Солоха писал(а):
Если не перекупят - будут просто голосовать за проекты, разработанные кучкой людей. По сути - с таким подходом, в Раде достаточно пяти кресел и "веса" каждого голоса. Зачем остальные 445 депутатов - не понимаю.

_igor » Вт июл 23, 2019 5:28 pm
Солоха писал(а):

ХорошаЯ » Вт июл 23, 2019 8:01 pm

Todd » Вт июл 23, 2019 8:50 pm

ХорошаЯ » Вт июл 23, 2019 11:28 pm
Todd писал(а):Вы просто завидуете. Тк сами ни на что не способны.

Солоха » Ср июл 24, 2019 6:50 am
Керівник гумористичної платформи «Мамахохотала» і переможець по 222-му округу в Києві Роман Грищук заявив, що в Раді планує займатися підвищенням якості освіти.
Про це він сказав в ефірі телеканалу «Громадське».
«Щодо законопроєктів і над чим я хочу працювати. Я хочу працювати в комітеті освіти, давайте більш широко, не вдаючись в конкретику, над підвищенням якості вищої освіти», - заявив Грищук.
І додав, що це цілком логічне рішення, адже 222-й округ охоплює найбільшу кількість студентів – 40 тисяч. Тут знаходяться одні з найбільших університетів країни: КПІ, НАУ, Медичний ім. Богомольця. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/kerivnik-mamaho ... 12614.html

simple » Ср июл 24, 2019 7:03 am
ХорошаЯ писал(а):Само желание власти считаю ярким проявлением неполноценности.
Чем больше желание, тем мелкописечней индивидуй))).

Добрый доктор » Ср июл 24, 2019 8:03 am
ХорошаЯ писал(а):Само желание власти считаю ярким проявлением неполноценности.

Тушкан » Ср июл 24, 2019 8:07 am
Добрый доктор писал(а):ХорошаЯ писал(а):Само желание власти считаю ярким проявлением неполноценности.
Уделали вы Петра Алексеевича по самое не хочу.
Сложно еще кого-то найти в истории Украины, кто бы так же унизительно за власть цеплялся.

Солоха » Ср июл 24, 2019 8:30 am

Todd » Ср июл 24, 2019 11:11 am
ХорошаЯ писал(а):Todd писал(а):Вы просто завидуете. Тк сами ни на что не способны.
"Всё, что Маша говорит о Кате, больше про Машу, чем про Катю" (нецэ) или "Проекции, они такие проекции"))).
Как можно завидовать колоссальной ответственности?
А власть, с первой по десятую очередь - это именно ответственность, в моём представлении.
Взять на себя ответственность за других, чужих людей?
Я не настолько человеколюбива.
Другое дело, если вы лично расцениваете власть, как желанный инструмент властвования над собратьями - тогда можно понять, почему вы вспомнили именно о зависти.
Мне это не интересно.
Само желание власти считаю ярким проявлением неполноценности.

ХорошаЯ » Ср июл 24, 2019 11:49 am

_igor » Ср июл 24, 2019 1:13 pm
Цитата із інтерв‘ю із обраним майбутнім нардепом, весільним фотографом із Запоріжжя Сергей Штепа:
«Я планую працювати в комітеті транспорту або в комітеті культури..[..] Це дуже близька для мене тема, бо я сам водій. Кожного дня багато їжджу і бачу ті проблеми, з якими стикаються звичайні люди»
Тут, насправді, можна продовжувати:
Я планую процювати у Комітеті з питань аграрної політики та земельних відносин, бо я їм помідори
Я планую працювати у Комітеті з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, бо я живу у будинку
Я планую працювати в
Комітеті з питань бюджету, бо я вмію рахувати гроші
Я планую працювати в Комітеті з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, бо я дихаю повітря
Я планую працювати в Комітеті з питань європейської інтеграції, бо я був у Варшаві на зйомках весілля, мені сподобалось
Хм, я такоє можу працювати в Комітеті у закордонних справах, бо, дивіться вище
Я планую працювати в Комітеті з питань інформатизації та зв'язку, бо у мене є профіль у фейсбуці
Я планую працювати в Комітеті з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, бо мені 27 і в мене є сім‘я
Я планую працювати в Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності, бо в мене є кредит у банку
Які ваші версії, де наш депутат може ще працювати?
![зубоскал [32]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/re/biggrin.gif)

Todd » Ср июл 24, 2019 1:41 pm
ХорошаЯ писал(а):Тодд, ваши оценки неполноценности, как рассуждения о качестве масла человека, всю жизнь жравшего один маргарин.

Todd » Ср июл 24, 2019 1:43 pm

ХорошаЯ » Ср июл 24, 2019 2:24 pm
Todd писал(а):ХорошаЯ писал(а):Тодд, ваши оценки неполноценности, как рассуждения о качестве масла человека, всю жизнь жравшего один маргарин.
Лол. Я всю жизнь женюжку зарабатыва. И хорошо живу при любом президенте и не заглядываю в рот ни одному кандидату
![букет [byket]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/smile_02/smile138.gif)

ХорошаЯ » Ср июл 24, 2019 5:19 pm

Тушкан » Ср июл 24, 2019 8:24 pm
Todd писал(а):В селе у тещи за пороха проголосовало 5 человек из 200.
Ну так ясен пень в разгар сесозона позабирали мужиков на военные сборы. Это ж на сколько дебилами надо быть

Солоха » Ср июл 24, 2019 9:30 pm
Джерело: сторінки Facebook почесного президента приватної Київської школи економіки Тимофія Милованова і партії "Слуга народу"
Київська школа економіки проведе освітній інтенсив для членів фракції "Слуга народу" для того, щоб нардепи почерпнули потрібних знань і партія могла працювати як "єдине ціле".
Пряма мова "Слуги народу": "Ми прагнемо того, щоб у підсумку навчального курсу депутати здобули:
необхідний рівень знань про сучасний стан, проблеми і перспективи різних галузей економіки та соціального життя країни;
отримали глибоке розуміння бюджетного процесу і процесу ухвалення державних рішень;
навчились будувати політичні стратегії перетворень, створювати законопроекти;
засвоїли принципи і техніки обговорень законодавчих ініціатив із зацікавленими сторонами.
За підсумками першого інтенсиву, партія почне працювати як злагоджена, зіграна команда і буквально з першого дня роботи Верховної Ради нового скликання запропонує до ухвалення пакети законопроектів, на які чекають наші виборці та увесь український народ".
Пряма мова Милованова: "KSE реалізовуватиме однотижневу посилену програму професіоналізації, що поглиблює розуміння соціоекономічної ситуації у міжнародному та національному вимірі, а також задає набір навичок і компетенцій, які знадобляться народним депутатам у щоденній роботі.
Теми, на яких зосередимо увагу:
Політична стратегія
Публічна політика
Макроекономіка та бюджетний процес
Секторальність (мікро, регуляція, децентралізація, безпека та оборона, освіта, цифровізація і тд)
Законодавча рамка (нормопроектування, регламент, уряд)
Soft-skills та стратегічні комунікації".
У коментарі УП Милованов: "Контракт оплачує партія "Слуга народу". Це комерційний контракт. Сума контракту - комерційна таємниця.
"Вони активно працювали над розробкою. Вперше зі мною сідали перші особи партії і працювали пліч-о-пліч над контентом і структурою. Десятки годин. (15-20 год., група з 5 осіб, хоча перші особи були не завжди. Більше на початковому етапі. Перші три зустрічі по кілька годин)".
Деталі: За словами Милованова, сума контракту відповідає рівню оплати інших клієнтів КШЕ. Курс для "Слуг народу" буде реалізовуватися протягом всього терміну роботи Верховної Ради IX скликання. Інтенсив націлений на те, щоб задати нардепам відповідний набір навичок і компетенцій для роботи у ВР і реалізації конкретних проектів.
Після проходження програми учасники програми матимуть власне державницьке портфоліо. В основу програми покладений Гарвардський курс викладання для дорослих.
Що було раніше: 21 липня Милованов повідомив, що до Школи економіки звернулися три політичні партії, серед яких "Слуга народу"