Украина. Какая она?

ЗАЗ
Зарегистрированный пользователь

Re: Украина. Какая она?

Сообщение ЗАЗ » Пт авг 02, 2024 7:35 pm

Одеський ресторатор Савва Лібкін записав гнівне звернення до російського дизайнера та пропагандиста Артемія Лебедєва, який заявив, що мріє літати в Одесу із Москви рейсом "Аерофлоту" і "жрать" у закладі, який належить Лібкіну.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, відеозапис, на якому Лебедєв розповідає про свою мрію та отримує відповідь від одесита, опублікований у соцмережах.

Увага! Ненормативна лексика! Джерело: https://censor.net/ua/v3502799

phpBB [video]
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

flint

Сообщение flint » Вс авг 04, 2024 4:32 pm

phpBB [video]

flint

Сообщение flint » Пн авг 05, 2024 7:03 am

Retro

Сообщение Retro » Пн сен 09, 2024 10:08 pm

phpBB [video]

phpBB [video]

Солоха

Сообщение Солоха » Сб сен 14, 2024 7:14 pm

@Зоя Казанжи
…Він стоїть на колінах, обгорнутий у синьо-жовтий прапор і плаче: - Кицінька моя, ти мене ще чекаєш?
І, мені здається, завмирає все довкола, поки він мовчки слухає її відповідь в телефоні.
Видихаю, коли він їй каже:
- І я тебе дуже люблю! Я не памʼятаю жодного номера телефона! Жодного! Лише твій памʼятаю.
І далі стоїть на колінах, і витирає сльози. Виснажений, худючий, знесилений. І посміхається крізь сльози…
- Я лише 86 днів захищав Україну і 846 днів пробув в полоні, - каже інший наш звільнений полонений на відеокамеру. - Я тільки 86 днів боровся за Україну….
… Звільнена жінка, яка перебувала в полоні з 2017 року! Я навіть боюсь думати про її 7 довгих і безнадійних років.
Інша молода жінка плаче безупинно, розмовляючи з мамою телефоном, просить покликати своїх дітей. У неї син і донечка.
- Я вже вдома, мої котики, я вже вдома, в Україні, - і гірко плаче, схлипуючи.
І потім ще комусь:
- Саша, я вдома, я вдома, скоро побачимось!
Чоловік в камуфляжі каже:
- Вже все добре, найголовніше, що вони в Україні. Скоро побачитесь.
…Йдуть пішки через перехід. Одна жінка тримає руки за спиною. Йде, опустивши голову. Єдина без будь яких речей.
Повернулись з пекла.
А в коментарях під відео:
щось жінки після полону краще виглядають, аніж чоловіки;
а що вони тягнуть у мішках?
а чому пішки? а чому всі лисі?
а які вгодовані та пузаті кабани зустрічають наших полонених, от їх би на фронт;
а навіщо полоненим ті ваші квіти?
І це ще я не бачила коментарів, як правильно знімати наших полонених.
Що з нами?
Я перепощую і перепощую ці відео...
Мені треба, щоб їх бачив весь світ...
І всі наші...
І щоб всі наші повернулись додому з полону...
Всі...
Живі...

Солоха

Сообщение Солоха » Пт сен 20, 2024 10:05 am

@Тарас Чорновіл --- Мені подобаються фрази про щурів, які втікають із корабля, що тоне. Бо цей корабель, у даному випадку, партія слуг Zеленського, а щур цього разу - одіозний слуга Юрій Камельчук. Рідкісний хам, корупціонер, шахрай міжнародного масштабу - розводив рашиків на фінансових пірамідах, потім переніс злочинну діяльність до України. Тут дещо змінив профіль, але основа та сама - дурити легковірних. Так і не зрозумів, як люди ведуться на отаке, яке навіть зховнішньо відштовхує?
Отже, Камельчук заявив на Прямому (хороші гості там бувають...), а потім написав у себе в соцмережі, що покидає партію сліг Zе, але залишається у фракції (фракцію він може покинути безкарно, бо обраний в окрузі). Аргумент залишитися в фракції (у відео) так собі.
"Я виходжу з партії. Заява уже написана і надіслана. Також складаю з себе повноваження члена ради Львівської обласної партійної організації "Слуга народу". P.S. У фракції продовжую працювати"
А тепер до щурів і корабля. Єрмак давно хотів потопити цю посудину - партію слуг. Я не раз писав, що він брав уроки в Льовочкіна, який безуспішно бажав відірвати януковича від партії регіонів, а той, у свою чергу, навчався у Левенця, який таки зумів успішно відірвати Кучму від пари занепадаючих партійних проєктів. Банкова виношує план створення якоїсь партії Zеленського до наступних виборів. Уже її в деякі соцопитування закладають. А партію слуг топлять. На відміну від фракції, яка їм поки ще потрібна.
І тут черговий приклад: партія - прощай, а з фракцією не прощаюся. Камельчук видається тупуватим, він таким і є, як і Єрмак. Але вмілий шахрай. І ще були ознаки, що Єрмак ним опікується. Зокрема, коли Камельчук по тупості залетів під корупційну статтю, Єрмак витиснув із уже ним приватизованого ВАСУ цілковито неправосудне, але виправдальне рішення.
Тому тут краще підходить дещо інша метафора, що деякі щурі вирішили своєчасно перебігти на інший корабель.

Солоха

Сообщение Солоха » Сб сен 21, 2024 11:20 am

Sofiya Fedyna
·
‼️Рада на жаль пропустила ганебний проєкт бюджету, лише 27 депутатів не підтримали цей проєкт. Всім решта все підходить.
У Раді сьогодні відбулось представлення проєкту державного бюджету на 2025 рік Міністром Фінансів. Починалось представлення амбітним слайдом «Оборону країни буде забезпечено».
Бюджет обговорювався з порушенням регламенту: без звіту про виконання бюджету 2024 року, без отримання звіту від РНБО.
Головне:
Доходи держбюджету передбачені у розмірі 2 трлн 336 млрд гривень, видатки – 3 трлн 938 млрд, 2 млн. гривень. Таким чином, дефіцит бюджету складе 1 трлн 546 млрд гривень або 19,4% ВВП
1,5 млрд на марафон
43,2 млрд на дорожній фонд за рахунок акцизів. Хоча коли підвищували акцизи на пальне обіцяли, що все піде на армію (скриншот допису Гетьманцева додаю).
Коментарі слуг: Роксолана Підласа сказала, що не підтримує на дороги, що це пропозиція Уряду. Веніславський з одного боку сказав, що теж треба віддавати, але з іншого сказав, що голови ОВА просять на дороги, щоб допомога з-за кордону йшла безперебійно
+14,3 млрд на утримання державного апарату, порівняно з минулим роком. (130 млрд загалом). Детальніше про це писала раніше.
Слуги кажуть, що на соціальну сферу, освіту, культуру і програми ветеранам грошей немає...
НЕ збільшується мінімальна зарплата і прожитковий мінімум
В цей самий час пам'ятаємо, що збільшують податки тим, хто ВЖЕ їх платить, що вдарить по найбіднішим верствам населення. На що підуть ці податки?
Що далі? До 1 жовтня можна вносити пропозиції до проєкту бюджету, а не пізніше 20-го має відбутись перше голосування.
Ну і не припиню нагадувати, що на каналі «Рада» зараз новинний блок. Вони не транслюють засідання, не показують деталі держбюджету. А нащо їм це? Цей канал хоче далі безболісно існувати на наші з вами податки, тому і проблем з держбюджетом там не бачать, у них все в чудово.

Retro

Сообщение Retro » Чт сен 26, 2024 9:22 pm

Зарплаты в госорганах выросли с начала года: где получают больше всего.

Средняя заработная плата работников государственных органов в августе 2024 года составила 55,8 тыс грн.

Об этом свидетельствуют данные Министерства финансов.

Если ее сравнить с июлем, то средняя зарплата уменьшилась на 5%, а по сравнению с январем - увеличилась более чем на 44%.

Больше всего получают работники Национальной комиссии, осуществляющей государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ), где средняя зарплата составляет 111,9 тыс грн.

Второе место занимает Антимонопольный комитет - 97 тыс грн, третье - Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания - почти 80 тыс грн.

Самые маленькие зарплаты в Государственной инспекции энергетического надзора - 36 тыс грн.

Изображение

https://www.epravda.com.ua/rus/news/2024/09/25/719792/

Retro

Сообщение Retro » Пт сен 27, 2024 8:05 pm

Держава скорочує соціальні видатки і забирає гроші з рахунків пенсіонерів. Що відбувається?

Перше, на що зазвичай звертають увагу під час детального аналізу законопроєкту про державний бюджет, – це додатки до нього. Великі таблиці, у яких детально розписано, звідки держава планує брати гроші та на що хоче їх витрачати.

Проте "диявол" криється в самому тексті законопроєкту. Не став винятком і проєкт бюджету на 2025 рік, який Кабінет міністрів затвердив 13 вересня та виніс на розгляд парламенту.

Зокрема, уряд пропонує збільшити максимальний розмір єдиного соціального внеску (ЄСВ), а також забрати з банківських рахунків пенсіонерів-переселенців гроші, якщо ці рахунки не використовувалися протягом року.
...

https://www.epravda.com.ua/publications ... 27/719872/

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт окт 24, 2024 4:48 pm

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт окт 24, 2024 6:03 pm

Солоха

Сообщение Солоха » Пн окт 28, 2024 7:28 pm

Sofiya Fedyna

Маленькі перемоги у справі Романа Червінського. Попри те, що засідання традиційно відбувалось без ЗМІ та громадськості, у деяких процесуальних моментах сьогодні вдалось встановити справедливість.
Адвокат Constantine Globa повідомляє, що:
✅Допитані два потерпілі, які знищили вшент позицію прокуратури по обвинуваченню Червінського
✅Встановлено, вже як доказ у справі, що потерпілі не вважають себе потерпілими від дій Червінського, що травми отримали від власної халатності та в результаті збройної агресії.
✅Потерпілі повідомили обставини, які повністю нівелюють тезу обвинувачення про те, що саме дії Червінського призвели до обстрілу та заподіяння шкоди
✅ Суд задовольнив клопотання про повернення незаконно вилученого майна у Червінського
✅ Під час продовження міри запобіжного заходу, прибрали частину обов’язків, задовольнивши клопотання прокурора частково.
Подяка всім небайдужим, хто продовжує приходити і підтримувати Романа під судом. #СвободуРомануЧервінському

Retro

Сообщение Retro » Сб ноя 09, 2024 4:22 pm

Нова [не] нормальність.

"Думаю, що у 2024 році це питання точно зрушить з мертвої точки", – так колишній секретар РНБО Олексій Данілов висловлювався про відновлення цивільного авіасполучення в нашій країні. Але 2024-й наближається до кінця, а поки що Україна презентувала лише дорожню карту відкриття повітряного простору в умовах воєнного часу.

Водночас на порядку денному вистачає інших, більш актуальних для нас питань.

Як пережити найближчу зиму, якщо половину української енергетики вже знищено агресором, і РФ з великою ймовірністю готує нові терористичні атаки?

Як утримати фронт, борючись не лише з російською армією, а й тепер із військовими КНДР?

Чи вдасться залучити необхідні резерви для поповнення лав ЗСУ, якщо в тилу залишається все менше мотивованих військовозобов'язаних, а мобілізація стає дедалі непопулярнішою?

Чи зможе Україна стримувати російську військову агресію після того, як у Білому домі запанує непередбачуваний Дональд Трамп?

Чи доречно думати про відкриття вітчизняних аеропортів у такій складній ситуації?
...

https://www.pravda.com.ua/articles/2024/11/9/7483501/

Retro

Сообщение Retro » Пт ноя 15, 2024 9:57 pm

Бюджетная поддержка Украины превысила $100 миллиардов: Минфин назвал главных доноров.

С начала полномасштабного вторжения внешняя бюджетная поддержка Украины достигла 100,8 млрд долларов. Среди главных доноров: США и Европейский Союз.

Об этом сообщили в Министерстве финансов.

В 2022 году Украина получила 31,1 млрд долларов, в 2023 году – 42,5 млрд долларов, в этом году – 27,2 млрд долларов.

Главными донорами стали:

Евросоюз – 40,5 млрд долларов;
США – 28,2 млрд долларов;
МВФ – 11,4 млрд долларов;
Япония – 6,3 млрд долларов;
Канада – 5,4 млрд долларов.
В министерстве отметили, что крупнейшие пять партнеров по финансовой поддержке предоставили Украине вместе более 90% от всех привлеченных средств.

Более 30 миллиардов долларов или более 33% от общего объема – это гранты. То есть каждый третий доллар партнеры предоставили на безвозвратной основе, объяснили в Минфине.

Больше всего средств в форме грантов Украина получила от США и Европейского Союза. Также значительную поддержку на безвозвратной основе оказали Германия, Япония и Норвегия.

Остальную часть внешнего финансирования Украина получила на льготных условиях, в частности, финансовую помощь от ЕС, которую предоставили в 2023 году. Она предусматривает компенсацию расходов на обслуживание по займу странами ЕС.

Инструмент Ukraine Facility объемом 50 млрд евро на 2024-2027 годы тоже включает около 2 млрд евро на покрытие процентов кредита от Европейского Союза.

https://www.epravda.com.ua/rus/news/2024/11/15/721887/

Milena

Сообщение Milena » Вс ноя 17, 2024 2:58 pm

Я тут залезла к мужу в холодильник после приезда и офигела. Это что? За 2 недели так цены взлетели? Было же 70-80.
Охерели что-ли? Цена красной рыбы.
Ну это полный писец.
Вложения
IMG_1440.jpeg
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

Тушкан

Сообщение Тушкан » Вс ноя 17, 2024 4:31 pm

Milena писал(а):Я тут залезла к мужу в холодильник после приезда и офигела. Это что? За 2 недели так цены взлетели? Было же 70-80.
Ну это полный писец.

Заметил, что многие стали переходить на польское масло. Конечно, там, где оно продается. Цена 200 г. 70 гривен 82%. Кто-то такое же и по 55 грн видел, но мне не попадалось.

Milena

Сообщение Milena » Вс ноя 17, 2024 4:42 pm

Тушкан писал(а):
Milena писал(а):Я тут залезла к мужу в холодильник после приезда и офигела. Это что? За 2 недели так цены взлетели? Было же 70-80.
Ну это полный писец.

Заметил, что многие стали переходить на польское масло. Конечно, там, где оно продается. Цена 200 г. 70 гривен 82%. Кто-то такое же и по 55 грн видел, но мне не попадалось.

Да, блин, две недели назад и у нас было 70.
Что произошло?
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс ноя 17, 2024 5:21 pm

Milena писал(а):Что произошло?

Конец эпохи бедности. А серьезно произошел рост тарифов для бизнеса. Рост налогов и поборов для производства. Цена бензин, риски логистики. И инфляционные процессы вызванные ростом выплат для бюджетного сектора. Это основное.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс ноя 17, 2024 5:21 pm

Тушкан писал(а): Заметил, что многие стали переходить на польское масло. Конечно, там, где оно продается. Цена 200 г. 70 гривен 82%. Кто-то такое же и по 55 грн видел, но мне не попадалось.

Я его вообще не ем-холестерин. Нафиг.

Milena

Сообщение Milena » Вс ноя 17, 2024 11:47 pm

ЗАЗ писал(а):
Тушкан писал(а): Заметил, что многие стали переходить на польское масло. Конечно, там, где оно продается. Цена 200 г. 70 гривен 82%. Кто-то такое же и по 55 грн видел, но мне не попадалось.

Я его вообще не ем-холестерин. Нафиг.

Вкусно с сыром , хлебом и кофе.
А холестерин мы аторисом остановим)

Пред.След.

Вернуться в Что нового в Украине?