв 04, 2025 3:47 pm

Солоха