Солоха » Сб май 18, 2019 11:45 am

Дурной голова » Сб май 18, 2019 12:09 pm
Солоха писал(а):Це не фейк, це реальна стаття, не пересмикуйте. Бачу,вам не дуже подобається, як я співаю після виграшу Зеленського, хоча ви так цього очікували.

Солоха » Сб май 18, 2019 12:19 pm
Дурной голова писал(а):Солоха писал(а):Це не фейк, це реальна стаття, не пересмикуйте. Бачу,вам не дуже подобається, як я співаю після виграшу Зеленського, хоча ви так цього очікували.
Ок. Т.е. Вы согласны с выводами из приведенной Вами нефейковой статьи фейкового издания о том что произошел международный скандал?

Семен Семенович » Сб май 18, 2019 12:20 pm
Солоха писал(а):Це не фейк, це реальна стаття, не пересмикуйте. Бачу,вам не дуже подобається, як я співаю після виграшу Зеленського, хоча ви так цього очікували.

Солоха » Сб май 18, 2019 12:23 pm
Семен Семенович писал(а):Солоха писал(а):Це не фейк, це реальна стаття, не пересмикуйте. Бачу,вам не дуже подобається, як я співаю після виграшу Зеленського, хоча ви так цього очікували.
Це не спів, на жаль, а що це, як на мій погляд - не буду казати, щоб не забанили...

Дурной голова » Сб май 18, 2019 12:24 pm
и где Вы видите утверждение? На прямой вопрос вы не ответили.Солоха писал(а):Дурной голова писал(а):Солоха писал(а):Це не фейк, це реальна стаття, не пересмикуйте. Бачу,вам не дуже подобається, як я співаю після виграшу Зеленського, хоча ви так цього очікували.
Ок. Т.е. Вы согласны с выводами из приведенной Вами нефейковой статьи фейкового издания о том что произошел международный скандал?
Це ваше твердження, не моє.

Семен Семенович » Сб май 18, 2019 12:25 pm
Солоха писал(а):Семен Семенович писал(а):Солоха писал(а):Це не фейк, це реальна стаття, не пересмикуйте. Бачу,вам не дуже подобається, як я співаю після виграшу Зеленського, хоча ви так цього очікували.
Це не спів, на жаль, а що це, як на мій погляд - не буду казати, щоб не забанили...
Тобто єдиний аргумент - це бруд на мою адресу.

Солоха » Сб май 18, 2019 12:38 pm
Дурной голова писал(а):Ок. Т.е. Вы согласны с выводами из приведенной Вами нефейковой статьи фейкового издания о том что произошел международный скандал?
Семен Семенович писал(а):Де ви побачили бруд?!

Ksuxa » Сб май 18, 2019 12:42 pm

Семен Семенович » Сб май 18, 2019 12:48 pm
и где Вы видите утверждение? На прямой вопрос вы не ответили.[/quote]Солоха писал(а):Дурной голова писал(а):Ок. Т.е. Вы согласны с выводами из приведенной Вами нефейковой статьи фейкового издания о том что произошел международный скандал?
Це ваше твердження, не моє.
Семен Семенович писал(а):Де ви побачили бруд?!

Дурной голова » Сб май 18, 2019 12:50 pm

Семен Семенович » Сб май 18, 2019 12:54 pm
Дурной голова писал(а):Представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко сказилася через швидкої інавгурції Володимира Зеленського.
http://www.bn24.biz.ua/oskazhenila-druz ... cholittia/
Приятной дискуссии.

Солоха » Сб май 18, 2019 12:55 pm
Дурной голова писал(а):Представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко сказилася через швидкої інавгурції Володимира Зеленського.
Приятной дискуссии.

Дурной голова » Сб май 18, 2019 1:02 pm
Солоха писал(а):Дурной голова писал(а):Представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко сказилася через швидкої інавгурції Володимира Зеленського.
Приятной дискуссии.
Жодної. Один дискутант назвав її бабою-ягою третьго тисячоліття, що Ірину Луценко абсолютно не хвилює.
Приємного перегляду, поки ще там тих "Сватів" повернуть

Солоха » Сб май 18, 2019 1:17 pm

Дурной голова » Сб май 18, 2019 1:23 pm

Семен Семенович » Сб май 18, 2019 1:36 pm
Дурной голова писал(а):По теме? А зачем? Вы принесли кучку дерьма от bn24, я - подбросил оттуда же. Так и живем. Украина.

Ksuxa » Сб май 18, 2019 2:09 pm

Семен Семенович » Сб май 18, 2019 2:14 pm
Ksuxa писал(а):Семен Семенович, слушай, давай без переходов на личности и всяких там отожествлений с рыбками и иже с ними. А то так договоримся, что и тебя с кем нибудь сравнят и не уверена, что тебе это понравиться ибо это могут оказаться не безобидные вьюнки.