Украина. Какая она?

Капелька
Зарегистрированный пользователь

Re: Украина. Какая она?

Сообщение Капелька » Пт дек 09, 2022 9:41 pm

Тушкан писал(а):Увы, но деньги действительно не пахнут. В этом году убедился неединожды.

К сожалению. И это аксиома. А она, как известно, не требует доказательств. [skychno]

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вт дек 20, 2022 7:15 pm

З 1 січня, у рамках Державної програми із безплатної заміни населенню 50 мільйонів застарілих ламп розжарювання на нові світлодіодні, одна особа зможе обміняти п'ять лампочок. Про це повідомила перший віцепрем'єр-міністр України - міністр економіки Юлія Свириденко під час інформаційного телемарафону.

Лапочки можна буде отримати у відділеннях "Укрпошти".

"Програма буде стартувати з нового року. Це означає, що люди віком від 18 років можуть прийти до "Укрпошти" або залишити свою заявку спочатку на порталі "Дія", а потім прийти до відділення "Укрпошти"", - сказала перший віцепрем'єр-міністр.

"Одна людина може замінити п'ять таких лампочок", - додала вона.

За словами чиновниці, програма матиме достатні часові рамки, щоб кожен бажаючий зміг поміняти лампочки.

"Ми зробимо програму достатньо довгою, щоб всі громадяни України, які мають бажання замінити ці лампочки, могли реалізувати цю можливість. Точно січень, лютий, березень", - сказала вона.

Нагадаємо, Європейський Союз збирається профінансувати придбання близько 30 млн світлодіодних лампочок для України.

50 мільйонів лампочок заощадить 1 ГВт — річний обсяг виробництва атомної електростанції
https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/ukrajintsi-zmozhut-bezplatno-otrimati-u-viddilennjakh-ukrposhti-po-pjat-svitlodiodnikh-lamp.html

От это я представляю какое будет смертоубийство. Пенсионеры перережуться из за этих лампочек.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

_igor

Сообщение _igor » Вт дек 20, 2022 8:21 pm

Та да, первые пару месяцев туда даже соваться не стоит)))
Все вышесказанное является моим личным мнением. ИМХО, короче.

Нет веры.

Сообщение Нет веры. » Вт дек 20, 2022 8:44 pm

Не думаю что так много осталось тех старых ламп. Но первый месяц конечно будет очередь на обмен.

Солоха

Сообщение Солоха » Вт дек 20, 2022 10:04 pm

Нет веры. писал(а):Не думаю что так много осталось тех старых ламп. Но первый месяц конечно будет очередь на обмен.

Лампи розжарювання в продажу ще є, але їх у порівнянні зі світлодіодними небагато, при тому,вони частіше перегорають. Тобто ефективність цього проекту... як би це ввічливо сказати... Правда, ідея безкоштовного обміну завжди завойовує маси, незалежно від результату

_igor

Сообщение _igor » Вт дек 20, 2022 10:24 pm

У меня лежат) покупал на стройку пару лет назад, штук десять ещё осталось. Светодиодные не выживали, а эти хоть дешевле в несколько раз были.

_igor

Сообщение _igor » Вт дек 20, 2022 10:25 pm

Солоха писал(а):
Нет веры. писал(а):Не думаю что так много осталось тех старых ламп. Но первый месяц конечно будет очередь на обмен.

Лампи розжарювання в продажу ще є, але їх у порівнянні зі світлодіодними небагато, при тому,вони частіше перегорають. Тобто ефективність цього проекту... як би це ввічливо сказати... Правда, ідея безкоштовного обміну завжди завойовує маси, незалежно від результату

Неплохой бизнес, кстати. Если много друзей))) покупаешь старые лампы по 5 грн, меняешь на светодиодные и продаешь по 70.

Солоха

Сообщение Солоха » Ср дек 21, 2022 2:06 pm

А воно ще цікавіше. Головне, не забути поміняти наліпки

Изображение

Капелька

Сообщение Капелька » Ср дек 21, 2022 5:26 pm

Геннадий Афанасьев погиб. Бывший политзаключенный.
Вложения
320540204_9109151282435746_8634936823875382514_n.jpg

Солоха

Сообщение Солоха » Чт дек 22, 2022 10:57 am

Бахмут сьогодні
Изображение

Капелька

Сообщение Капелька » Чт дек 22, 2022 5:26 pm

Самую долгую ночь пережили. Каждый следующий день приближает нашу победу. [serdce]

Солоха

Сообщение Солоха » Чт дек 22, 2022 6:36 pm

flint

Сообщение flint » Чт дек 22, 2022 6:55 pm

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Пт дек 23, 2022 7:26 pm

78% громадян вважають, що Україна не має йти на компроміси з РФ заради припинення війни, - опитування
Новини Цензор.НЕТ Суспільство
опитування
За даними опитування Харківського інституту соціальних досліджень, не сумніваються у поверненні всіх тимчасово окупованих територій України 89% громадян.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на ZN.ua.

При цьому ще 6% опитаних радше впевнені у поверненні окупованих території, ніж навпаки. Ще 1% радше не впевнений у деокупації, 2% - сумніваються у поверненні під контроль України окупованих земель. Важко було відповісти на це питання 2% респондентів.

Водночас 78% опитаних вважають, що Україна не має йти на жодні компроміси заради припинення війни. За надання окупованим територіям спецстатусу у складі України висловилися 6%, за відмову нашої держави від членства в НАТО – 4%. Також по 3% респондентів вважають прийнятним надання російській мові статусу другої державної та амністію всіх, хто служив у збройних формуваннях на окупованих територіях. Ще 2% українців вважають, що для припинення розв’язаної Росією війни можна визнати Крим російським. А на думку 1% варто відмовитись від євроінтеграції. При цьому 9% респондентів не змогли відповісти на це питання. В цьому випадку соціологи зазначили, що відповідаючи на питання про компроміси респонденти могли вибрати кілька варіантів, тому сума всіх відповідей перевищує 100%.

Перемогою України над РФ у цій війні для 57% громадян є повернення до наших кордонів 1991 року. Ще для 21% перемогою буде, якщо Україна стане визнаним лідером у Східній Європі. Повернення до кордонів на момент вторгнення РФ 24 лютого назвали перемогою 8% опитаних, ще стільки ж респондентів вказали на розпад РФ на кілька держав. Ще 2% дали іншу відповідь, а 4% - було важко відповісти. Джерело: https://censor.net/ua/n3388901

А вы как считаете? Я уверен-компромиссы неизбежны.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Milena

Сообщение Milena » Сб дек 24, 2022 12:48 am

Я считаю, что есть четкая параллель между 78% против и процентом занятых территорий. Никто на не оккупированных территориях даже понятия не имеет, что и как это. Мы тоже в том числе. Поэтому против компромиссов. Но если представить себя жителем Бахмута, Лисичанска или Мариуполя, то я не уверенна в своём ответе.
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

flint

Сообщение flint » Сб дек 24, 2022 10:21 am

ЗАЗ писал(а):А вы как считаете? Я уверен-компромиссы неизбежны.

так и есть, как минимум возвращение аннексированного Крыма под контроль Украины быстрым не будет, там большинство населения поддерживает россию, поэтому возможен компромисс

Тушкан

Сообщение Тушкан » Сб дек 24, 2022 12:44 pm

Milena писал(а):

Я считаю, что есть четкая параллель между 78% против и процентом занятых территорий. Никто на не оккупированных территориях даже понятия не имеет, что и как это. Мы тоже в том числе. Поэтому против компромиссов. Но если представить себя жителем Бахмута, Лисичанска или Мариуполя, то я не уверенна в своём ответе.

Так и есть. Скажу даже, что и на оккупированных территориях мнения в корне могут отличаться. От одной жительницы Бердянска слышал, что жить у них можно, что тихо-спокойно. А другая из того же Бердянска выехала, потому что, как там жить?!

Нет веры.

Сообщение Нет веры. » Пн дек 26, 2022 8:28 am

Вы что люди , очнитесь. Какие могут быть компромиссы с людоедом. кацапы оккупировали земли Украины и они не остановятся , а вы о компромиссах , с кем ? Итог этой войны будет в одном из двух вариантов. Либо исчезнет расея в том виде в каком она сейчас есть , либо полностью исчезнет Украина.

Солоха

Сообщение Солоха » Ср дек 28, 2022 2:40 pm

Список Форбс 20 найбагатших людей України станом на грудень 2022
https://forbes.ua/ru/money/reyting-nayb ... 2022-10741
Кривавий барига на 12 місці, пропустивши поперед себе одіозного Макса Полякова (отого, що притулений супутник орендував). А з Жеваго (5 місце) несподянка вийшла

Retro

Сообщение Retro » Пн янв 02, 2023 4:42 pm

Сегодня возле отделения почты стояли люди. Я не поняла, или после окончания тревоги еще не пускали, или это уже за лампочками.
Я не в теме по поводу обмена лампочек, пошла читать. Для общего развития. )

...
Как обменять лампочки?
В Минреинтеграции объясняют, что механизм обмена старых лампочек на новые достаточно прост.

Так, человеку, который решит воспользоваться программой, нужно предварительно оставить заявку в приложении госуслуг "Дія", прийти в отделение "Укрпочты" и обменять пять ламп старого образца на такое же количество светодиодных.
...

https://www.rbc.ua/ukr/news/ukrayintsi- ... 69684.html

Обменять лампочки смогут только зарегистрированные в "Дія"?

Пред.След.

Вернуться в Что нового в Украине?