обранням президента та парламенту України. Ми дозволили їм жити для себе і діяти безконтрольно. Вони почали думати, що їм все дозволено.
Ці вибори мають зупинити цей нелюдський і незакономірний процес і розвернути нашу Україну до справедливого і щасливого життя. Зрозуміло, що для цього потрібні будуть великі зусилля всіх і кожного, але дорогу ми повинні відкрити, прибрати з неї всі гнилі колоди уже 31 березня цього року.
Цей день може стати, і я вірю стане, історичним, якщо кожен з нас прийде до виборчих урн і відповідально проголосує Сам за Себе, за Своє нове, людське Завтра. Якщо ми зробимо саме так, то Майдани і Революції залишаться в нашій пам’яті, як згадка про важкі часи, смерть і кров, жах і зневіру.
Я погоджуюся з білбордом БПП «Думай». Тільки хочу додати дуже важливе слово – думай, щоб не помилитися. Не дай себе обдурити, бо саме на це розраховують майстри-технологи, куплені телеканали.
Я прошу Вас на цей раз, в цей драматичний для України час повірити моєму досвіду, моїй відповідальності за Україну, яку я разом з моїми соратниками приймали на руки в 1991 році, як незалежну Державу і здійснити мудрий крок – по Новій дорозі, за Новий курс України.
Я вірю, що саме так ми і зробимо, бо за нами Україна, майбутнє наших дітей та онуків.
З нами Бог!
Щиро, з повагою
Л.М.Кравчук
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 6349482128