_igor » Пт апр 17, 2020 10:05 am

Todd » Пт апр 17, 2020 10:35 am

Todd » Пт апр 17, 2020 10:38 am

ХорошаЯ » Пт апр 17, 2020 2:48 pm
ZAZ писал(а):+501 новый рекорд.

ЗАЗ » Пт апр 17, 2020 4:15 pm

ХорошаЯ » Пт апр 17, 2020 4:50 pm

Todd » Пт апр 17, 2020 5:20 pm

ЗАЗ » Пт апр 17, 2020 7:03 pm
https://ua.news/ua/voz-nazvala-sleduyushhyj-epytsentr-pandemyy-v-myre/ісля Китаю, Європи і США епіцентр пандемії переміститься в Африку. І там їй протиставити нічого.
Про це заявила Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), повідомляє BBC. На африканському континенті поки підтверджені понад 18 тисяч випадків коронавірусу і близько тисяча смертей від хвороби. Однак минулого тижня відбулося різке збільшення випадків захворювання, причому поширюватися він почав в столицях таких африканських країн, як Південна Африканська Республіка (ПАР), Нігерія, Кот-д’Івуар, Камерун і Гана. ВООЗ планує зосередитися на профілактиці зростання захворювання на континенті, тому як в разі епідемії більшість африканських країн не можуть забезпечити інтенсивну терапію хворим пацієнтам.
Раніше Всесвітня організація охорони здоров’я заявила, що пандемія коронавірусу в світі ще не досягла свого піку.
Також у ВООЗ прогнозують, що пандемія COVID-19 триватиме до моменту розробки вакцини. Це пов’язано з тим, що коронавірусна хвороба, ймовірно, відрізняється від сезонних спалахів грипу.
У Всесвітній організації охорони здоров’я (ВООЗ) очікують, що вакцина проти коронавірусу може бути створена до кінця 2020 року, а до літа 2021 вона буде доступна для імунізації людей.
Експерти стверджують, що діюча вакцина від коронавірусу буде готова до застосування не через рік-півтора, а вже у вересні поточного року. Тим часом президент України Володимир Зеленський пообіцяв виплатити мінімум мільйон доларів тим українським вченим, які розроблять вакцину або ліки від коронавірусу.
Британська компанія hVIVO, віднайшла понад 20 тисяч добровольців, охочих заразитися вірусами, схожими на COVID-19.
У США почали дослідження препарату проти коронавірусу на пацієнтах, в яких підтверджено зараження. Президент Дональд Трамп звернувся до керівників найбільших американських фармацевтичних компаній з проханням прискорити розробку вакцин і терапії для профілактики та лікування смертельного вірусу.

_igor » Пт апр 17, 2020 9:47 pm

Todd » Сб апр 18, 2020 9:12 am
_igor писал(а):Но для Африки - они последняя надежда, по сути. Иначе выкосит там тьму народу. И будет у нас вечный источник заражения - достаточно одного туриста и привет новая вспышка.

_igor » Сб апр 18, 2020 11:51 am

Todd » Сб апр 18, 2020 1:03 pm
_igor писал(а):Я не сказал «всех», я сказал «тьму»

ХорошаЯ » Сб апр 18, 2020 2:09 pm

ХорошаЯ » Сб апр 18, 2020 8:14 pm

_igor » Сб апр 18, 2020 8:19 pm

ХорошаЯ » Сб апр 18, 2020 8:59 pm

ЗАЗ » Вс апр 19, 2020 5:29 pm
Украинский врач Денис Зубченко заболел коронавирусом и описал симптоматику и лечение от этого заболевания по дням.
Хронику течения болезни он опубликовал на своей странице в Фейсбук, - передает Хвиля.

ЗАЗ » Вс апр 19, 2020 6:26 pm

“Христос воскрес, а тобі не вдасться”, – достаточно реалистичные плакаты к празднику подготовила “Демократична сокира”. Их можно увидеть в разных частях города, приклеили их просто к деревьям или столбам.
Такой призыв отметить праздник дома должен был заставить задуматься запорожцев о необходимости выходить на улицу и нарушать карантинный режим.
Оригинальность и креативность оценили пользователи соцсетях, ведь даже изображение Иисуса использовали из популярного среди молодёжи инетрнет-мемов.

ХорошаЯ » Вс апр 19, 2020 7:07 pm

ЗАЗ » Пн апр 20, 2020 10:36 am