Украинская песня

Retro
Зарегистрированный пользователь

Re: Украинская песня

Сообщение Retro » Пт апр 19, 2024 8:52 pm

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Чт май 02, 2024 9:08 pm

«Я дізналася, що у Тіни є авторський проєкт, який переосмислює пісні, які вплинули на українську музику або взагалі були важливими в культурі. Коли Тіна запросила мене у свій проєкт, мені на думку одразу спала пісня Росави «День і ніч». Коли ця пісня з'явилася - це був мій десятий клас школи, 2001 рік. Це період мого найбільшого максималізму. По телевізору реально жахлива, російськомовна, жлобська музика, яку я просто ненавиділа. Звісно що у свої шістнадцять років, коли я бачу Росаву по телебаченню - це мене просто вражає».

Над аранжуванням пісні «День і ніч» разом з Тіною працював саундпродюсер та композитор Євген Філатов.

«Я одразу погодився з вибором пісні, адже в ній одразу все зрозуміло: не треба нічого вигадувати, не треба перенароджувати аранжування. Проєкт «Дім звукозапису» за своєю суттю покликаний звернути увагу на нашу спадщину, бути доказом, що ми талановита країна з багатовіковою історією. Треба памʼятати, треба перевтілювати і рухатися вперед», - каже Євген Філатов.

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Пн май 06, 2024 7:10 pm

З нагоди 10-річчя легендарного «Азов», в памʼять та честь усіх українських воїнів – пісня «Героям».

«Ніщо не зупинить ідею, час якої настав...» (с)

Нова відеоробота «Героям» створена за сприяння 12-ої бригади «Азов» з ексклюзивних кадрів, які зняті безпосередньо бійцями на полігонах, із поля бою під час боїв за Азовсталь.

«Це архівні кадри, більшість із Оріхівського та Кремінського напрямків за останній рік чи півтора. Є кадри з Маріуполя (початок повномасштабного вторгнення), та вихід з Азовсталі після закінчення оборони Маріуполя», – прес-служба «Азов».

Це не просто музичне відео, це вшанування тих, хто віддає своє життя та здоров'я за свободу нашої Країни.

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Чт май 23, 2024 7:42 pm

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Пт май 24, 2024 12:44 pm

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Пт май 24, 2024 8:33 pm

SHUMEI став новим героєм третього випуску авторського проєкту Тіни Кароль «Дім звукозапису» на YouTube.

Рік написання «У долі своя весна» - далекий 1977-мий, період тотального контролю української музики зі сторони репресивної радянської влади.

«Дуже багато української музики нищилось. В стінах консерваторії палили дуже багато музики українських композиторів, аби молодь просто не знала та не могла грати їхні композиції. Нам треба відновлювати, нам треба шукати, знаходити все, що тільки можемо, бо в нас дуже багато забрали. У цьому випуску ми відроджуємо музику Івасюка, людини, яка багато зробила для України, й загинула за неї!», - каже SHUMEI

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Вс июн 16, 2024 6:30 pm

Душа людини — це цілий світ. Всередині якого також можуть бушувати урагани та розгоратися війни. Іноді вони спричинені зовнішніми обставинами, іноді ні. Але легше від цього не стає. Такий світ потребує особливої підтримки.
Пісня «Поламані» як про тих, хто потребує цієї підтримки, так і про тих, хто готовий її надавати. Навіть коли нестерпно важко, коли вся ваша воля і характер закуті — не бійтеся попросити про допомогу. І навпаки, якщо вам здається, що від вас нічого не залежить, все одно відгукуйтесь на поклик того, хто потребує вашого плеча.
Маленькими кроками та вчинками ми змінюємо реальність, пам’ятайте про це.

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Вс июн 30, 2024 5:33 pm

Ця пісня для мене дуже особлива. Це присвята від доньки - батьку. Так сталося, що всі свої дитячі почуття та переживання я обговорювала з мамою. Але насправді варто було говорити про це і з татом також, а я ніколи не розмовляла з ним про любов. Навіть коли стала дорослою та хотіла поділитися почуттями — я соромилася. А зараз, коли я знайшла своє справжнє кохання, то бачу, як багато в ньому татових рис характеру. І зрозуміла, наскільки важливо було з ним говорити про кохання.

Знаєте, батькова любов вимірюється не у словах, а у вчинках. І зараз я з тим, хто діями демонструє мені справжні почуття.

Бажаю всім, хто шукає — знайти❤️

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Сб июл 06, 2024 4:53 pm

"Це історія про реальну переписку між воїном і коханою дівчиною, яка стала основою тексту пісні. В переписці хлопець обіцяє, що після Перемоги вони одружаться, заведуть собачку, зійдуть на Еверест, і вона нарешті повернеться додому в рідне місто Донецьк, яке він з побратимами звільнить від ворога.

Але клята війна обірвала життя воїна. І тепер він звертається до коханої з вирію, де чекатиме її і кохатиме все її земне життя".

phpBB [video]

flint

Сообщение flint » Ср июл 10, 2024 6:53 pm

phpBB [video]

phpBB [video]

flint

Сообщение flint » Вс июл 14, 2024 12:50 pm

phpBB [video]

Солоха

Сообщение Солоха » Чт июл 18, 2024 12:25 pm

Чарівна класика і загадкова зірка тік-току
phpBB [video]

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт июл 18, 2024 2:49 pm

Песенка суперская))) Спасибо.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Солоха

Сообщение Солоха » Вс июл 21, 2024 6:56 am

Хороший запис від проекту Тіни Кароль
phpBB [video]

flint

Сообщение flint » Вс июл 21, 2024 1:49 pm

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Пт авг 09, 2024 9:44 pm

Таємнича українська виконавиця Klavdia Petrivna, яка ховає своє обличчя, презентувала нову пісню "Їде дах" та кліп на неї, яку виконала в дуеті з Машею Кондратенко. Прем’єра відбулася сьогодні, 8 серпня, на офіційному ютуб-каналі співачки.

У відеороботі шанувальники також могли побачити і Соломію Опришко. Цікаво, що саме Маша Кондратенко та Соломія Опришко стали головними кандидатками на роль Klavdia Petrivna. Саме їх шанувальники очікували побачити під капелюхом. Однак нова відеоробота виконавиці ще більше спантеличила її шанувальників.

Частина прихильників Klavdia Petrivna запідозрили, що у відеороботі продюсери показали, хто саме Клавдія Петрівна. Йдеться, що під маскою криється саме Соломія Опришко, яка у кліпі спочатку сидить на дивані з чоловіком та жінкою, котра тримає дитину на руках, а вже після того, як загоряються прожектори і виходить Клавдія Петрівна, Соломія єдина, хто зникає у кліпі як глядач.

"Ви що не зрозуміли? У кліпі є моменти де можна побачити, як Соломія Опришко сидить з двома людьми, і дивиться телевізор. Потім, після спалаху світла вона зникає, а на сцені зʼявляється Клавдія! То все зрозуміло, що Клавдія точно Соломія", — підмітив один із шанувальників.

"Соломія Опришко це Клавдія Петрівна, в кліпі видно на дивані в очках, придивіться і побачите, а потім коли вона вийшла в червоному костюмі, вже на дивані її не було, дивіться уважно кліп "Їде дах"", — акцентувала увагу ще одна із фанаток артистки.

Більша частина прихильників творчості Klavdia Petrivna все ж схиляються, що саме Соломія Опришко виконує усі пісні: "Ідея зі зникненням Соломії з дивану і появою Клавдії на сцені, дуже класна", "Все, нарешті показали хто вона. Там де троє людей сидять в кадрі — третя це Соломія Опришко. Коли Клавдія в кліпі виходить на сцену — Соломія зникає з кадру", "Я просто в шоці який тільки що був хід, всю увагу в кліпі займає Маша, але ніхто не звертає уваги на тих трьох людей які сидять перед телевізором я так розумію одна біленька це і є Клавдія-Соломія, коли в кінці з'являється Клавдія на сцені з залу перед телевізором біленька зникає, аааа я не можу як круто вони це зробили я й з першого разу не помітила, я роблю низький уклін цим геніальним людям,браво".

Інша ж частина шанувальників вирішили, що саме Маша Кондратенко криється під капелюшком і співає сама з собою: "Це Маша", "Гарний хід-співати сама з собою", "Ого, Маша Кондратенко?".

Команда ж співачки також прямо повідомила, що у кліпі дійсно є справжня Klavdia Petrivna: "Хто така Клавдія Петрівна? Розкриваємо всі карти у кліпі". Попри це команда артистки не поспішає відкривати обличчя зірки публічно. Вже наприкінці серпня артистка вперше дасть свій сольний концерт. Шанувальники в очікуванні, що саме на ньому Klavdia Petrivna покаже своє обличчя.

https://focus.ua/uk/lifestyle/662159-so ... chki-video

phpBB [video]

Retro

Сообщение Retro » Пт авг 09, 2024 10:55 pm

phpBB [video]

Retro