"Відповідь" - вона про біль і пам'ять.
"Відповідь" - вона про довічну вдячність.
"Відповідь" - вона про складний і довгий шлях до Перемоги.
Вона про запитання «скільки ще?…» і про відповідь, яку кожен точно може знайти в своєму серці.

Retro » Сб фев 24, 2024 10:18 am
"Відповідь" - вона про біль і пам'ять.
"Відповідь" - вона про довічну вдячність.
"Відповідь" - вона про складний і довгий шлях до Перемоги.
Вона про запитання «скільки ще?…» і про відповідь, яку кожен точно може знайти в своєму серці.

Milena » Сб мар 02, 2024 12:42 pm

Retro » Сб мар 23, 2024 3:40 pm
«О, Панно!»: дебют гурту «The Вуса» в культурному проєкті Артема Пивоварова «Твої вірші, мої ноти».
У межах авторського культурного проєкту «Твої вірші, мої ноти» Артем Пивоваров створив гурт «The Вуса». «О, Панно!» за віршем Павла Тичини стала першою роботою у виконанні новоствореного бенду, до складу якого увійшли Леви на джипі, Олексій Дурнєв та Марк Куцевалов.
Ідея зробити щось разом у хлопців виникла давно. Маючи намір створити дещо масштабне і яскраве, Артем запропонував музичну колаборацію, що відкрила новий напрям в культурному проєкті «Твої вірші, мої ноти».
Ця робота відрізняється від всіх попередніх, випущених у межах проєкту, підходом та подачею. Вона заряджена позитивом та покликана дарувати гарний настрій, що надзвичайно важливо зараз, коли світлої енергії дуже бракує.
Це геніяльно! Памʼятаю вірш ще зі школи, але ніколи не задумувалась що там за Інна така і її сестра. Пісня надихнула почитати про історію кохання юного Тичини до Поліни, яка не відповідала йому взаємністю, і присвяту ним віршів її сестрі - Інні. Приємно бачити такий креативний підхід сучасних співаків, який спонукає більше пізнавати про безмежно цікаву українську літературу! Дякую

Retro » Вс мар 24, 2024 4:00 pm
Анна-Марія – надзвичайно обдарована та смілива дитина, яка попри те, що незряча, волонтерить. Вже більше року вона співає у храмах і на вулицях, і в такий спосіб зібрала для ЗСУ понад 2 мільйони гривень.
Військові з передової показали мені новинний сюжет, де розповідалося про надзвичайну дівчинку Анну-Марію, в якої була мрія – зустрітися з Дзідзьом. Я відразу звʼязався з мамою дівчинки й домовився про зустріч.
Так вийшло, що наше перше знайомство відбулося саме в її 10-й день народження. Головним подарунком для Анни-Марії була пісня «Ліхтарики», яка ніби чекала на неї. Коли ми робили запис на студії, Анна-Марія попросила мене заспівати разом із нею. Я відразу погодився, бо Анна-Марія – це яскравий вогник у темряві, який дає надію на світле та мирне майбутнє України.

Солоха » Вт мар 26, 2024 4:14 pm

Retro » Вт апр 09, 2024 8:09 pm
Першим героєм шоу «Дім звукозапису» стала Юлія Саніна.
«Хочу подякувати Тіні, яка в такий складний час все одно робить подібні проєкти, аби поповнити скарбничку звучання української пісні новими переспівами. Я вважаю дуже цінним те, що вона наважилася і зробила такий масштабний, вагомий та важливий проєкт», - говорить співачка Юлія Саніна.
Пісня "Коханий " у виконанні Юлії Саніної 1963 року. Композитор Ігор Поклад, слова Ігор Барах. У звукозапису бере участь понад 30 музикантів! Це величезний оркестр українського радіо, джазові легенди країни: Максим Гладецький - басист, Павло Галицький - барабанщик, Дмитро Олександров - саксофоніст, Володимир Пушкан - тромбоніст, Дмитро Марков - саксофоніст, Антон Самутін - трубач, Олексій Саранчин - піаніст. Над аранжуванням працювали Тіна Кароль і відомий український саксофоніст Андрій Чмут, який виступає в США з Бобом Джеймсом.
ДЗЗ або ДІМ ЗВУКОЗАПИСУ — це сучасне прочитання форматних вокальних шоу, але створеного спеціально для YouTube аудиторії. Така назва відображає не тільки сутність музичного перформансу, який очікує глядача, але й є алюзією до самого місця, де проходитимуть зйомки: це легендарний Будинок звукозапису Українського радіо, в якому понад 50 років записувались знакові українські пісні.
Кожен випуск — новий герой, який приходить до Тіни Кароль, щоб створити унікальний музичний перформанс та разом дослідити історію обраної для нього композиції.
Особливістю шоу є й те, що запрошена зірка повинна заспівати обрану для неї пісню наживо та з першого дублю. Та й це ще не все! Після кожного випуску Ютуб проєкту «ДЗЗ», виконана пісня на шоу наступного дня виходитиме, як повноцінний сингл артиста на всіх стрімінгових платформах.
В такий спосіб Тіна Кароль вбачає основну місію проєкту: поповнювати музичний каталог України та надавати нове життя пісням, які не справедливо забуті.