Выборы Президента 2019. Все кандидаты.

Правила форума 1. Форум не предназначен для спама или рекламы.
2. Запрещены призывы к межнациональной розни, нарушению целостности страны, сепаратизму, другим преступлениям.
3. Запрещены оскорбления пользователей, грубый переход на личности и ругань.
4. На форуме запрещено писать транслитом.
5. Запрещается нарушать тайну частной жизни без согласия сторон.
5.1 Категорически запрещается выкладывать на всеобщее обозрение личную переписку без согласия обеих сторон
6. Не нужно коверкать ники пользователей.
7. Помните: самовольное модерирование зачастую оканчивается наказанием.
ЗАЗ
Зарегистрированный пользователь

Выборы Президента 2019. Все кандидаты.

Сообщение ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 1:12 pm

Тут обсуждаем ход предвыборной кампании.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

ЗАЗ

Re: Выборы Президента 2019. Все кандидаты.

Сообщение ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 1:12 pm

Ляшко вчера был в Запорожье.

Tux_Spirit
Site Admin
Site Admin

Сообщение Tux_Spirit » Вс сен 30, 2018 1:20 pm

Если нужно со мной связаться: мой телефон: +972547695645 Есть WhatsApp, Telegram. Мой фейсбук: https://www.facebook.com/andrey.luzgin.2025

Дурной голова

Сообщение Дурной голова » Вс сен 30, 2018 1:30 pm

Я как "партактив Громадянськой позиции" был в сенябре на встрече с Гриценко. Немножко был разочарован. Встреча ниочем. Единствнный плюс - на мой взгляд - кандидат немного забурел по сравнению с встречей в 2014 году.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 1:32 pm

Tux_Spirit писал(а):

Ну типа основные претенденты и игроки:

Гриценко, Тимошенко,Порошенко, Ляшко, Бойко, Вилкул, Рабинович, Мураев, Садовый. Может кого забыл.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 2:12 pm

Дурной голова писал(а):Я как "партактив Громадянськой позиции"

Интееееесно....
Дурной голова писал(а):Встреча ниочем.

Это отличительная особенность этой избирательной кампании.

народ

Сообщение народ » Вс сен 30, 2018 7:32 pm

Кличко: Я не виключаю балотування у президенти України у 2019 році

Мер Києва знову заговорив про президентські амбіції
Віталій Кличко не виключає висунення своєї кандидатури на пост президента України в 2019 році.
Про це він заявив німецькій газеті Tagesspiegel в інтерв’ю, яке публікується в неділю, 25 березня, пише Deutsche Welle. https://www.dw.com/ru/%D0%BA%D0%BB%D0%B ... a-43120320
“Я цього не виключаю, однак перед цим я повинен досягти успіху в Києві і довести до кінця те, що я обіцяв людям”, – сказав Кличко.
...
http://rudenko.kiev.ua/persons/klichko- ... lotuvannia
Если вы считаете, что вами никто не манипулирует, поздравляю, вы в руках профессионалов

Семен Семенович

Сообщение Семен Семенович » Вс сен 30, 2018 7:49 pm

ZAZ писал(а):
Tux_Spirit писал(а):

Ну типа основные претенденты и игроки:

Гриценко, Тимошенко,Порошенко, Ляшко, Бойко, Вилкул, Рабинович, Мураев, Садовый. Может кого забыл.

А Вакарчук и Зеленский?! Кстати, без шуток - если кому-то припечет и их купят - довольно значительную часть электората оторвут, поболее чем половина из Вашего списка, по крайней мере...
На этом месте могла бы быть умная фраза..

Добрый доктор

Сообщение Добрый доктор » Вс сен 30, 2018 7:57 pm

Дурной голова писал(а):Я как "партактив Громадянськой позиции" был в сенябре на встрече с Гриценко.
Сбитый летчик. Обидчив, как гимназистка. Я не могу забыть его спуг/сглаз 18.02.2014. Когда перед этим он всех призывал к оружию. [devil]
"Мы хотим жить. Наши соседи хотят видеть нас мертвыми. Это оставляет не слишком много пространства для компромисса".(c)

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 7:59 pm

Семен Семенович писал(а):А Вакарчук и Зеленский?! Кстати, без шуток - если кому-то припечет и их купят - довольно значительную часть электората оторвут, поболее чем половина из Вашего списка, по крайней мере...

Вакарчук сразу выиграет, а Зеленский оторвет электорат Тимошенко. Так мне думается.
Кстати Вакарчук сегодня опубликовал целый трактат о реформе судебной системы Украины.

Дурной голова

Сообщение Дурной голова » Вс сен 30, 2018 8:12 pm

Добрый доктор писал(а):
Дурной голова писал(а):Я как "партактив Громадянськой позиции" был в сенябре на встрече с Гриценко.
Сбитый летчик. Обидчив, как гимназистка. Я не могу забыть его спуг/сглаз 18.02.2014. Когда перед этим он всех призывал к оружию. [devil]

Ваш кандидат?

ХорошаЯ

Сообщение ХорошаЯ » Вс сен 30, 2018 8:32 pm

ZAZ писал(а):
Семен Семенович писал(а):А Вакарчук и Зеленский?! Кстати, без шуток - если кому-то припечет и их купят - довольно значительную часть электората оторвут, поболее чем половина из Вашего списка, по крайней мере...

Вакарчук сразу выиграет, а Зеленский оторвет электорат Тимошенко. Так мне думается.
Кстати Вакарчук сегодня опубликовал целый трактат о реформе судебной системы Украины.

Неужто сам сваял?
А если нет, то кто его ему в руки вложил?
А знаешь, всё ещё будет уже было...

Добрый доктор

Сообщение Добрый доктор » Вс сен 30, 2018 8:42 pm

Дурной голова писал(а):
Добрый доктор писал(а):

Ваш кандидат?
По ряду причин пока не хочу обнародовать свой выбор. На Заборе я его особе не скрывал, но и не афишировал. Считаю победу любого проукраинского кандидата для себя приемлемой, и то, что сейчас гораздо важней то - что объединяет, а не разъединяет украинцев.
"Мы хотим жить. Наши соседи хотят видеть нас мертвыми. Это оставляет не слишком много пространства для компромисса".(c)

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 8:48 pm

ХорошаЯ писал(а):А если нет, то кто его ему в руки вложил?

Сорос. Давно известно.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 8:50 pm

Добрый доктор писал(а): сейчас гораздо важней то - что объединяет, а не разъединяет украинцев.

Любой из списка в какой то мере разъеденяет ту или иную часть.

Добрый доктор

Сообщение Добрый доктор » Вс сен 30, 2018 9:23 pm

Так потому и не обнародываю свой выбор. Что бы не разъединять. :-)

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс сен 30, 2018 9:25 pm

Добрый доктор писал(а):Так потому и не обнародываю свой выбор. Что бы не разъединять. :-)

Та ладно. Смысл форума в обсуждении . Колитесь.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Пн окт 01, 2018 8:50 am

Балога про Вакарчука, Гриценко, Тимошенко, Порошенко, САдового и про многих других-будущих и прошедших.
"Якщо Гриценко, Садовий і Вакарчук окремо підуть на вибори – це просто трата часу і коштів"
— Давайте поговоримо про сьогодення. Більшість українців хочуть, щоб країною керував новий політик. Але з нових претендентів є лише актор і співак. Весь список кандидатів – це люди, які десятки років в політиці. Як цей дисонанс прибрати?

— Дисонанс може прибрати тільки український народ. Ви добре сказали за молодих. Мені здається, що повинен бути сплав молодих і тих, хто може керувати країною. Тоді це буде гармонія. Бо якщо ми сьогодні скажемо, що ми оберемо молодих, які не знають, як резолюцію поставити на документі – мені здається, що ми зайдемо у великий тупик і через півроку буде імпічмент, бо ніхто й ніде не пропаде з парламенту. А у нас парламентсько-президентська республіка. Тому, на моє глибоке переконання, потрібно формувати команду молодості і фаховості.

Балога: Мені здається, що повинен бути сплав молодих і тих, хто може керувати країною. Тоді це буде гармонія
— Наші джерела говорять, що ви в штабі Анатолія Гриценка. Ви там "молодість" чи "фаховість"?

— Я чекав від вас цього питання. У нас з Анатолієм Степановичем давня історія і давні дружні стосунки з часів Помаранчевої революції. Він не раз до мене звертався по допомогу, і я йому ніколи не відмовляв. І зараз він до мене звернувся і каже: "Допоможи". Я кажу: "Нема питань, допоможу".

Але, друзі, у мене немає задачі зробити з когось президента. Я розумію, що прийшов час об'єднати молодих і тих, хто вже битий в політиці.

Для прикладу, я був би радий, щоб Садовий, Вакарчук, Гриценко стали єдиною командою і визначились для себе, хто з них президент, хто – прем'єр, хто – спікер. Визначилися ідеологічно. Коли б ці три політики зійшлись, фактично це вже доконаний факт, що цей український проект мав би право на перемогу. Я би цьому радий був. І тут абсолютно не стоїть питання штабів чи ще чогось.

Я чекаю, що таке об'єднання буде. Якщо вони цього не зрозуміють і шансом не скористаються для того, щоб розвивати країну якісно, мені здається, що я особисто і моя команда, на жаль, будемо обирати між тим, що є.

— Тобто ви займаєтесь переговорами цих трьох політиків? Ви комунікуєте з Вакарчуком?

— Ні, з цього питання я не комунікую ні з Вакарчуком, ні з Садовим. Особисто я не комунікую з ними, надіюся, що ці функції буде якісно виконувати пан Гриценко.

— Йому не вдається навіть Садового переконати про об’єднання, не те, що Вакарчука.

— По-перше, ще далеко до старту виборчої кампанії. Мені здається, що вони повинні знайти спільну позицію і спільну мову. Я говорю про те, що є шанс, і повірте, що багато активних людей будуть щасливі від того, що з’явиться такий проукраїнський проект.

— Гриценко з Вакарчуком говорять про це?

— Між ними є контакт: між Гриценком, Вакарчуком, Садовим. Вони спілкуються. Але чи вони готові вже зайти і сказати, що от ми тут троє готові взяти відповідальність за український народ і за державу, мабуть, що цього ще немає. Але я б хотів це бачити.

— Вакарчук не поспішає говорити про свої політичні амбіції. Але як примирити Гриценка і Садового?

— Повірте мені, я не знаю, хто що говорить, але довіра між ними є. Вони зустрічаються і спілкуються. Кожний приміряється. Щоб прийняти рішення, треба сім раз відміряти і один раз відрізати. Мені здається, що є платформа, де вони можуть зійтися. Але це їхні питання. Я не вірю в те, що між ними немає порозуміння. Я вірю і хочу вірити в те, що вони знайдуть порозуміння заради України.

— Якщо цього порозуміння знайдено не буде і об'єднання цих трьох людей в єдину силу не буде, хтось із них має шанси?

— Ніхто не має шансів. Це просто спортивний забіг на президентську дистанцію в черговий раз. Я вам це відповідально заявляю. Разом – це точно успіх. Окремо – це просто трата часу і коштів.

— Хто, на вашу думку, зможе об'єднати навколо себе двох інших?

— Тут головне – ідеологічна платформа, програма дій, а не те, хто буде перший. Я думаю, що вони інтуїтивно між собою відчувають, хто має бути символом, а хто має бути на господарці, тобто в уряді. Вони, мабуть, навіть не розмовляючи розуміють це. Тут головне платформа, на якій розвивати країну. Це набагато важливіше.

Балога: Ніхто не має шансів. Це просто спортивний забіг на президентську дистанцію в черговий раз. Я вам це відповідально заявляю
— Ми так і не зрозуміли, чи ви в штабі Гриценка, чи ні.

— Ні. Я завжди готовий допомагати, якщо моя робота принесе користь. Але відносно штабу можете не сумніватися, я нічий штаб не збираюся очолювати.

— Ви не будете керівником штабу Гриценка?

— Однозначно.

— Але ви зараз фактично виконуєте цю роль...

— Ні.

— Ви ж приходите на наради?

— Я не знаю, як тоді з вами спілкуватися... Я багато в чому йому допоміг, але вам кажу, для мене це не ціль, абсолютно. Я вам сьогодні уже сказав, що не буду керівником штабу.

На виборчі наради я не приходжу. Якщо я зустрічаюся з Гриценком, він приходить до мене, або я до нього – то це що, вже є робота в штабі? Він мені не ворог.

Я вам сьогодні кажу – так чи інакше завтра Гриценко чи команда людей, про яких ми говоримо, сформує позицію. Тоді буде створено штаб, це ж буде позиція публічна, тому що буде підписано наказ на керівника штабу. Я вам кажу, що я керівником штабу не буду, і думаю, що цього достатньо.

— Ви кажете, що треба об'єднати битих політикою професіоналів з молоддю і під це підпишеться все громадянське суспільство. Звучить реалістично. Але чи не вийде, що ваша присутність в такому проекті може якраз відштовхнути молодих, які злякаються ваших зв’язків з олігархами і рештою?

— Ви зрозумійте правильно, не потрібно думати про те, щоб бути в проектах, щоб чогось досягти. Достатньо щоб вони між собою порозумілися. І якщо я там не потрібний, то я там ніколи не буду і ніколи не буду тією особою, яка може завадити таким процесам.

Ми сьогодні з вами моделюємо, що може бути проукраїнський проект, де буде сплав і так званих "старих" і молоді...

— Останнє питання, яке ми ставимо всім, з ким говоримо про президентські вибори. Якщо в другий тур виходять Тимошенко і Порошенко, то ви за кого?

— Я за кого? (Від несподіванки робить довгу паузу і починає сміятися) За Порошенка. Я – за Порошенка, якщо так станеться. Але сподіваюся, що в другому турі його не буде.

https://www.pravda.com.ua/articles/2018/10/1/7193676/

Неужели Вакарчук выдвинется? Опять в один тур выборы?

ХорошаЯ

Сообщение ХорошаЯ » Пн окт 01, 2018 1:58 pm

Наверно, выдвинется.
Зачем иначе все эти телодвижения.
Чисто теоретически:
А если предположить такой ход - вот, моя программа, выберите меня президентом и я начну собирать людей на местах для ее выполнения, чтоб они прошли в парламент, советы и мэры? То есть вы сами выберете этих людей, блаблабла и лалалалай.
Может сработать?
Всё упирается в деньги - любые гонки это очень дорого.
Вы, ЗАЗ, упомянули Сороса - а он вообще чьи интересы продвигает? Американского правительства или...?
А знаешь, всё ещё будет уже было...

Milena

Сообщение Milena » Пн окт 01, 2018 2:23 pm

[cook]
Вложения
image.png
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

След.

Вернуться в Политика