Тушкан писал(а):
Да я и об избирателях Порошенко невысокого мнения, разве что вы с Хорошей исключение.
Спасибо . А Игорь? Игорь у нас духовный вдохновитель. ![зубоскал [32]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/re/biggrin.gif)

ЗАЗ » Вс апр 07, 2019 6:18 pm
Тушкан писал(а):
Да я и об избирателях Порошенко невысокого мнения, разве что вы с Хорошей исключение.
Спасибо . А Игорь? Игорь у нас духовный вдохновитель. ![зубоскал [32]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/re/biggrin.gif)

Тушкан » Вс апр 07, 2019 6:30 pm
ZAZ писал(а):Тушкан писал(а):
Спасибо . А Игорь? Игорь у нас духовный вдохновитель.

ЗАЗ » Вс апр 07, 2019 6:32 pm
Тушкан писал(а):ZAZ писал(а):Тушкан писал(а):
Он очень подозрительный - все время хочет кому-то впарить коньяк по 200 грн. Это слишком сложно для моего понимания, а что слишком непонятно - пугает.
![зубоскал [32]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/re/biggrin.gif)

_igor » Вс апр 07, 2019 7:08 pm
Тушкан писал(а):ZAZ писал(а):Тушкан писал(а):
Он очень подозрительный - все время хочет кому-то впарить коньяк по 200 грн. Это слишком сложно для моего понимания, а что слишком непонятно - пугает.
![зубоскал [32]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/re/biggrin.gif)

Добрый доктор » Вс апр 07, 2019 7:11 pm
Ты наверное забыл, что они сами в "Миротворце"? Как и ЮВ с Беней...ZAZ писал(а):Вот как раз силы разжигания ненависти межнациональной розни из Нацкорпуса теперь должны как то же обозначится? Или они по "вызову" работают?

Микрон » Вс апр 07, 2019 8:29 pm
Степан Хмара з однодумцями оприлюднили звернення з приводу 2 туру виборів президента України
Звернення до Українського Народу.
1. Ми вважаємо, що спроби Порошенка залишитися на посту Президента України на ще один термін є загрозою для існування Української Держави.

ХорошаЯ » Вс апр 07, 2019 8:39 pm

Микрон » Вс апр 07, 2019 8:43 pm
ХорошаЯ писал(а):По сути - он сейчас угрожает новым Майданом.
То есть, не переизбрание Порошенко развалит страну, а эти светлые люди готовы подвинуть его с кресла ценой развала Государства Украина.
И он, конечно жн, прав - накручивая народ не признавать его переизбрание, так и будет.
Только Порошенко ли в том будет виноват?

ЗАЗ » Вс апр 07, 2019 8:51 pm
Микрон писал(а):ХорошаЯ писал(а):По сути - он сейчас угрожает новым Майданом.
То есть, не переизбрание Порошенко развалит страну, а эти светлые люди готовы подвинуть его с кресла ценой развала Государства Украина.
И он, конечно жн, прав - накручивая народ не признавать его переизбрание, так и будет.
Только Порошенко ли в том будет виноват?
Где Вы ЭТО увидели? Что он угрожает новым Майданом???
4. У разі нехтування інтересами України ми докладемо максимальних зусиль для організації Народу на захист нашої держави.

Микрон » Вс апр 07, 2019 9:05 pm
"ZAZ"4. У разі нехтування інтересами України ми докладемо максимальних зусиль для організації Народу на захист нашої держави.
Ваша интерпретация написанного чёрным по белому?

ЗАЗ » Вс апр 07, 2019 9:07 pm
Микрон писал(а):"ZAZ"4. У разі нехтування інтересами України ми докладемо максимальних зусиль для організації Народу на захист нашої держави.
Ваша интерпретация написанного чёрным по белому?
Моя? Да мог бы написать несколько вариантов. Но ведь надо читать текст полностью? Чтоб понимать кто о чем.
Поэтому пункт3. - Предупраждают новоизбранного Президента от "неверных" шагов.. (далее по тексту). То есть Зеленского.
Пункт 4. В случае пренебрежения интересами Украины (далее по тексту). Тоже предупреждение больше относится к ЗЕ, чем ПАП.
Ну а "защиту нашего Государства" - я уже могу только догадываться. Майдан, при наличии огромного количества оружия и разделение симпатий в армии к кандидатам примерно 50/50 - не актуален. Скорее всего "резня" (слова Корчинского), в общем полноценная гражданская война.

Добрый доктор » Вс апр 07, 2019 9:12 pm

ХорошаЯ » Вс апр 07, 2019 9:40 pm

Солоха » Вс апр 07, 2019 9:45 pm

«Пан Володимир Зеленський пропонував стадіон. Я особисто вважаю, що стадіон точно не найкраще місце для проведення цієї дискусії. Але я наголосив: стадіон, так стадіон. І якщо він вибрав і в будь-якому іншому місці відмовляється проводити дебати, то я хочу наголосити - 14 квітня, в наступну неділю, на Олімпійському стадіоні, саме там, де запропонував пан Зеленський, чекаю його для проведення дебатів», - сказав Глава держави в під час інтерв’ю телеканалу «України».
«Я думаю, що 19.00 або 20.00 буде оптимальним терміном. І я запрошую і глядачів, як хотів пан Володимир Зеленський. Я запрошую всі канали, щоб дебати були проведені в місці, часі як хотів Володимир Зеленський. І не дати йому зійти з цієї його пропозиції. Це буде безвідповідально по відношенню до країни, безвідповідально по відношенню до виборців», - додав він.

Микрон » Вс апр 07, 2019 10:00 pm
Солоха писал(а):Одна надія на Авакова?

ХорошаЯ » Вс апр 07, 2019 10:03 pm

ХорошаЯ » Вс апр 07, 2019 10:24 pm

Добрый доктор » Вс апр 07, 2019 10:34 pm
Олександр Кравчук
1 ч. ·
Степан Ількович Хмара виступив з заявою стосовно виборів.
І аж зашкварчало від порохо(цензура), від злоби і люті в його бік.
Степан Ількович викликає ненависть у продажних за дві копійки смішних "душонок".
Живе на околиці Київа, їздить в міському транспорті, вдягнутий в багаторічну свою незмінну шкірянку...
Ніяких мерсів-шмерсів, охорони, бізнесів, офшорів , відпочинків на Мальдівах, ніякої розкоші ...
Хіба це звичний нам барижний український політик? Незрозуміла людина... Як так можна жить , перебуваючи довгий час в керівництві державою? Якийсь "неправильний"...
Гавкання і скавуління на нього від прихильників Петра.
Сивий, Андрій Іванович Пастушенко.
Також шкварчать на нього недолугі .
Битий-перебитий до Майдану, поранений на Майдані. З перших днів війни з хлопцями , в самому пеклі, багато раз поранений...
Аж ніяк незрозумілий для барижної публіки. Так же ж неправильно, для хитродупих . Замість віджимів, під назвою "бізнес" - весь час лізе . Воно йому треба... Крав би, співав осанну начальству - був би "патрійотом". А так, по новій-старій версії - та ж рука кремля...
"Королівство кривих дзеркал" від Пороха і його палких поціновувачів ... Я не хочу цїєї брехні і облуди ще 5 років.

Солоха » Вс апр 07, 2019 10:40 pm
ХорошаЯ писал(а):Виртуоз!
Так просто и с таким искренним видом переобуваться в воздухе - это врожденное.
Бездна!
Туда, по ходу, можно натолкать чего угодно - отчетливо просматривается раболепие перед авторитетами.
Сюда же хорошо вписывается его профессиональная деятельность "Вечернего квартала"...
Непаханное поле для психологов и психотерапевтов - клондайк!