УЗЕЛЕНСКИЙ

Правила форума 1. Форум не предназначен для спама или рекламы.
2. Запрещены призывы к межнациональной розни, нарушению целостности страны, сепаратизму, другим преступлениям.
3. Запрещены оскорбления пользователей, грубый переход на личности и ругань.
4. На форуме запрещено писать транслитом.
5. Запрещается нарушать тайну частной жизни без согласия сторон.
5.1 Категорически запрещается выкладывать на всеобщее обозрение личную переписку без согласия обеих сторон
6. Не нужно коверкать ники пользователей.
7. Помните: самовольное модерирование зачастую оканчивается наказанием.
RXIDN
Зарегистрированный пользователь

Re: УЗЕЛЕНСКИЙ

Сообщение RXIDN » Вс июн 02, 2024 10:24 pm

"говоришь" тут, в основному, ти... За випадковим збігом обставин - в унісон з кремлівською пропагандою.
А Прозапас:
...офіцер Збройних сил України, учасник Революції Гідності, із початку російсько-української війни у 2014 році пішов добровольцем на фронт. У 2022 році після початку повномасштабного вторгнення приєднався до лав 36 окремої бригади морської піхоти. Має звання капітана.

– обраний головою фракції «Європейська Солідарність» у Запорізькій міській раді....
https://eurosolidarity.org/2023/10/04/oficzer-morskoyi-pihoty-valerij-prozapas-ocholyv-frakcziyu-yevrosolidarnosti-u-zaporizkij-miskradi/
"Я втомився від ідіотів, які своєю масовою істерією спотворюють реальність, щоденно надягаючи на себе маски геополітичних, медичних, військових експертів" (с)

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср июн 05, 2024 8:10 pm

Разумков задает интересные вопросы узеленским.
phpBB [video]
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Пт июн 07, 2024 6:13 pm

55% опитаних громадян України негативно оцінюють діяльність президентської партії "Слуга народу". Джерело: https://censor.net/ua/n3493425

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Сб июн 08, 2024 7:48 pm

Єрмак узурпує владу. Залежність Зеленського від нього зростає, - The Times
Голова ОП Андрій Єрмак
Оточення президента України Володимира Зеленського "приголомшене жадобою влади" голови ОП Андрія Єрмака, залежність глави держави від Єрмака також може вказувати на тертя української влади із західними партнерами.

Про це йдеться у статті The Times, інформує Цензор.НЕТ.

У розлогому матеріалі критикується глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Вплив Єрмака на Зеленського
"З моменту запровадження воєнного стану у 2022 році, який дозволяє Зеленському залишатися на посаді до кінця війни, авторитет Єрмака перевищив авторитет усіх обранців України, окрім президента. Деякі джерела дійшли до того, що в серії інтерв’ю називали його "фактичним главою держави" або "віцепрезидентом України", - йдеться у публікації.

Дипломатичні джерела скаржилися, що він повністю контролює доступ до президента, а посли G7, які сподівалися на аудієнцію, були представлені Єрмаку.

Високопоставлені урядовці, військові та дипломати "висловили тривогу з приводу того, як зростає залежність Зеленського від Андрія Єрмака, якого звинувачують у накопиченні особистої влади та узурпації демократичних процесів".

Звільнення Кубракова та Залужного
Інсайдери видання повідомляють, що звільнення Залужного та віцепрем’єра Кубракова, яких цінували на Заході, також пов’язані з діями Єрмака.

"Зростає занепокоєння, що Зеленський все більше покладається на жменьку підлабузницьких домашніх голосів, страх стає ще гострішим, оскільки кількість чиновників, які мають прямий доступ до президента, зменшується, а команда Єрмака зростає", - зазначає видання.

Роль Олега Татарова
Також у статті згадується про роль заступника голова ОП Олега Татарова.

За словами високопоставленого чиновника правоохоронних органів, Єрмак використовує Татарова для забезпечення лояльності з боку офіцерів кримінальної юстиції.

"Він надзвичайно ефективний, він знає систему та людей у ​​ній", - сказав чиновник. "Він не має моральних обмежень і вміє накопичувати гроші".

Корупція - джерело суперечок між Києвом і Білим домом
Також повідомляється, що корупція все більше стає джерелом суперечок між Білим домом і Києвом. Держсекретар США Ентоні Блінкен під час свого візиту в Україну минулого місяця заявив, що Київ має "переконатись, що боротьба з корупцією продовжується вдома так само, як триває боротьба з агресією Росії на передовій".

Водночас, співрозмовники видання на Банковій спростовують ці звинувачення і заявляють, що критика на адресу голови ОП "викликана прямим, але ефективним стилем управління Єрмака, вказуючи на його успіх в ініціативах". Серед таких ініціатив названо "Саміт миру" у Швейцарії.

"Саме президент Зеленський ухвалює всі ключові рішення", - додало джерело.

Автор: Ірина Дашківська Джерело: https://censor.net/ua/n3493601

https://censor.net/ua/news/3493601/zele ... _the_times

Retro

Сообщение Retro » Вс июн 30, 2024 6:02 pm

Андрій Первозваний. Як Єрмак став головною людиною для Зеленського.

https://www.pravda.com.ua/articles/2024/06/25/7462409/

Солоха

Сообщение Солоха » Пт июл 05, 2024 5:55 pm

Я бачила президента живцем. І навіть його слухала. В 2019 році. Коли він був кандидатом. А ми веселими слухачами, яких цей неофіт потішив.
Багато хто із тих, хто був на зустрічі, відкрито розважався. Бо кандидат Зеленський взагалі не розумів, куди він потрапив і що відбувається.
Тому і діалоги були такі.
Питання: а якими будуть ваші перші кроки на посаді президента?
Відповідь: а вот вы бы что делали на моём месте? Расскажите мне, давайте вместе подумаем.
Я спитала лише одне, але своє улюблене, про фемінізм.
Відповідь: я очень хорошо отношусь к женщинам, но люблю, конечно же, свою жену.
Зала продовжувала тішитися. Один із нас (я знаю, хто) викрикнув: - Володя, а ты знаешь значение слова «феминизм»?
Знаєте, ми з друзями вийшли з тієї зустрічі повністю приголомшені. Ми знали соціологію. Ми розуміли, що він – наступний президент. Один із нас, хто терпіти не міг Порошенка, вимовив: триндець (він інше вимовив, але я не буду тут матюкатися). І ми пішли випити. Єдине, що тоді прийшло нам в голови.
Так от, я тоді побачила мстиву, недалеку, обмежену, погано освічену, сконцентровану виключно на собі, образливу, з ураженим его людину. Повна порожнеча. Так, він усміхався, навіть пробував жартувати, навіть інколи вдало, але все інше було дуже страшним.
Я тоді безкінечно писала якісь пости і тексти, намагаючись достукатися. Не можна таке вибирати! Бо це – смертельно небезпечно.
"Нам предложили проект", - як скаже трохи пізніше в одному із своїх інтерв'ю Олена Зеленська.
Але ж ми всі, як ви розумієте, «працювали на Пороха». А у того, як відомо, «бізнес на крові», «ліпєцкая фабріка», «вбив брата» і інші лабуда, яка прекрасно заходила у вуха наших людей, які все своє життя очікують дива і справедливого царя.
Частина тих голосуючих, на жаль, навічно похоронена в тому ж таки Маріуполі, наприклад.
Я уважно в той час слухала всі месиджі, які генерувала команда кандидата. Я бачила, як все відбувається з Голосом. Зараз наш Голос, на який так багато покладалось надій, часто голосує синхронно зі слугами та опзж. Але тоді вони справились – розкололи демократів і на цьому ввійшли у владу.
Мене тоді дуже вразило розслідування Бігуса про оборудки в оборонпромі. Дуже. Я перепостила той текст з запитанням – як так можна????
Я знаю, що те розслідування забило останній цвях в політичну труну Порошенка. Я теж повірила. Це вже потім з'явилась історія з запчастинами, які добували наші агенти і які тоді постраждали. Вже потім, в 2020 році суд назвав розслідування неправдивим.
А тоді, в 2019-му, був Блогфест у Дніпрі. І я запитала у Бігуса, чи розуміє він, що зробив? На мене налетіли колеги. Ну, як налетіли. Не в тренді було говорити про лузера Порошенка. Тому мені казали приблизно таке: ну ти ж розумієш, він сам викопав собі яму, він сам неправильно себе поводив, він сам винен у тому, що програв.
Повірте, справа не в Порошенко. Мене вбиває тупість тих, хто мені пише, що я на нього працюю. Ні, не працюю. Пишу про що хочу і коли хочу. Але так, я категорично не підтримаю і ніколи не зможу підтримати нинішнього, демократично обраного, з аномально високим рівнем підтримки президента.
І ще раз повторю: країну в 2019 році хакнули. Президент отримав в свої руки необмежену владу. Скрізь. Там, де не змогли зразу, дістали потім. Це я про те, що витворяють зелені з місцевим самоврядуванням, прибираючи неслухняних мерів. Як приклад.
Тоді, в 2019 році, всі ті, кого я безмежно поважаю, хто має високий соціальний капітал, інтелектуали в переважаючій більшості НЕ голосували за Зеленського. З різних причин. Але всі розуміли одне – країну віддають тим, хто її угробить.
Власне, так і вийшло. Так і виходить. Пам’ятаєте, як зразу після інавгурації повернулась вся шваль типу портнова? І потім, як почалась війна, вся та шваль з купою валіз з грішми спокійно покинула країну?
Коли я писала, що ми косплеїмо рашу, мені сміялись в коментарях: та ладно, у нас інші традиції, у нас ніхто не дозволить президенту стати диктатором.
Президент, якого більшість обирала, щоб поржать, підм’яв під себе всі гілки влади, є підозра, що його офіс злив складні контрозвідувальні операції, він сам шукав мир в очах путіна, зустрічався в Омані з патрушевим, роздав посади відвертим ворогам країни, закрив незручні телеканали і він би і далі чудив, але тут почалась війна.
Я вже навіть не буду про «розвал економіки» і про те, що «Нью-Йорк таймс гірше скабєєвої». Про те, що «була б паніка» і «готуйтеся до шашликів». Ми це все знаємо.
З війни почали робити шоу. О, вони це вміють! Це – єдине, що вони добре вміють. Світ нас дивився як дивляться блокбастер. Лише ціна висока – наші життя і наша країна.
Для президента цей час – найзірковіший. До нього раптом приїхала вся світова еліта. Ну, він так сприймав, що саме до нього.
Випусники Гарвардів і Оксфордів, найстаріші фамілії світу, політики з іменем - всі вони тисли руки і обіймалися з президентом України. Втомленим, неголеним, у одязі кольору хакі. Він, президент, дарував світу тригерні і абсолютно медійні фрази на кшалт: мені не треба таксі, мені потрібні снаряди.
Молодець, без питань.
Світ нам почав допомагати. А ми почали красти. Ну, як ми. Я не крала. І ви не крали. Хто?
Влада вирішила обвести навколо пальця простуватих і довірливих європейців, американців, британців, канадійців. Обіцяючи реформи і погрожуючи, що ми тут стоїмо, щоб війна в Європу не прийшла.
Ейфорія і захоплення тим, хто попросив снаряди замість евакуаційного таксі пройшли. Ми маємо купу невирішених внутрішніх проблем. Ми маємо парламент, рівень якого страшний. Ми маємо обмеження в медіа, які не мають нічого спільного з обмеженнями під час військового часу. Ми маємо зашкалюючий рівень корупції на всіх рівнях влади.
Тут про вибори почали говорити. Розчарую вас – знову виграє Зеленський. Навіть якщо не угроблять Залужного і він, уявімо собі, піде кандидувати. Виграє Зеленський.
Всі ці клоуни смішні лише на самому початку. Страшно буває потім. Наприкінці кіно.\
Zoya Kazanzhy .

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт июл 11, 2024 4:31 pm

Retro

Сообщение Retro » Пт июл 12, 2024 7:05 pm

Де в Україні зимувати.

Як влада і чиновники на місцях виконують настанову Зеленського про гігават відновлених потужностей і готують свої міста й критичну інфраструктуру до автономної роботи взимку?

За підрахунками ЕП, українські міста будують не більше 20% від заявленого Володимиром Зеленським 1 ГВт маневрових енергетичних потужностей. Звідки візьметься решта – поки невідомо.

"Україна має чіткий план, як побудувати до гігавата маневрової газової генерації цьогоріч і ще чотири гігавати – протягом найближчих років". Ці слова президента, сказані на конференції Ukraine Recovery після втрати 9 ГВт потужностей від обстрілів росіян, спричинили чимало суперечок серед експертів енергетичного ринку.

ЕП вже аналізувала, чи можна це зробити до кінця 2024 року. Інший важливий індикатор реалізації обіцянки – підготовка центральною та місцевою владою проєктів реконструкції енергетичних обʼєктів, закупівля чи пуск нових потужностей. Для цього ЕП проаналізувала всі закупівлі мобільної генерації на базі газотурбінних та газопоршневих електростанцій, які зазвичай працюють на природному газі і виробляють одночасно електроенергію і тепло.
...

https://www.epravda.com.ua/weeklycharts ... /3/716156/

Зеркаль про побудову "гігавата Зеленського": я в це не вірю.

Ексрадниця міністра енергетики Лана Зеркаль заявила, що не вірить у побудову 1 ГВт газової генерації до кінця року, який раніше анонсував президент Зеленський.

Про це вона розповіла в інтерв'ю УП.

"У нього, мабуть, є якісь свої джерела інформації, які йому доводять цю можливість", - коментує Зеркаль.

Вона підкреслила, що буде дуже рада, якщо це відбудеться, але вона не вірить в це.
"Це не вперше, коли ми живемо якимись ефемерними планами або намагаємося всіх вразити своїми можливостями", - додала вона.

За її словами, встановлення газових установок оцінюють у 70 тижнів. Газові турбіни – це вже 90 тижнів на встановлення і на запуск.
"Чи можна це зробити швидше? Напевно, так, але мають бути вже підготовлені всі умови для цього", - підсумувала Зеркаль.

https://www.epravda.com.ua/news/2024/07/12/716578/

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Пт июл 12, 2024 8:28 pm

Retro писал(а):

Зеркаль про побудову "гігавата Зеленського": я в це не вірю.

Да никто не верит. Это из оперы про миллиард деревьев, миллион дронов от государства и 128 F16.

Retro

Сообщение Retro » Пн июл 15, 2024 7:48 pm

Нардепу от "Слуг" сообщили о подозрении за взяточничество на ремонте инфраструктуры.

САП и НАБУ сообщили о подозрении народному депутату от партии "Слуга народа" Николаю Задорожному за вымогательство взятки в размере 3,4 млн грн за не препятствие в проведении ремонтных работ объектов инфраструктуры в Сумской области.

Источник: САП, НАБУ, источник УП в правоохранительных органах.

Детали: В рамках досудебного расследования установили, что народный депутат требовал 14% от суммы средств, выделенных на ремонт водопровода в Ахтырском районе Сумской области: из которых 10% предназначались ему лично и 4% – для местных правоохранителей, которые за это не должны препятствовать в освоении выделенных средств. По версии следствия речь идет о 3,4 млн. грн.

По данным УП в правоохранительных органах, речь идет о члене комитета Верховной Рады Украины по бюджету, председателя временной специальной комиссии по вопросам обустройства фортификаций и закупки дронов Николая Задорожного.

Правоохранители устанавливают других причастных лиц к совершению преступления.

https://www.pravda.com.ua/rus/news/2024/07/15/7465812/

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Пн июл 15, 2024 8:02 pm

Retro писал(а):По данным УП в правоохранительных органах, речь идет о члене комитета Верховной Рады Украины по бюджету, председателя временной специальной комиссии по вопросам обустройства фортификаций и закупки дронов Николая Задорожного.

Шикарно! Что их там устанавливать этих других причастных лиц?)))))) Вся шобла Зеленского-мародеры и коррупционеры. Каждый день скандал очередной. Усугубляет то, что во время войны крадут , когда люди последние деньги отдают. Ничего, ответят за всё.

flint

Сообщение flint » Пн июл 15, 2024 9:11 pm

ЗАЗ писал(а):
Retro писал(а):По данным УП в правоохранительных органах, речь идет о члене комитета Верховной Рады Украины по бюджету, председателя временной специальной комиссии по вопросам обустройства фортификаций и закупки дронов Николая Задорожного.

Шикарно! Что их там устанавливать этих других причастных лиц?)))))) Вся шобла Зеленского-мародеры и коррупционеры. Каждый день скандал очередной. Усугубляет то, что во время войны крадут , когда люди последние деньги отдают. Ничего, ответят за всё.

какой же ты наивный [;)]
барыга - мародер и коррупционер Порошенко за что-то ответил?

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вт июл 16, 2024 9:15 pm

Капля

Сообщение Капля » Ср июл 17, 2024 6:58 pm

Увидеть такое на пляже - обблеваться можно.

_igor

Сообщение _igor » Ср июл 17, 2024 7:38 pm

Капля писал(а):Увидеть такое на пляже - обблеваться можно.

Та да. Зато точно отражает уровень развития коррупционеров. Украсть, чтоб вкусно пожрать, похоже единственная цель.
Все вышесказанное является моим личным мнением. ИМХО, короче.

Mantis

Сообщение Mantis » Ср июл 17, 2024 9:43 pm

Загородный уже 3,14зданул в Раде Ирине Геращенко. Говорит, мол, в вашей партии ТОЖЕ есть люди, которые брали взятки и ходят в Раду. Раскололся, жирдяй.
А вообще, вся эта hyeta ставит жирный крест на будущем нашей страны. Ничего уже не боятся мрази. Ни лютости, ни мудрости, как говорил Лектер
"Надо жить рискуя"- говорил Ницше! Но когда видишь себя на пузе, окружённым толпой ханыг и милицией, понимаешь, что Ницше, наверное, грузит. (с) Леха Никонов

Солоха

Сообщение Солоха » Чт июл 18, 2024 12:09 pm

Парламент прийняв законопроект про підвищення акцизного податку на паливо, — нардеп Железняк
Правка (№267) про газ теж була підтримана.
Добивають…Абсолютно ганебний та антиукраїнський законопроєкт, який просто добиває населення…
І це в час постійних відключень електрики.
Слуга народу - 177.
ЄС - 0
Батьківщина - 0
Платформа за життя та мир (опзж) - 13
Голос - 5
Відновлення України (ще один шматок опзж) - 12
За Майбутнє - 3
Довіра - всі за
Позафракційні:
Безугла - за
Корнієнко - за
Стефанчук - за.

Mantis

Сообщение Mantis » Чт июл 18, 2024 6:53 pm

Лень копипастить. Сейчас продавливают закон, позволяющий откупаться коррупционерам.
Страна в раздрае
"Надо жить рискуя"- говорил Ницше! Но когда видишь себя на пузе, окружённым толпой ханыг и милицией, понимаешь, что Ницше, наверное, грузит. (с) Леха Никонов

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт июл 18, 2024 7:09 pm

Mantis писал(а):Лень копипастить. Сейчас продавливают закон, позволяющий откупаться коррупционерам.
Страна в раздрае

Так проголосовали уже в первом чтении.

Тушкан

Сообщение Тушкан » Чт июл 18, 2024 8:25 pm

ЗАЗ писал(а):
Mantis писал(а):Лень копипастить. Сейчас продавливают закон, позволяющий откупаться коррупционерам.
Страна в раздрае

Так проголосовали уже в первом чтении.

А как это в числах? За сколько можно откупиться, если поймали на взятке в 100 000?
А по большому счету, что изменится? Только то, что коррупционер получит квитанцию за закрытие дела?

Пред.След.

Вернуться в Политика