ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 1:12 pm

ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 1:12 pm

Tux_Spirit » Вс сен 30, 2018 1:20 pm

Дурной голова » Вс сен 30, 2018 1:30 pm

ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 1:32 pm
Tux_Spirit писал(а):

ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 2:12 pm
Дурной голова писал(а):Я как "партактив Громадянськой позиции"
Дурной голова писал(а):Встреча ниочем.

народ » Вс сен 30, 2018 7:32 pm
http://rudenko.kiev.ua/persons/klichko- ... lotuvanniaКличко: Я не виключаю балотування у президенти України у 2019 році
Мер Києва знову заговорив про президентські амбіції
Віталій Кличко не виключає висунення своєї кандидатури на пост президента України в 2019 році.
Про це він заявив німецькій газеті Tagesspiegel в інтерв’ю, яке публікується в неділю, 25 березня, пише Deutsche Welle. https://www.dw.com/ru/%D0%BA%D0%BB%D0%B ... a-43120320
“Я цього не виключаю, однак перед цим я повинен досягти успіху в Києві і довести до кінця те, що я обіцяв людям”, – сказав Кличко.
...

Семен Семенович » Вс сен 30, 2018 7:49 pm
ZAZ писал(а):Tux_Spirit писал(а):
Ну типа основные претенденты и игроки:
Гриценко, Тимошенко,Порошенко, Ляшко, Бойко, Вилкул, Рабинович, Мураев, Садовый. Может кого забыл.

Добрый доктор » Вс сен 30, 2018 7:57 pm
Сбитый летчик. Обидчив, как гимназистка. Я не могу забыть его спуг/сглаз 18.02.2014. Когда перед этим он всех призывал к оружию.Дурной голова писал(а):Я как "партактив Громадянськой позиции" был в сенябре на встрече с Гриценко.
![аццкий сотона [devil]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/smile_01/devil.gif)

ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 7:59 pm
Семен Семенович писал(а):А Вакарчук и Зеленский?! Кстати, без шуток - если кому-то припечет и их купят - довольно значительную часть электората оторвут, поболее чем половина из Вашего списка, по крайней мере...

Дурной голова » Вс сен 30, 2018 8:12 pm
Добрый доктор писал(а):Сбитый летчик. Обидчив, как гимназистка. Я не могу забыть его спуг/сглаз 18.02.2014. Когда перед этим он всех призывал к оружию.Дурной голова писал(а):Я как "партактив Громадянськой позиции" был в сенябре на встрече с Гриценко.

ХорошаЯ » Вс сен 30, 2018 8:32 pm
ZAZ писал(а):Семен Семенович писал(а):А Вакарчук и Зеленский?! Кстати, без шуток - если кому-то припечет и их купят - довольно значительную часть электората оторвут, поболее чем половина из Вашего списка, по крайней мере...
Вакарчук сразу выиграет, а Зеленский оторвет электорат Тимошенко. Так мне думается.
Кстати Вакарчук сегодня опубликовал целый трактат о реформе судебной системы Украины.

Добрый доктор » Вс сен 30, 2018 8:42 pm
По ряду причин пока не хочу обнародовать свой выбор. На Заборе я его особе не скрывал, но и не афишировал. Считаю победу любого проукраинского кандидата для себя приемлемой, и то, что сейчас гораздо важней то - что объединяет, а не разъединяет украинцев.Дурной голова писал(а):Добрый доктор писал(а):Сбитый летчик. Обидчив, как гимназистка. Я не могу забыть его спуг/сглаз 18.02.2014. Когда перед этим он всех призывал к оружию.Дурной голова писал(а):Я как "партактив Громадянськой позиции" был в сенябре на встрече с Гриценко.
Ваш кандидат?

ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 8:48 pm
ХорошаЯ писал(а):А если нет, то кто его ему в руки вложил?

ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 8:50 pm
Добрый доктор писал(а): сейчас гораздо важней то - что объединяет, а не разъединяет украинцев.

Добрый доктор » Вс сен 30, 2018 9:23 pm

ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 9:25 pm
Добрый доктор писал(а):Так потому и не обнародываю свой выбор. Что бы не разъединять.

ЗАЗ » Пн окт 01, 2018 8:50 am
"Якщо Гриценко, Садовий і Вакарчук окремо підуть на вибори – це просто трата часу і коштів"
— Давайте поговоримо про сьогодення. Більшість українців хочуть, щоб країною керував новий політик. Але з нових претендентів є лише актор і співак. Весь список кандидатів – це люди, які десятки років в політиці. Як цей дисонанс прибрати?
— Дисонанс може прибрати тільки український народ. Ви добре сказали за молодих. Мені здається, що повинен бути сплав молодих і тих, хто може керувати країною. Тоді це буде гармонія. Бо якщо ми сьогодні скажемо, що ми оберемо молодих, які не знають, як резолюцію поставити на документі – мені здається, що ми зайдемо у великий тупик і через півроку буде імпічмент, бо ніхто й ніде не пропаде з парламенту. А у нас парламентсько-президентська республіка. Тому, на моє глибоке переконання, потрібно формувати команду молодості і фаховості.
Балога: Мені здається, що повинен бути сплав молодих і тих, хто може керувати країною. Тоді це буде гармонія
— Наші джерела говорять, що ви в штабі Анатолія Гриценка. Ви там "молодість" чи "фаховість"?
— Я чекав від вас цього питання. У нас з Анатолієм Степановичем давня історія і давні дружні стосунки з часів Помаранчевої революції. Він не раз до мене звертався по допомогу, і я йому ніколи не відмовляв. І зараз він до мене звернувся і каже: "Допоможи". Я кажу: "Нема питань, допоможу".
Але, друзі, у мене немає задачі зробити з когось президента. Я розумію, що прийшов час об'єднати молодих і тих, хто вже битий в політиці.
Для прикладу, я був би радий, щоб Садовий, Вакарчук, Гриценко стали єдиною командою і визначились для себе, хто з них президент, хто – прем'єр, хто – спікер. Визначилися ідеологічно. Коли б ці три політики зійшлись, фактично це вже доконаний факт, що цей український проект мав би право на перемогу. Я би цьому радий був. І тут абсолютно не стоїть питання штабів чи ще чогось.
Я чекаю, що таке об'єднання буде. Якщо вони цього не зрозуміють і шансом не скористаються для того, щоб розвивати країну якісно, мені здається, що я особисто і моя команда, на жаль, будемо обирати між тим, що є.
— Тобто ви займаєтесь переговорами цих трьох політиків? Ви комунікуєте з Вакарчуком?
— Ні, з цього питання я не комунікую ні з Вакарчуком, ні з Садовим. Особисто я не комунікую з ними, надіюся, що ці функції буде якісно виконувати пан Гриценко.
— Йому не вдається навіть Садового переконати про об’єднання, не те, що Вакарчука.
— По-перше, ще далеко до старту виборчої кампанії. Мені здається, що вони повинні знайти спільну позицію і спільну мову. Я говорю про те, що є шанс, і повірте, що багато активних людей будуть щасливі від того, що з’явиться такий проукраїнський проект.
— Гриценко з Вакарчуком говорять про це?
— Між ними є контакт: між Гриценком, Вакарчуком, Садовим. Вони спілкуються. Але чи вони готові вже зайти і сказати, що от ми тут троє готові взяти відповідальність за український народ і за державу, мабуть, що цього ще немає. Але я б хотів це бачити.
— Вакарчук не поспішає говорити про свої політичні амбіції. Але як примирити Гриценка і Садового?
— Повірте мені, я не знаю, хто що говорить, але довіра між ними є. Вони зустрічаються і спілкуються. Кожний приміряється. Щоб прийняти рішення, треба сім раз відміряти і один раз відрізати. Мені здається, що є платформа, де вони можуть зійтися. Але це їхні питання. Я не вірю в те, що між ними немає порозуміння. Я вірю і хочу вірити в те, що вони знайдуть порозуміння заради України.
— Якщо цього порозуміння знайдено не буде і об'єднання цих трьох людей в єдину силу не буде, хтось із них має шанси?
— Ніхто не має шансів. Це просто спортивний забіг на президентську дистанцію в черговий раз. Я вам це відповідально заявляю. Разом – це точно успіх. Окремо – це просто трата часу і коштів.
— Хто, на вашу думку, зможе об'єднати навколо себе двох інших?
— Тут головне – ідеологічна платформа, програма дій, а не те, хто буде перший. Я думаю, що вони інтуїтивно між собою відчувають, хто має бути символом, а хто має бути на господарці, тобто в уряді. Вони, мабуть, навіть не розмовляючи розуміють це. Тут головне платформа, на якій розвивати країну. Це набагато важливіше.
Балога: Ніхто не має шансів. Це просто спортивний забіг на президентську дистанцію в черговий раз. Я вам це відповідально заявляю
— Ми так і не зрозуміли, чи ви в штабі Гриценка, чи ні.
— Ні. Я завжди готовий допомагати, якщо моя робота принесе користь. Але відносно штабу можете не сумніватися, я нічий штаб не збираюся очолювати.
— Ви не будете керівником штабу Гриценка?
— Однозначно.
— Але ви зараз фактично виконуєте цю роль...
— Ні.
— Ви ж приходите на наради?
— Я не знаю, як тоді з вами спілкуватися... Я багато в чому йому допоміг, але вам кажу, для мене це не ціль, абсолютно. Я вам сьогодні уже сказав, що не буду керівником штабу.
На виборчі наради я не приходжу. Якщо я зустрічаюся з Гриценком, він приходить до мене, або я до нього – то це що, вже є робота в штабі? Він мені не ворог.
Я вам сьогодні кажу – так чи інакше завтра Гриценко чи команда людей, про яких ми говоримо, сформує позицію. Тоді буде створено штаб, це ж буде позиція публічна, тому що буде підписано наказ на керівника штабу. Я вам кажу, що я керівником штабу не буду, і думаю, що цього достатньо.
— Ви кажете, що треба об'єднати битих політикою професіоналів з молоддю і під це підпишеться все громадянське суспільство. Звучить реалістично. Але чи не вийде, що ваша присутність в такому проекті може якраз відштовхнути молодих, які злякаються ваших зв’язків з олігархами і рештою?
— Ви зрозумійте правильно, не потрібно думати про те, щоб бути в проектах, щоб чогось досягти. Достатньо щоб вони між собою порозумілися. І якщо я там не потрібний, то я там ніколи не буду і ніколи не буду тією особою, яка може завадити таким процесам.
Ми сьогодні з вами моделюємо, що може бути проукраїнський проект, де буде сплав і так званих "старих" і молоді...
— Останнє питання, яке ми ставимо всім, з ким говоримо про президентські вибори. Якщо в другий тур виходять Тимошенко і Порошенко, то ви за кого?
— Я за кого? (Від несподіванки робить довгу паузу і починає сміятися) За Порошенка. Я – за Порошенка, якщо так станеться. Але сподіваюся, що в другому турі його не буде.

ХорошаЯ » Пн окт 01, 2018 1:58 pm

Milena » Пн окт 01, 2018 2:23 pm
![плюшки [cook]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/smile_01/cook.gif)