Тушкан » Сб мар 30, 2019 10:24 pm

Семен Семенович » Вс мар 31, 2019 4:29 am

Добрый доктор » Вс мар 31, 2019 5:55 am

УКРАЇНО, свята Мати Героїв, зійди до серця мого, прилинь бурею вітру кавказького, шумом карпатських ручаїв, боїв славного Завойовника Батька Хмеля, тріумфом і гуком гармат Революції, радісним гомоном Софійських Дзвонів.
Нехай в Тобі відроджуся, славою Твоєю опромінюся, бо Ти все життя моє, бо Ти все щастя моє .
Задзвони мені брязкотом кайдан, скрипом шибениць в понурі ранки, принеси мені зойки катованих, в льохах і тюрмах, і на засланні, щоб віра моя була гранітом, щоб росли завзяття, міць, щоб сміло я йшов у бій,так як ішли Герої за Тебе, за Твою славу, за Твої Святі Ідеї; щоб помстити ганьбу неволі, потоптану честь, глум катів Твоїх, невинну кров помордованих під Базаром, Крутами, в Кінгірі і Воркуті, геройську смерть героїв Української Нації, Української Національної Революції — полковника Євгена Коновальця, Басарабової, Головінського, Шухевича, Бандери та славну смерть Данилишина і Біласа, і тисяч інших незнаних нам, що їх кості порозкидані або тайком загребані.
Спали вогнем життєтворчим всю кволість у серці мойому. Страху нехай не знаю я, не знаю, що таке вагання. Скріпи мій дух, загартуй волю, в серці замешкай мойому! У тюрмах і тяжких хвилинах підпільного життя рости мене до ясних чинів. В чинах тих хай знайду я смерть солодку, смерть в муках за Тебе. І розплинуся в Тобі я, і вічно житиму в Тобі, ВІДВІЧНА УКРАЇНО, МОГУТНЯ і СОБОРНА!

_igor » Вс мар 31, 2019 9:33 am

_igor » Вс мар 31, 2019 10:10 am

Солоха » Вс мар 31, 2019 10:14 am
Чуть больше часа прошло с момента открытия избирательных участков, а один из проголосовавших уже задержан.
Причиной стала фотофиксация бюллетеня в кабинке. Инцидент произошел на избирательном участке номер 116 в Вольнянске. Во время тайного голосования комиссия заметила мужчину, который пытался сфотографировать избирательный документ.
Напомним, данное действие запрещено законом, поэтому мужчину задержали полицейские прямо на участке.

Семен Семенович » Вс мар 31, 2019 11:17 am
Солоха писал(а):Чуть больше часа прошло с момента открытия избирательных участков, а один из проголосовавших уже задержан.
Причиной стала фотофиксация бюллетеня в кабинке. Инцидент произошел на избирательном участке номер 116 в Вольнянске. Во время тайного голосования комиссия заметила мужчину, который пытался сфотографировать избирательный документ.
Напомним, данное действие запрещено законом, поэтому мужчину задержали полицейские прямо на участке.
https://vmestezp.org/v-regione/115958/v ... aGBzYQV4dI

_igor » Вс мар 31, 2019 11:37 am

Семен Семенович » Вс мар 31, 2019 11:42 am
_igor писал(а):Чувак звук камеры забыл выключить)

_igor » Вс мар 31, 2019 12:27 pm
![язычок [draznit]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/re/blum3.gif)

Семен Семенович » Вс мар 31, 2019 12:30 pm
_igor писал(а):А я уже

ЗАЗ » Вс мар 31, 2019 12:38 pm
_igor писал(а):А я уже
![бе-бе-бе [bebebe]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/smile_01/grimace.gif)

ЗАЗ » Вс мар 31, 2019 12:41 pm
Семен Семенович писал(а):_igor писал(а):Чувак звук камеры забыл выключить)
Ну и что?! Вот мне интересно (просто), какими нормативными документами разрешено врываться в кабинку для голосования, как идентифицируется звук камеры - возможно этот звук у меня на входящих смс стоит или на звонке, или кашляю я так - не беспредел ли?! Кабинка для "тайного" или "условно тайного" голосования?! Почему я могу делать ксерокопии своих результатов анализов, а ксерокопию волеизьявления не могу?! Масса питань...

ХорошаЯ » Вс мар 31, 2019 12:42 pm

ЗАЗ » Вс мар 31, 2019 12:44 pm
ХорошаЯ писал(а):А у меня очень сильно изменились обстоятельства и я на выборы не иду.

ХорошаЯ » Вс мар 31, 2019 1:24 pm

ХорошаЯ » Вс мар 31, 2019 1:33 pm