Мобилизация

ЗАЗ
Зарегистрированный пользователь

Re: Мобилизация

Сообщение ЗАЗ » Пт апр 12, 2024 10:51 am

Справедливая мобилизация в понимании ОПГ Зеленского. Табачная мафия рулит страной!
Тютюнові підприємства, які сплачують податки в Росії, виявилися «критично важливими» для оборони України.

Скандал із бронею від мобілізації працівників цирку та телеканалів порушив в Україні тему про справедливі критерії броні та віднесення підприємств до критично важливих. Як повідомляють наші джерела, заброньовані від мобілізації в Україні працівники тютюнових монополістів – міжнародної тютюнової компанії Philip Morris International та дистриб’ютора тютюнової продукції «Тедіс» одеського бізнесмена Бориса Кауфмана, які контролюють ринок в Україні.

Philip Morris International в Україні на офіційному рівні визнана міжнародним спонсором війни – вона внесена до відповідного списку НАЗК – після сплати до російського бюджету податку на прибуток у сумі понад $136 млн.

Незважаючи на спонсорування путінської військової машини, Philip Morris користується податковими пільгами (зниженою з 25 до 12% адвалорною ставкою), а зараз у Верховній Раді лобісти PMI та «Тедіс» хочуть знизити акциз на електронні цигарки на 20%, що призведе до втрати бюджетом у 2025-2028 рр. 15 млрд грн та кожного наступного року – по 5 млрд грн.

Стратегічна важливість тютюнових монополістів, які контролюють 80% українського ринку тютюнових виробів, тепер підтверджується не лише м’яким податковим режимом, а й бронею співробітників.

Нагадаємо, що після скандалу з бронею від мобілізації працівників цирку прем’єр-міністр Денис Шмигаль дав доручення профільним міністерствам підготувати «оновлену, справедливішу» постанову про бронювання, в якій «визначити вичерпний перелік об’єктів та підприємств критичної інфраструктури».

Автор: Оксана Полонюк
Більше інформації на порталі Антикор: https://antikor.com.ua/articles/695059- ... bilizatsii

Шикарно.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Retro

Сообщение Retro » Вт апр 16, 2024 7:14 pm

Чиновники пообіцяли солдатам на фронті по 70 тисяч, але грошей на це ще нема. Що робити?

Влада намагається забезпечити військо новими людьми. У хід ідуть не лише "батіг" – закон про мобілізацію, а й "пряник" – суттєві доплати за участь у боях. Скільки коштів піде на ініціативу парламенту та уряду і звідки брати гроші?
...

https://www.epravda.com.ua/publications ... 16/712453/

За рахунок податків та ОВДП: Гетманцев розповів, як покрити додаткові 70 тисяч військовим "на нулі".

https://www.epravda.com.ua/news/2024/04/16/712475/

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Пт май 03, 2024 9:53 am

Поинтересовался в ЦНАПЕ, как будет выглядеть уточнение данных через них. В ответ сказали, что они ничего не знают, никаких указаний не получали, не готовы и с 18 мая это точно не будет работать. Электронный кабинет может заработает с 17 июня, судя по вчерашним заявлениям. ТЦК заявляют, что не смогут принимать такое количество людей, которое заявлено за два месяца, отведенных законом. Спрашивается в задаче- когда голосовали , то ни один не задумался как это реализовывать? Очевидно нет. Просто очередная тупая идея офиса простых решений.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Сб май 04, 2024 6:34 pm

Мантис, тебе присвоили Вин код в военкомате? Я был три раза, мне ничего вообще не отмечали в военном билете. Так посмотрели и сказали идти домой. А некоторым какие то коды выписывают. Ты в курсе?

Mantis

Сообщение Mantis » Вс май 05, 2024 12:00 am

ЗАЗ писал(а):Мантис, тебе присвоили Вин код в военкомате? Я был три раза, мне ничего вообще не отмечали в военном билете. Так посмотрели и сказали идти домой. А некоторым какие то коды выписывают. Ты в курсе?

Я в октябре 2023 проходил.
Ограниченно годен. Теперь годен, но не в штурмовых. Вот пойду, уточню, что и как)
"Надо жить рискуя"- говорил Ницше! Но когда видишь себя на пузе, окружённым толпой ханыг и милицией, понимаешь, что Ницше, наверное, грузит. (с) Леха Никонов

Mantis

Сообщение Mantis » Вс май 05, 2024 12:02 am

Они решили вместо порядка устроить тупо общий сбор. Это в корне неверно.
"Надо жить рискуя"- говорил Ницше! Но когда видишь себя на пузе, окружённым толпой ханыг и милицией, понимаешь, что Ницше, наверное, грузит. (с) Леха Никонов

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср май 08, 2024 11:26 am

Необмежено придатні. Як хворих мобілізують до війська і що зміниться зі скасуванням обмеженої придатності

https://www.pravda.com.ua/articles/2024/05/8/7454705/

Фейковая мобилизация от 95-го квартала. Численность есть, а армии нет.

Я Эхо

Сообщение Я Эхо » Ср май 08, 2024 11:51 pm

Продолжу историю с мобилизацией моего родственника. Прошел месяц с предыдущих мытарств. И вот звонок с военкомата. Пройдите на уточнение данных. Он пришел, но тут оказалось, что он пристроен не в городской военкомат, где он месяц назад тусовался, отмечался, его возили по воинским частям . А в Васильевский. И началось все по новой. Опять медкомиссия, только теперь в областной больнице. И вот он опять в армии. Ну как в армии, пока в чистом поле ночует в палатке. Хорошо что позвонил родственникам и те успели в военкомат вещи и еду принести. Другие вообще без ничего.

ХорошаЯ

Сообщение ХорошаЯ » Чт май 09, 2024 12:36 pm

https://www.rbc.ua/rus/news/vidmova-vid ... 80677.html
Screenshot_20240509-123354.png

По ссылке подробности.
А знаешь, всё ещё будет уже было...

Я Эхо

Сообщение Я Эхо » Чт май 09, 2024 1:59 pm

Как можно не предупреждать, что заберут в армию. Теперь нет с родственником связи, так как он без разрядного для мобильника. Как с уголовниками поступили. Так что когда идете сверять данные, будьте готовы ко всему

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Пт май 10, 2024 9:18 pm

Родичі 55-річного чоловіка з міста Шостки Сумської області звинувачують військових з ТЦК у протиправних діях. Вони стверджують, що чоловіка таємно відвезли з Сум до Харкова, де він два рази втратив свідомість й потрапив до реанімації. Після розголосу в ТЦК заявили, що триває перевірка події.

Як розказала ТСН.ua родина потерпілого, чоловік прийшов проходити медкомісію, як законослухняний громадянин, але у відповідь зіткнувся з невтішними реаліями.

"На ВЛК навіть не поміряли тиск"

"Під час проведення комісії зроблено кардіограму, де зʼясувалось, що на серці рубці. Зателефонували сімейному лікарю, яка повідомила, що з високою вірогідністю громадянин переніс інфаркт та обовʼязково потрібно пройти УЗД серця. Останні 3 роки почав підвищуватися тиск, з гіпотоніка переріс в гіпертоніка. Крім того, є проблеми зі спиною з тридцяти років. При зміщенні дисків відмовляють ноги", — розповіла дружина 55-річного чоловіка.

Дружина чоловіка додає, що сімейний терапевт порадила дообстеження, але ВЛК навіть не поміряли тиск та сказали, що чоловік може служити.

"Під час спілкування з головою ВЛК чоловік попросив зробити дообстеження через дійсно поганий стан здоров’я та можливість негативних та непередбачуваних ситуацій (бо таке періодично трапляється у цивільному житті через вищевказані проблеми), на що отримав відмову в грубій формі”, — каже дружина.

Опинився в реанімації без документів

Після цього постраждалий отримав нову повістку й мав їхати до навчального центру в Сумах, але його привезли до Харкова, де йому стало зле.

За даними родини, ТЦК обіцяли доправити його до м. Шостка, але автобусом повезли до Гончарівська (північ Чернігівської області). Тут він ще раз втратив свідомість, і в такому стані його доправили до лікарні м. Конотопа, в якій він потрапив до реанімації.

Як повідомили в приймальному відділенні — у важкому стані.

"У лікарні він опинився без супроводжувальних документів. Представники Шосткинського ТЦК та СП навіть не повідомили родині, що людина в реанімації м. Конотоп", — розповіли родичі, що дізналися про стан чоловіка випадково через знайомих.

Зараз справу передано до ДБР, а на випадок відреагувала народна депутатка Ірина Фріз, якій родина надіслала запит.

“Черговий кричущий випадок протиправних дій представників ТЦК та СП, в даному випадку Шосткинського районного, та питання потерпілих — куди звертатись у разі вчинення таких порушень. Відповідь одна — одразу звертайтесь в ДБР. Не зволікайте. Робіть інформаційно відомими всі випадки та всіх причетних щодо скоєння протиправних дій, щоб не допустити створення протизаконної системи”, — написала вона у Фейсбуці.

Що кажуть у ТЦК

В Сумському ОТЦК, коментуючи ситуацію, нам розповіли, що наразі триває перевірка.

"Ми зараз перевіряємо цю інформацію, реакція на це буде. З’ясовуємо, що відбулося насправді", — повідомив в коментарі для ТСН.ua речник Сумського обласного ТЦК Олександр Бондаренко.
Більше інформації на порталі Антикор: https://antikor.com.ua/articles/700790- ... t_proverka

Боец так себе вышел.

Mantis

Сообщение Mantis » Сб май 11, 2024 1:35 am

Я Эхо писал(а):Как можно не предупреждать, что заберут в армию. Теперь нет с родственником связи, так как он без разрядного для мобильника. Как с уголовниками поступили. Так что когда идете сверять данные, будьте готовы ко всему

Ахах, а то вы не знаете в какой стране живёте.
Это, как в карты с шулером садиться играть .
Если хочешь в армию, лучше проходить рекрутинг в бригады 3 штурмовой, Айдар, Да Винчи. Там братство сильно.

Mantis

Сообщение Mantis » Сб май 11, 2024 1:38 am

Как почитаешь, каких ущербных призывают, причем тцк сражается за каждого убогого, оторопь берет. А потом таких привозят на передок и стоит боевой командир, офигевает.

Я Эхо

Сообщение Я Эхо » Сб май 11, 2024 10:50 am

Трое убежали уже. Там таке вояки....
В пятницу скажет родственник адрес. Хоть посылку отправим. Бо дали пасту зубную и мыло и щётку не дали. Обувь и одежду потом дадут. А его обувь за эти дни порвалась от работы. Носки только 41 дали, а у него 45.

Я Эхо

Сообщение Я Эхо » Пн май 13, 2024 12:17 am

Обувь всем дали, а ему нету. Будем покупать. Еды ему по нормам надо двойную порцию, не дали.. Он ростом 194 см.
Как купить без не знаем, ему надо только мерить, так как он болеет тромбозом ног, и его стопы и выше стоп ноги опухают. Ещё ему нужны постоянно лекарства. У него СРК. Как это все наладить? Пока я в панике...

Капля

Сообщение Капля » Пн май 13, 2024 1:35 am

А если родственники обувь не передадут, босиком будет воевать? Если у них нет для него ни обуви, ни носков, пусть отправляют обратно.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Пн май 13, 2024 8:02 am

Я Эхо писал(а):Обувь всем дали, а ему нету. Будем покупать. Еды ему по нормам надо двойную порцию, не дали.. Он ростом 194 см.
Как купить без не знаем, ему надо только мерить, так как он болеет тромбозом ног, и его стопы и выше стоп ноги опухают. Ещё ему нужны постоянно лекарства. У него СРК. Как это все наладить? Пока я в панике...

Какой позор. Фейковая армия. Босы и голые больные люди. Нет слов.

Я Эхо

Сообщение Я Эхо » Пн май 13, 2024 11:02 am

Капля писал(а):А если родственники обувь не передадут, босиком будет воевать? Если у них нет для него ни обуви, ни носков, пусть отправляют обратно.

Он сейчас в рванной своей обуви. Носки дали.

Капля

Сообщение Капля » Пн май 13, 2024 11:05 am

Я Эхо писал(а):
Капля писал(а):А если родственники обувь не передадут, босиком будет воевать? Если у них нет для него ни обуви, ни носков, пусть отправляют обратно.

Он сейчас в рванной своей обуви. Носки дали.

Повторю ЗАЗа - позор!

Капля

Сообщение Капля » Пн май 13, 2024 11:23 am

Периодически показывают то дорогущие часы у одного депутата воюющей страны, то эксклюзивную сумочку у другой, то неприлично дорогую куртку у третьего, всего не перечислить. А в армии те, кто воевать идёт, в рваных ботинках ходят и носки свой размер по несколько дней ждут и на посылки от родных надеятся. Дурдом.

Пред.След.

Вернуться в Что нового в Украине?