Солоха писал(а):Спокійніше, будь ласка.
1. Нагадую, що я написала "оскільки в 2014 був фактично об'явлений дефолт". Різницю між фактично і офіційно вам, думаю, пояснювати не треба. Ні, офіційно він об'явлений, звичайно, не був, а по факту платіжні зобов'язання проводити було неможливо. Зростання цін не тільки на газ, про яке ви говорили, відбулось саме на тлі цих явищ.
2. Тема спеціалізована, і публікація економічних показників в ній- це аж ніяк не "вкиди". Графічна інформація сприймається краще. Якщо вас це не цікавить - значить, не читайте.
А по суті - вас образило те, що я не підхопила тему, як важко живеться тим, кого грабує наша влада. Те, що влада не краде, я стверджувати не буду - вона скрізь краде, навіть там, де за це розстрілюють. Але реалізація заклику негайно підняти соціальні стандарти - найкоротший шлях до повного краху. До речі, маю імху, що Янукович втік не тому, що майдана злякався. а тому, що казначейство спорожніло (знову слово "дефолт"), а грошу йому більше ніхто б не дав
Из википедии -
Дефолт обозначает невозможность выполнения заемщиком своих обязательств.
Технический дефолт — это ситуация, когда заёмщик не выполняет условия договора займа, но физически он этот договор может выполнить в будущем.
1. Итак, вопрос - Какие обязательства и перед кем не выполнила Украина в 2014 году?
2. Вы действительно думаете, что макропоказатели экономики интересуют людей больше, чем окружающая действительность?
Меня ничего не обидело, меня рассмешило то, что Вы доказываете гениальность правления Порошенко на основании официально публикуемых макропоказателей.
P.S. А денег Януковичу давал Путин, $15 млрд, из них $3 млрд Янукович даже успел забрать, просто Вам ни Янукович, ни Путин почему-то об этом не сказали.