Ну от ще з мережі про баригу, що наживався на крові
Татьяна Евсеенко
Просто цікаво: в чому ліцемірність 5-го Президента і що саме спричинило «розчарування й біль після Революції Гідності»? Чого ви чекали? Ваші сподівання не справдилися? А мої - перевершені стократно! Я з Луганщини, була свідком подій 14-15рр. Крим анексований, Луганська, Донецька обл. окуповані, рос. танки на моїй вулиці, гради херячать над головою, ми не вилазимо з підвалів.
До влади приходить Порошенко, коли це все вже відбулося, а в країні ні армії, ні грошей, зате купа зрадників-колаборантів-регіоналів у владі. Що можна було зробити в тих обставинах? На мій погляд - нічого!
Україна мала бути окупована, якщо поки не вся, то 8 областей сходу та півдня,так звана «новоросія», точно. І… цього не сталося!!!
А що ж сталося? Коли я з донькою та онуком, втекли з окупації до Одеси,.. то просто офігіли: салюти, фейєрверки, петарди, музика - суцільне свято! Виявляється Одеса, як і вся Україна, не те, що не відчула, а взагалі не знала, що в країні справжня війна!!! І тільки тони бруду та звинувачень на того, хто зупинив цю війну на третині Донбасу, накрив парасолькою безпеки всю країну, і пахав 5 років на укріплення обороноздатності та формування міжнародної антипутінськоі коаліції. Путін його зненавидів за те, що він зламав його плани по створенню «новоросії». А ви за що? Які ваші очікування не справдились? І чого ви очікували від новообраного Президента розграбованої януковичем країни, під час агресії оскаженілої росії ззовні та спротиву проросійської п‘ятої колони всередині країни?
Просто цікаво..
Якщо що, події того часу в Запоріжжі пам'ятаю добре.