_igor » Ср янв 19, 2022 3:26 pm

Солоха » Ср янв 19, 2022 3:27 pm

_igor » Ср янв 19, 2022 3:27 pm
Солоха писал(а):Під особисте зобов'язання. Оголошено арешт майна

_igor » Ср янв 19, 2022 3:31 pm
Особисте зобов'язання полягає у покладенні на підозрюваного, обвинуваченого обов'язку виконувати покладені на нього слідчим суддею зобов'язання. Підозрюваному, обвинуваченому письмово під розпис повідомляються покладені на нього обов'язки та роз'яснюється, що в разі їх невиконання до нього може бути застосований більш жорсткий запобіжний захід і на нього може бути накладено грошове стягнення в розмірі від 0,25 розміру мінімальної заробітної плати до 2 розмірів мінімальної заробітної плати. Контроль за виконанням особистого зобов'язання здійснює слідчий, а якщо справа перебуває у провадженні суду, - прокурор.
Особисте зобов'язання тягне за собою покладення на підозрюваного, обвинуваченого обов'язків, передбачених ч. 5 ст. 194 КПК України (2012 року):прибувати до визначеної службової особи із встановленою періодичністю;
не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду;
повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;
утримуватися від спілкування з будь-якою особою, визначеною слідчим суддею, судом, або спілкуватися з нею із дотриманням умов, визначених слідчим суддею, судом;
не відвідувати місця, визначені слідчим суддею або судом;
пройти курс лікування від наркотичної або алкогольної залежності;
докласти зусиль до пошуку роботи або до навчання;
здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну;
носити електронний засіб контролю.
На Порошенка поклали низку зобовʼязань, зокрема – прибувати до слідчого і суду за першою вимогою.

_igor » Ср янв 19, 2022 3:32 pm
Як оголосив головуючий суддя, суд ухвалив рішення призначити Порошенку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Колишнього президента також зобов’язали здати паспорти для виїзду за кордон.

Тушкан » Ср янв 19, 2022 3:41 pm

Солоха » Ср янв 19, 2022 7:27 pm
Тушкан писал(а):Нет, там хотят вылечить.

YurekK » Ср янв 19, 2022 7:57 pm
_igor писал(а):Еще минус пять процентов рейтинга Зеленскому.

Тушкан » Ср янв 19, 2022 9:15 pm
Солоха писал(а):Тушкан писал(а):Нет, там хотят вылечить.
Кого і від чого?

_igor » Ср янв 19, 2022 9:18 pm
YurekK писал(а):_igor писал(а):Еще минус пять процентов рейтинга Зеленскому.
Минус 5% за суд или за то что не посадил?))

Тушкан » Ср янв 19, 2022 9:21 pm
YurekK писал(а):_igor писал(а):Еще минус пять процентов рейтинга Зеленскому.
Минус 5% за суд или за то что не посадил?))

Тушкан » Ср янв 19, 2022 9:25 pm
_igor писал(а):За то, что весь пар в свисток выпустил. Что бодро начал и не довел дело до конца.

_igor » Пт янв 21, 2022 4:25 pm

ЗАЗ » Пт янв 21, 2022 4:29 pm
(с)Я знаю, что все будут защищать нашу страну. Помимо армии, каждый украинец будет сражаться, чтобы защитить свою землю.

_igor » Пт янв 21, 2022 4:38 pm

ЗАЗ » Пт янв 21, 2022 4:43 pm
_igor писал(а):Всеобщая мобилизация, вероятно. Охотничье ружье - это тероборона, кстати, недавно даже упростили правила обращения с оружием ради гражданских ружей в теробороне.

Я Эхо » Пт янв 21, 2022 4:55 pm
_igor писал(а):Сейчас разгоняют оккупацию Харькова. Вот оригинал интервью на всякий случай. Больше на нагнетание похоже и на выдергивание из контекста: https://www.washingtonpost.com/outlook/ ... interview/

ЗАЗ » Пт янв 21, 2022 5:05 pm
Я Эхо писал(а):_igor писал(а):Сейчас разгоняют оккупацию Харькова. Вот оригинал интервью на всякий случай. Больше на нагнетание похоже и на выдергивание из контекста: https://www.washingtonpost.com/outlook/ ... interview/
Спасибо. получается выдергнули из контекста.
"Мы никому не дадим захватить Харьков, пусть россияне не разевают рот", - Терехов
Новости Цензор.НЕТ Политика Украины
"Мы никому не дадим захватить Харьков, пусть россияне не разевают рот", - Терехов
Харьковский городской голова Игорь Терехов просит жителей города не паниковать на фоне информации о возможной оккупации Россией Харькова.
Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Суспільне".
"Хочу успокоить харьковчан, сказать, что, пока я Харьковский городской голова, мы никому не дадим захватить Харьков - никакой России. Поэтому в Харькове все будет спокойно, четко, ничего здесь не будет. Мы прилагаем все усилия, и Харьков останется спокойным городом, пусть россияне не разевают рот", - отметил он.
На вопрос, какие именно мероприятия проводят городские власти для обеспечения безопасности в условиях возможной угрозы, Терехов ответил: "Мы делаем все четко, есть четкая дорожная карта. Я очень хочу, чтобы не было никакой агонии, истерики. Харьков остается спокойным, толерантным, мирным" украинским городом. Не будет никакой войны". Источник: https://censor.net/ru/n3311403

_igor » Пт янв 21, 2022 5:08 pm