ЗАЗ писал(а):
Если своих мозгов мало, то при цитировании чужих мыслей порядочные люди выделяют цитату и дают источник откуда она взялась. Позорище.
Хамишь, клоун.

Voron » Вт июл 12, 2022 7:51 pm
ЗАЗ писал(а):
Если своих мозгов мало, то при цитировании чужих мыслей порядочные люди выделяют цитату и дают источник откуда она взялась. Позорище.

Voron » Вт июл 12, 2022 9:20 pm
![подмигивание [;)]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/re/derisive.gif)

Voron » Вт июл 12, 2022 10:07 pm

Milena » Ср июл 13, 2022 12:20 am

Солоха » Ср июл 20, 2022 9:54 am

Milena » Ср июл 20, 2022 2:59 pm

ЗАЗ » Пн июл 25, 2022 6:12 pm

ЗАЗ » Пн июл 25, 2022 6:17 pm

_igor » Пн июл 25, 2022 7:03 pm

ЗАЗ » Вт июл 26, 2022 1:13 pm

ЗАЗ » Вт июл 26, 2022 2:34 pm

Голова партії "Голос" Кіра Рудик прокоментувала інформацію щодо проблем з її закордонним паспортом.
У коментарі LB.ua вона повідомила, що нині перебуває за кордоном у робочій поїздці.
"Мій закордонний паспорт у мене. Не втрачений і не відібраний. Перетинала кордон більше тижня тому. Чому «новини» про «втрату» закордонного паспорту зʼявились саме сьогодні – мені невідомо. Але відомо інше: один з найсильніших наших аргументів при спілкуванні з міжнародними партнерами – це єдність всередині країни і відсутність внутрішніх сварок. Зі свого боку я робитиму все, щоб ця єдність зберігалась надалі", – запевнила народна депутатка.
Низка ЗМІ з посиланням на анонімні джерела сьогодні написали, що в Рудик нібито відібрали закордонний паспорт під час перетину державного кордону.
Інформація була оприлюднена на тлі вилучення паспорта громадянина України і голови тероборони Дніпра Геннадія Корбана.
Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/562788- ... e_pasporta

Солоха » Ср июл 27, 2022 7:49 am

ЗАЗ » Ср июл 27, 2022 8:29 am
Солоха писал(а):А до того ж це косплей Тулуз-Лотрека "Портрет клоунеси", що взагалі надає цій обкладинці досить скандального відтінку
Солоха писал(а):Олена на тлі уламків "Мрії", знищеної за прямим наказом Зеленського

ЗАЗ » Ср июл 27, 2022 8:30 am
Нет веры. писал(а):Вам порохоботам все не так. То ноги не так расставила , то улыбнулась не так , то не улыбнулась. Успокойтесь уже , время вашего мародера безнадежно ушло.

Солоха » Ср июл 27, 2022 9:39 am
ЗАЗ писал(а):Солоха писал(а):Олена на тлі уламків "Мрії", знищеної за прямим наказом Зеленського
Не в курсе.Как то те события мимо меня прошли.

ЗАЗ » Ср июл 27, 2022 9:53 am
Солоха писал(а):ЗАЗ писал(а):Солоха писал(а):Олена на тлі уламків "Мрії", знищеної за прямим наказом Зеленського
Не в курсе.Как то те события мимо меня прошли.
Військові у лютому все ж намагалися щось робити. Зокрема, з багатьох аеродромів перегнали літаки, поставили муляжі. "Мрію" був готовий прийняти аеродром, здється, у Польщі. Команда чекала наказу на виліт, отримала наказ - залишатися на місці. Так само як і жителі Ірпіня, Бородянки, Бучі. Тепер маємо замість унікального літака найдорожчі декорації для фотки квартальної клоунеси. Яка, безумовно, увійде в історію світової фотографії, є чим пишатися.

ЗАЗ » Чт авг 04, 2022 9:25 am

ЗАЗ » Пн авг 08, 2022 9:21 am

Президент Владимир Зеленский заявляет, что в случае проведения псевдореферендумов на оккупированных территориях юга Украины, Россия закроет любую возможность переговоров с нашим государством.
Источник: вечернее обращение президента
Прямая речь: "Позиция нашего государства остается такой, какой была и раньше: мы ничего своего не отдадим. А если оккупанты пойдут по пути этих псевдореферендумов, то для себя же закроют любую возможность переговоров с Украиной и свободным миром, которые российской же стороне однозначно потребуются в определенный момент".
Детали: Президент отметил, что летом еженедельно появляется все больше сообщений о том, что оккупанты готовятся к псевдореферендумам в занятых ими районах юга Украины.
Зеленский также предупредил, что все, кто будет помогать россиянам хоть как-то реализовать это намерение, будут отвечать перед Украиной.

ЗАЗ » Чт авг 18, 2022 3:53 pm
Хочу зрозуміти, чому Зеленський сказав неправду про напад РФ, - Шабунін
Новини Цензор.НЕТ Політика України
виталий,шабунин
Голова правління громадської організації "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін хоче зрозуміти, чи відрізав президент Володимир Зеленський від прийняття рішень, людей, які переконували його, що РФ не нападе.
Про це Шабунін розмірковує у соцмережах, повідомляє Цензор.НЕТ.
Він зауважує, що, на його думку, питання до влади можна ставити завжди - в тому числі й під час війни. А найгіршою реакцією влади на незручні питання може бути агресія.
"Наприклад, я ставлю питання президенту: чому він переконував суспільство, що широкомасштабного нападу НЕ БУДЕ, маючи на руках від ЦРУ точні плани такого нападу. Наголошу, НЕ сказати, що напад буде, і переконувати, що його НЕ БУДЕ - дві величезні, колосальні, різниці. Так от, це питання я ставлю НЕ для того, щоб вдарити по рейтингу президента. Мене загалом рейтинги політиків НЕ обходять (особливо зараз). Я ставлю це питання, щоб зрозуміти, ЧОМУ президент сказав неправду в аж такому важливому, екзистенційному питанні", - пише Шабунін.
Голова правління громадської організації припускає, що президент сам міг вірити, що нападу РФ не буде.
"Ок, тоді я хочу зрозуміти, які висновки він зробив, щоб НЕ помилитися так ще раз. Наприклад, чи президент відрізав від прийняття рішень людей, які три місяці переконували його, що американці брешуть (навіть коли ті надали точний план нападу)", - пише він.
Шабунін вважає, що від цього великою мірою залежить якість подальших рішень президента та виживання України. Джерело: https://censor.net/ua/n3361579

Mantis » Пт авг 19, 2022 7:01 am