ЗАЗ » Пт апр 26, 2024 5:39 pm

_igor » Пт апр 26, 2024 5:55 pm
ЗАЗ писал(а):_igor писал(а):ЗАЗ писал(а):В Мегаполисе Черняка это всё было начиная с 2004 года. Там и пели , и восхваляли, и наколки набивали.
А при увольнении вместе с записью в трудовой срезали кусок кожи?![]()
Нет. Черняк оставался в каждом сердце своего сотрудника навсегда. А сохраненные атрибуты причастности к команде единомышленников, даже после увольнения должны были вызывать у обладателя бурю эмоций. Всё равно каких, главное острых. Некоторых до сих пор в холодный пот бросает только при упоминании имени Черняка и Мегаполиса. Хотя прошли года уже.
ЗАЗ писал(а):Кстати на Западе корпоративный устав ведь довольно распространенная вещь. При трудоустройстве даже подписки о неразглашении дают.

_igor » Пт апр 26, 2024 6:41 pm

ЗАЗ » Пт апр 26, 2024 7:26 pm
_igor писал(а):А выборы на заграничном округе, это же консульская услуга, верно? То есть без ТЦК и прочих телодвижений те, кто за границей, не смогут участвовать в будущих выборах Президента, получается. Неплохо, неплохо.

Тушкан » Пт апр 26, 2024 7:54 pm
_igor писал(а):А выборы на заграничном округе, это же консульская услуга, верно? То есть без ТЦК и прочих телодвижений те, кто за границей, не смогут участвовать в будущих выборах Президента, получается. Неплохо, неплохо.

_igor » Пт апр 26, 2024 8:01 pm
Тушкан писал(а):_igor писал(а):А выборы на заграничном округе, это же консульская услуга, верно? То есть без ТЦК и прочих телодвижений те, кто за границей, не смогут участвовать в будущих выборах Президента, получается. Неплохо, неплохо.
А когда выборы?

ХорошаЯ » Пт апр 26, 2024 10:10 pm

_igor » Пт апр 26, 2024 11:32 pm
Те, кто снаружи, вообще не проблема для нынешней власти.
У них нет возможности обработать тех внутри страны, кто может их вынести вперёд ногами.
Узкленским перемирие невыгодно, чтоб его продавливать в обществе.
......
Ну не представляю я, чтоб Зеленский такой: нам нужно набраться сил, нужно перемирие, я подписал, а Верховная Рада согласилась, поддержала и пусть выборы нас рассудят.

Retro » Вс апр 28, 2024 3:55 pm

ЗАЗ » Пн апр 29, 2024 10:52 am
ХорошаЯ писал(а):Узкленским перемирие невыгодно, чтоб его продавливать в обществе.

Retro » Пн апр 29, 2024 5:39 pm
З окупованої частини Очеретиного жінка йшла весь день, подолавши близько 10 км під обстрілами.
Про це повідомили у Нацполіції, інформує Цензор.НЕТ.
"Лідія Степанівна під обстрілами пройшла весь фронт, подолала близько 10 км, двічі падала - але будь-що прагнула дістатися вільної української території. Будинок, який жителька Очеретиного будувала власними руками, зруйнували росіяни, а її рідні зазнали поранень. Рятуючись від окупантів, жінка у свої 98 років здійснила неможливе.
Лідія Степанівна йшла весь день, без їжі та води, декілька разів падала без сил і, як вона каже, "засинала". Трималася на двох палицях та "на характері". У розпал боїв пенсіонерка дивом залишилась живою та неушкодженою. Надвечір втомлену пішохідку побачили на дорозі військові та передали групі поліції "Білий Янгол". Поліцейські відвезли жительку в шелтер для евакуйованих, де про неї піклуються", - йдеться в повідомленні.
Наразі жінка почувається добре.
"Я ту війну пережила і цю війну переживаю. Залишилась без нічого. Але я своєю Україною на ногах вийшла", - сказала вона.

Milena » Пн апр 29, 2024 6:04 pm

Солоха » Пн апр 29, 2024 9:22 pm

Retro » Чт май 02, 2024 9:25 pm
Уряд готує велику реформу вищої освіти. Усі державні університети, коледжі та інститути скоротять приблизно наполовину, а вже з 2024 навчального року студенти отримуватимуть гранти на навчання. Закладам вищої освіти (ЗВО) та студентам запропонують нові, "ринкові правила". Абітурієнти конкуруватимуть за більшу суму гранту від держави, а ЗВО – за кошти платників податків.
...

ЗАЗ » Чт май 02, 2024 9:42 pm

Retro » Вт май 14, 2024 12:23 pm
Лише половина українських біженців, які наразі проживають у Німеччині, Польщі та Чехії, готові повернутися додому, якщо для цього будуть такі умови, як безпека, нормальна робота критичної інфраструктури, наявність житла та завершення повномасштабного вторгнення.
Джерело: результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного у квітні.
Деталі: Говорячи про умови, за яких українці готові повернутися додому, відносно найбільше респондентів назвали нормальну роботу критичної інфраструктури (34%) і безпеку (34%).
Далі йдуть житлове питання (26%) та завершення повномасштабного вторгнення (26%).
16% опитаних наголосили на можливості знайти роботу та 13% − на можливості дітей відвідувати школу чи садок.
...

Я Эхо » Ср май 15, 2024 12:30 am

Тушкан » Ср май 15, 2024 1:02 am
Я Эхо писал(а):Я то вернусь.
А вот все кого я знаю украинцы, независимо в какой они стране, у кого дети, сказали из-за детей не вернуться. Одна с сыном знакомая только пока сказала что после войны вернётся. Ее муж хочет жить только в Украине, он полицай.

Капля » Ср май 15, 2024 3:19 am