Выборы Президента Украины 2019

Правила форума 1. Форум не предназначен для спама или рекламы.
2. Запрещены призывы к межнациональной розни, нарушению целостности страны, сепаратизму, другим преступлениям.
3. Запрещены оскорбления пользователей, грубый переход на личности и ругань.
4. На форуме запрещено писать транслитом.
5. Запрещается нарушать тайну частной жизни без согласия сторон.
5.1 Категорически запрещается выкладывать на всеобщее обозрение личную переписку без согласия обеих сторон
6. Не нужно коверкать ники пользователей.
7. Помните: самовольное модерирование зачастую оканчивается наказанием.
Александра1
Зарегистрированный пользователь

Re: Выборы Президента Украины 2019

Сообщение Александра1 » Ср апр 03, 2019 12:04 am

Солоха писал(а):
Александра1 писал(а):
Солоха писал(а):Александра1, про Порошенка читала, дякую. Я так розумію, що ви чекаєте від свого кандидата структури чесної і прозорої? Тоді йому саме час про неї заявити

Станет Президентом, тогда заявит.
Порошенко же еще не сняли.

Тобто він іде в президенти без команди і без програми, все зробить на ходу? А й справді, що там робити!

Зе пообещал представить часть команды до второго тура.
Думаю, что он их пока прячет, что бы и их не обляпали дерьмом. У нас с этим легко получается, чистого очернить, замаравшегося обелить...
Все проходит и это пройдет

Milena

Сообщение Milena » Ср апр 03, 2019 12:32 am

Прекрасно видно голосование в тылу и на нулёвке. Это вам голосование в ООС.
У нас так же- не нажрались ещё русского мира.
Вложения
73BF2C1D-2CCD-49B1-8874-44EA1256209A.jpeg
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

Adramelech

Сообщение Adramelech » Ср апр 03, 2019 1:01 am

Александра1 писал(а):Думаю, что он их пока прячет, что бы и их не обляпали дерьмом. У нас с этим легко получается, чистого очернить, замаравшегося обелить...

Пока что, у вас получается поливать дерьмом только Порошенко, не так ли? )))
Стало быть, во всем виноват Президент? А в том, что по кацапский сапог не топчет Киев,Чернигов и Львов, это тоже вина Порошенко?
Так может, у нас с вами просто разные цели?

Adramelech

Сообщение Adramelech » Ср апр 03, 2019 1:03 am

Milena писал(а):Прекрасно видно голосование в тылу и на нулёвке. Это вам голосование в ООС.

Все просто. Те, кто выбирают Зеленского, просто не знают, что такое война. Сидят в своих лофт-кафешках, пьют смузи, постят котиков в Инстаграм. Это не их война.

Думаете, если начнется война, кто-то из них пойдет воевать? Попрячутся ведь по норам.

ХорошаЯ

Сообщение ХорошаЯ » Ср апр 03, 2019 1:10 am

Александра1 писал(а):Зе пообещал представить часть команды до второго тура.
Думаю, что он их пока прячет, что бы и их не обляпали дерьмом. У нас с этим легко получается, чистого очернить, замаравшегося обелить...

Вспомнила!
Нам же предлагалось самим выбрать кандидатов на президентские квоты + премьер-министра (нашла ссылку, что я приносила 25 февраля: https://ze2019.com/dreamteam).
Вы предлагали своих кандидатов?
По ссылке - опрос уже закрыт.
Сейчас ищу на сайте итоги голосования, но пока не вижу, куда тыцнуть.

Зато нашла программу)))
Вот выдержка из: https://program.ze2019.com

Те, що я презентую, — це не просто моя програма. Це мої цінності. Це те, у що я вірю і чому готовий служити.

Народовладдя через референдуми

Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього.

Торгувати принципами, репутацією, країною заради збереження влади не стану. Буду чесним і відданим Україні та передам її в руки нового покоління політиків.

Хочу нагадати, що саме воля народу, висловлена на референдумі 1 грудня 1991 року, — народила Україну як державу. З того часу в нас не було референдумів, на яких народ вирішував би щось.

Мій перший законопроект: «Про народовладдя». У ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії. У сучасній Україні це повинно відбуватися із максимальним використанням новітніх технологій.

Людина — вища цінність!

Держава для Людини, а не Людина для держави. Повага до людської гідності повинна стати основним принципом у діяльності держави.

Реформи мають позитивно відображатися на кожній Людині, а не на десятьох сім’ях.

Моя мета побудувати державу, яка надає своїм громадянам якісний сервіс. Для цього потрібно максимально скоротити кількість функцій держави.

Менше Держави в житті Людини, більше Людини в житті Держави!

Справедливість і Рівність усіх перед Законом

Справедливість — основа довіри у суспільстві. Немає довіри — немає держави.

28 років нам обіцяють суспільство рівних можливостей, натомість щоразу поділяють нас за різними ознаками. Насправді є тільки один поділ: ми і вони. Ми — це Народ України. Вони — це «політичні пенсіонери», які «кочують» із влади до опозиції, із партії в партію, і постійно створюють собі вигідне місце, прикриваючись недоторканністю.

Впроваджувати рівність та справедливість почну із себе. Мої законопроекти у цьому напрямі: «Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів»; «Про імпічмент Президента України»; «Про відкликання народного депутата України».

Ніяких «корочок», ніякого «телефонного права». Невідворотність відповідальності та справедливе і законне покарання — основа чесної України.

Вибори до Парламенту та місцевих рад мають проходити за відкритими списками. «Кнопкодавство», «депутатські прогули» — автоматична підстава для позбавлення депутатського мандату.

Судова гілка влади повинна стати Владою, а не прислужником у Президента, уряду, Парламенту, місцевої влади. Ми повернемо довіру і повагу до суду. Для простих спорів — мирові судді, які обираються народом. Для кримінальних злочинів — ефективний суд присяжних, який складається з народу.

Безпека Людини. Безпека Країни

Ми повинні вибороти мир для України. Перед гарантами Будапештського меморандуму і партнерами з ЄС ми ставитимемо питання підтримки України у прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території і змусити агресора відшкодувати завдані збитки. Здача національних інтересів і територій не може бути предметом жодних перемовин.

Професійна армія має стати школою лідерства і свободи. Армія повинна бути престижною службою, де отримані навички і знання будуть успішно застосовані і в реальному секторі економіки. Бюджет на армію має перестати бути «годівницею» для «кабінетних генералів», а повинен забезпечити гідні умови служби і розвиток солдата.

Рух України до НАТО та інших подібних об’єднань — запорука нашої безпеки, в яку я вірю, та яка повинна отримати підтвердження через всеукраїнський референдум. Моє завдання зробити так, щоб зарплата військовослужбовців була на рівні натівських стандартів.

Органи правопорядку повинні припинити займатися економічним тиском на бізнес і повернутися до виконання своїх прямих обов’язків із забезпечення безпеки громадян. Час повернути довіру до правоохоронних органів, яку ми плекали на початку реформи. СБУ не буде займатися економічними злочинами.

Заможний громадянин — заможна держава

Головна мета моєї діяльності — заможний Українець. Наш вибір — економіка, зорієнтована на потреби кожного громадянина.

Усі роки влада штучно створювала ситуацію, за якої чесно вести бізнес в Україні для підприємця було практично неможливо. Тому ми запровадимо одноразову «нульову декларацію» для бізнесу. Кожен бізнесмен за 5% зможе задекларувати та легалізувати свої доходи. Отримані кошти підуть на зменшення тарифного навантаження для малозабезпечених. Пройшовши «економічне чистилище», кожен отримає шанс у подальшому чесно вести бізнес у країні.

Першочергові завдання розвитку економіки: детінізація економіки, свобода конкуренції, розвиток внутрішнього виробництва, довгострокове недороге кредитування. Я, як Президент, буду гарантом кожному великому інвестору, який прийде в Україну.

Податки стануть простими і зрозумілими. Заміна податку на прибуток податком на виведений капітал дасть бізнесу більше свободи для розвитку і знизить адміністративний тиск. Платити податки мають усі.

Бюджет держави повинен стати народною казною, а не системою забаганок народних депутатів.

Формування прозорого ринку землі.

Україна повинна перейти на забезпечення своїх потреб коштом власних енергетичних ресурсів, ставши згодом їхнім експортером на європейський ринок.

Необхідно впровадити економічний паспорт українця. Кожна дитина матиме право накопичувати на своєму рахунку частину від реалізації державою природних благ (надра, землі тощо). Після досягнення повноліття дитина отримає ці накопичення як власний стартовий капітал. Українець повинен стати основним акціонером України!

Найбільша країна Європи не може бути найбіднішою.

Не боротьба з корупцією, а перемога над нею

«Не вкради!» — основна заповідь у боротьбі з корупцією.

Нульова толерантність до корупції на всіх рівнях. Підозрюваний у корупції не вийде під заставу. Засуджений за корупцію отримає конфіскацію майна і довічну заборону обіймати державні посади. Викривач корупції перебуватиме під захистом держави та отримуватиме матеріальне заохочення. Я сам не крав і нікому не дозволю!

Новоствореним антикорупційним органам і Вищому антикорупційному суду — максимальну державну підтримку для ефективного виконання їхніх завдань.

Чесні посадовці отримають гарантовані гідні заробітні плати, відкриті конкурси на посади, високий соціальний статус і державне страхування.

Моя ціль — повна відкритість діяльності влади, автоматизація публічних процесів онлайн, зведення всього функціоналу держави до розмірів смартфону.

Мета: не брати, не давати, а хто не зрозумів — саджати!

Здорова та освічена нація

Професії лікаря та вчителя повинні стати престижними і високооплачуваними.

Лікарні і школи отримають сучасне обладнання, оновлять свою інфраструктуру. Скоротимо адміністративну надбудову системи охорони здоров’я та освіти.

Найважливіший крок в охороні здоров’я — перехід до страхової медицини. Пацієнт буде сам визначати програму страхування, обирати заклад, лікаря, спосіб лікування. Базовий рівень страхування для малозабезпечених верств населення — коштом держави.

Ліки, які пройшли реєстрацію в країнах ЄС та США, в Україні не будуть отримувати додаткових дозволів.

Велика увага — медицині профілактичній. Запобігти хворобі легше, ніж її лікувати. Програма популяризації здорового способу життя. Введення обов'язкового безкоштовного щорічного медичного огляду.

Освіта — це майбутнє нації! Початкова освіта повинна формувати дитину щасливу. Загальна освіта — людину сучасних знань. Професійно-технічна освіта — людину, яка вміє. Вища освіта — людину майбутнього.

Ми запровадимо принцип «гроші ходять за талановитим студентом». Кожен шкільний геній отримає освітній ваучер, який зможе витратити на навчання у будь-якому обраному ним закладі вищої освіти.

Створимо всі умови для того, щоб державні та приватні заклади освіти отримали рівні права. Держава гарантуватиме прозоре та легке ліцензування, підтримку і розвиток приватної освіти. Ми відкриємо український ринок для кращих іноземних закладів освіти.

Світ удосконалюється щодня. Тому наш принцип — «освіта впродовж усього життя». Кожен матиме шанс підвищити свій рівень до того, який є затребуваним на ринку сьогодні.

Українці — нація, яка навчається!

Комфортна країна

Україна повинна стати країною, де зручно і затишно всім.

Молоді — якісну освіту, працевлаштування, простір для самореалізації. Відновимо програми молодіжного житлового кредитування. Молодим підприємцям — державну підтримку і рік пільгового оподаткування.

Старшому поколінню — гідне пенсійне забезпечення. Перехід від солідарної до накопичувальної пенсійної системи. Усі страхові накопичення, зроблені людиною за життя, не будуть пропадати у фондах, а переходитимуть у спадщину. Ми забезпечимо монетизацію пільг і субсидій.

Країна потребує капітального ремонту інфраструктури. Будівництво доріг за європейськими стандартами, автоматичний контроль ваги та швидкості автомобілів, відновлення аеропортів у кожному обласному центрі, підписання угоди «Відкрите небо» з ЄС, усунення монополізму на транспорті — мої пріоритети.

Для рівного розвитку регіонів ми перестанемо концентрувати центральні органи влади у Києві. Влада повинна бачити проблеми на місцях, а не з вікон своїх київських кабінетів. Це підніме благоустрій у регіонах і дасть шанс працевлаштування на місцях.

Ми створимо умови, щоб люди, які роз’їхалися по світу, забажали повернутися додому. «Хочу виїхати» ми повинні замінити на «хочу повернутися».

Екологія країни — це інвестиція в майбутні покоління. Введення європейських стандартів промислового і продовольчого виробництва. Україна має стати світовим екологічним продовольчим супермаркетом.

Сортування та переробка сміття, відмова від пластику, контроль за вирубкою лісів, забрудненням річок, виснаженням чорноземів — наш внесок у майбутнє країни.
А знаешь, всё ещё будет уже было...

Adramelech

Сообщение Adramelech » Ср апр 03, 2019 1:56 am

ХорошаЯ писал(а):
Александра1 писал(а):Зе пообещал представить часть команды до второго тура.

Вспомнила!
Нам же предлагалось самим выбрать кандидатов на президентские квоты + премьер-министра (нашла ссылку, что я приносила 25 февраля: https://ze2019.com/dreamteam).
Вы предлагали своих кандидатов?
По ссылке - опрос уже закрыт.
Сейчас ищу на сайте итоги голосования, но пока не вижу, куда тыцнуть.

Зато нашла программу)))

Те, що я презентую, — це не просто моя програма. Це мої цінності. Це те, у що я вірю і чому готовий служити.

Народовладдя через референдуми

Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього.

Торгувати принципами, репутацією, країною заради збереження влади не стану. Буду чесним і відданим Україні та передам її в руки нового покоління політиків.

Хочу нагадати, що саме воля народу, висловлена на референдумі 1 грудня 1991 року, — народила Україну як державу. З того часу в нас не було референдумів, на яких народ вирішував би щось.

Мій перший законопроект: «Про народовладдя». У ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії. У сучасній Україні це повинно відбуватися із максимальним використанням новітніх технологій.

Людина — вища цінність!

Держава для Людини, а не Людина для держави. Повага до людської гідності повинна стати основним принципом у діяльності держави.

Реформи мають позитивно відображатися на кожній Людині, а не на десятьох сім’ях.

Моя мета побудувати державу, яка надає своїм громадянам якісний сервіс. Для цього потрібно максимально скоротити кількість функцій держави.

Менше Держави в житті Людини, більше Людини в житті Держави!

Справедливість і Рівність усіх перед Законом

Справедливість — основа довіри у суспільстві. Немає довіри — немає держави.

28 років нам обіцяють суспільство рівних можливостей, натомість щоразу поділяють нас за різними ознаками. Насправді є тільки один поділ: ми і вони. Ми — це Народ України. Вони — це «політичні пенсіонери», які «кочують» із влади до опозиції, із партії в партію, і постійно створюють собі вигідне місце, прикриваючись недоторканністю.

Впроваджувати рівність та справедливість почну із себе. Мої законопроекти у цьому напрямі: «Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів»; «Про імпічмент Президента України»; «Про відкликання народного депутата України».

Ніяких «корочок», ніякого «телефонного права». Невідворотність відповідальності та справедливе і законне покарання — основа чесної України.

Вибори до Парламенту та місцевих рад мають проходити за відкритими списками. «Кнопкодавство», «депутатські прогули» — автоматична підстава для позбавлення депутатського мандату.

Судова гілка влади повинна стати Владою, а не прислужником у Президента, уряду, Парламенту, місцевої влади. Ми повернемо довіру і повагу до суду. Для простих спорів — мирові судді, які обираються народом. Для кримінальних злочинів — ефективний суд присяжних, який складається з народу.

Безпека Людини. Безпека Країни

Ми повинні вибороти мир для України. Перед гарантами Будапештського меморандуму і партнерами з ЄС ми ставитимемо питання підтримки України у прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території і змусити агресора відшкодувати завдані збитки. Здача національних інтересів і територій не може бути предметом жодних перемовин.

Професійна армія має стати школою лідерства і свободи. Армія повинна бути престижною службою, де отримані навички і знання будуть успішно застосовані і в реальному секторі економіки. Бюджет на армію має перестати бути «годівницею» для «кабінетних генералів», а повинен забезпечити гідні умови служби і розвиток солдата.

Рух України до НАТО та інших подібних об’єднань — запорука нашої безпеки, в яку я вірю, та яка повинна отримати підтвердження через всеукраїнський референдум. Моє завдання зробити так, щоб зарплата військовослужбовців була на рівні натівських стандартів.

Органи правопорядку повинні припинити займатися економічним тиском на бізнес і повернутися до виконання своїх прямих обов’язків із забезпечення безпеки громадян. Час повернути довіру до правоохоронних органів, яку ми плекали на початку реформи. СБУ не буде займатися економічними злочинами.

Заможний громадянин — заможна держава

Головна мета моєї діяльності — заможний Українець. Наш вибір — економіка, зорієнтована на потреби кожного громадянина.

Усі роки влада штучно створювала ситуацію, за якої чесно вести бізнес в Україні для підприємця було практично неможливо. Тому ми запровадимо одноразову «нульову декларацію» для бізнесу. Кожен бізнесмен за 5% зможе задекларувати та легалізувати свої доходи. Отримані кошти підуть на зменшення тарифного навантаження для малозабезпечених. Пройшовши «економічне чистилище», кожен отримає шанс у подальшому чесно вести бізнес у країні.

Першочергові завдання розвитку економіки: детінізація економіки, свобода конкуренції, розвиток внутрішнього виробництва, довгострокове недороге кредитування. Я, як Президент, буду гарантом кожному великому інвестору, який прийде в Україну.

Податки стануть простими і зрозумілими. Заміна податку на прибуток податком на виведений капітал дасть бізнесу більше свободи для розвитку і знизить адміністративний тиск. Платити податки мають усі.

Бюджет держави повинен стати народною казною, а не системою забаганок народних депутатів.

Формування прозорого ринку землі.

Україна повинна перейти на забезпечення своїх потреб коштом власних енергетичних ресурсів, ставши згодом їхнім експортером на європейський ринок.

Необхідно впровадити економічний паспорт українця. Кожна дитина матиме право накопичувати на своєму рахунку частину від реалізації державою природних благ (надра, землі тощо). Після досягнення повноліття дитина отримає ці накопичення як власний стартовий капітал. Українець повинен стати основним акціонером України!

Найбільша країна Європи не може бути найбіднішою.

Не боротьба з корупцією, а перемога над нею

«Не вкради!» — основна заповідь у боротьбі з корупцією.

Нульова толерантність до корупції на всіх рівнях. Підозрюваний у корупції не вийде під заставу. Засуджений за корупцію отримає конфіскацію майна і довічну заборону обіймати державні посади. Викривач корупції перебуватиме під захистом держави та отримуватиме матеріальне заохочення. Я сам не крав і нікому не дозволю!

Новоствореним антикорупційним органам і Вищому антикорупційному суду — максимальну державну підтримку для ефективного виконання їхніх завдань.

Чесні посадовці отримають гарантовані гідні заробітні плати, відкриті конкурси на посади, високий соціальний статус і державне страхування.

Моя ціль — повна відкритість діяльності влади, автоматизація публічних процесів онлайн, зведення всього функціоналу держави до розмірів смартфону.

Мета: не брати, не давати, а хто не зрозумів — саджати!

Здорова та освічена нація

Професії лікаря та вчителя повинні стати престижними і високооплачуваними.

Лікарні і школи отримають сучасне обладнання, оновлять свою інфраструктуру. Скоротимо адміністративну надбудову системи охорони здоров’я та освіти.

Найважливіший крок в охороні здоров’я — перехід до страхової медицини. Пацієнт буде сам визначати програму страхування, обирати заклад, лікаря, спосіб лікування. Базовий рівень страхування для малозабезпечених верств населення — коштом держави.

Ліки, які пройшли реєстрацію в країнах ЄС та США, в Україні не будуть отримувати додаткових дозволів.

Велика увага — медицині профілактичній. Запобігти хворобі легше, ніж її лікувати. Програма популяризації здорового способу життя. Введення обов'язкового безкоштовного щорічного медичного огляду.

Освіта — це майбутнє нації! Початкова освіта повинна формувати дитину щасливу. Загальна освіта — людину сучасних знань. Професійно-технічна освіта — людину, яка вміє. Вища освіта — людину майбутнього.

Ми запровадимо принцип «гроші ходять за талановитим студентом». Кожен шкільний геній отримає освітній ваучер, який зможе витратити на навчання у будь-якому обраному ним закладі вищої освіти.

Створимо всі умови для того, щоб державні та приватні заклади освіти отримали рівні права. Держава гарантуватиме прозоре та легке ліцензування, підтримку і розвиток приватної освіти. Ми відкриємо український ринок для кращих іноземних закладів освіти.

Світ удосконалюється щодня. Тому наш принцип — «освіта впродовж усього життя». Кожен матиме шанс підвищити свій рівень до того, який є затребуваним на ринку сьогодні.

Українці — нація, яка навчається!

Комфортна країна

Україна повинна стати країною, де зручно і затишно всім.

Молоді — якісну освіту, працевлаштування, простір для самореалізації. Відновимо програми молодіжного житлового кредитування. Молодим підприємцям — державну підтримку і рік пільгового оподаткування.

Старшому поколінню — гідне пенсійне забезпечення. Перехід від солідарної до накопичувальної пенсійної системи. Усі страхові накопичення, зроблені людиною за життя, не будуть пропадати у фондах, а переходитимуть у спадщину. Ми забезпечимо монетизацію пільг і субсидій.

Країна потребує капітального ремонту інфраструктури. Будівництво доріг за європейськими стандартами, автоматичний контроль ваги та швидкості автомобілів, відновлення аеропортів у кожному обласному центрі, підписання угоди «Відкрите небо» з ЄС, усунення монополізму на транспорті — мої пріоритети.

Для рівного розвитку регіонів ми перестанемо концентрувати центральні органи влади у Києві. Влада повинна бачити проблеми на місцях, а не з вікон своїх київських кабінетів. Це підніме благоустрій у регіонах і дасть шанс працевлаштування на місцях.

Ми створимо умови, щоб люди, які роз’їхалися по світу, забажали повернутися додому. «Хочу виїхати» ми повинні замінити на «хочу повернутися».

Екологія країни — це інвестиція в майбутні покоління. Введення європейських стандартів промислового і продовольчого виробництва. Україна має стати світовим екологічним продовольчим супермаркетом.

Сортування та переробка сміття, відмова від пластику, контроль за вирубкою лісів, забрудненням річок, виснаженням чорноземів — наш внесок у майбутнє країни.

Суцільний популізм.

Adramelech

Сообщение Adramelech » Ср апр 03, 2019 2:07 am

Milena писал(а):Прекрасно видно голосование в тылу и на нулёвке. Это вам голосование в ООС.

Все гораздо проще
На нулевке, это аваковские менты и нацгвардия.
А настоящие военные, АТОшники, они как раз на передке.

Кого поддерживает Аваков, думаю, нет смысла рассказывать?

Александра1

Сообщение Александра1 » Ср апр 03, 2019 2:48 am

дежавю... или у нас кто то клонируется...
Все проходит и это пройдет

Todd

Сообщение Todd » Ср апр 03, 2019 5:54 am

Ни какой закономерности, похоже на случайное распределение

Солоха

Сообщение Солоха » Ср апр 03, 2019 7:39 am

ХорошаЯ писал(а):
Александра1 писал(а):

Зато нашла программу)))

Ще в нього було, як зробити вчиелям зарплати по 4 тис. Б. А більше нічого не пригадую.
Що ж, чекаємо, коли з космосу прилетить його чесна професійна команда. А поки що
Изображение

Солоха

Сообщение Солоха » Ср апр 03, 2019 8:05 am

Щось і Москва прифігіла
https://www.mk.ru/politics/2019/04/01/c ... rainy.html
На эмоциональном уровне итоги первого тура украинский президентских выборов не могут не радовать: приятно, что Петр Порошенко сумел занять только второе место. Но на логическом уровне я, к сожалению, не вижу особых поводов для безудержного оптимизма. На горизонте явно вырисовывается два опасных момента, которые могут самым прямым образом затронуть Россию

Но давайте рассмотрим вариант, который на первый взгляд кажется менее мрачным – вариант победы Зеленского. Мысль о таком исходе украинских президентских выборов возвращает меня в 2016 год – в момент, когда очень многие в России бурно радовались победе Дональда Трампа над ненавистной Хиллари Клинтон.

Если говорить о размере личного состояния, то Зеленскому до Трампа как до Луны. Но если принимать во внимание такие общие характеристики двух политиков, как полное отсутствие опыта государственного управления и очень приблизительное представление о президентских обязанностях, то Владимир Зеленский вполне достоин того, чтобы именоваться «украинским Трампом».

За несколько дней до первого тура украинских президентских выборов крупный российский государственный чиновник сказал мне, что, по его мнению, бывшего участника КВН пора перестать именовать комиком. Мол, человек, который достиг таких высот в политике, автоматически перестает быть комиком, а становится серьезным политическим игроком.

Логика в такой точке зрения, безусловно, есть. Но первые поствыборные заявления Зеленского заставили меня сделать неутешительный вывод: даже оказавшись в одном шаге от высшей должности в своем государстве фаворит президентской гонки комиком быть не перестал.

Это ж надо было такое представить: на первой встрече с новым президентом Украины Путин не только смиренно вернет Киеву «захваченные территории», но и еще безропотно примет требования об «адекватной компенсации за их захват». Зеленский продолжает жить в мире своих фантазий и юмористических приколов – приколов, которые сделали его успешным шоуменом, но точно не сделают его успешным президентом Украины.

Я вообще пока не могу представить Владимира Зеленского в роли лидера такого важного государства, каким является Украина. Я легко могу представить себе его избрание на должность, церемонию его инаугурации. Но вот что случится с президентом Зеленским, когда наступят неизбежные политические будни?

Америка – страна с отлаженным государственным механизмом, но даже этот отлаженный механизм начал сбоить после прихода в Белый дом Трампа. Украина – страна с совсем не отлаженным политическим механизмом. И я боюсь даже фантазировать на тему, как она будет «переваривать» местный эквивалент Трампа в качестве своего президента.

В ходе президентской гонки Зеленский действовал по принципу «и вашим, и нашим» и нараздавал кучу взаимоисключающих обещаний. Для кандидата на выборную должность такое поведение является позволительным – особенно в стране, где как в Украине «выбирают сердцем». Но если Зеленский вдруг станет президентом, эти взаимоисключающие обещания превратятся в его злейших врагов – ведь выполнить он их не сможет, даже при всем своем большом желании.

Подведем грустные итоги. В случае переизбрания Порошенко российско-украинские отношения точно не ждет ничего хорошего. В случае избрания Зеленского наши отношения, возможно, ждут такие захватывающие виражи, что мы даже Порошенко начнем вспоминать добрым словом.

Вас не очень устраивает ни то, ни другое? Меня - тоже. Но «другой Украины на глобусе» я, к сожалению, вам предложить не могу.

Тушкан

Сообщение Тушкан » Ср апр 03, 2019 8:10 am

Включил Ньюзван. Там опрос по поводу дебатов. Больше 70% позвонивших сказали, что дебаты между Порошенко и Зеленским им не нужны. Понятно, что это лишь зрители одного телеканала, но все же я удивлен.

_igor

Сообщение _igor » Ср апр 03, 2019 8:31 am

Вполне в духе избирателей Зеленского. 80% не интересуются дебатами, а остальные 20% устроит любо объяснение отсутствия их лидера. Например, "о чем с ним разговаривать".
Все вышесказанное является моим личным мнением. ИМХО, короче.

Добрый доктор

Сообщение Добрый доктор » Ср апр 03, 2019 8:32 am

В условиях регулярной ротации подразделений - тыл и нулевка, понятия очень относительные.

По поводу " у нас не нажрались".
Результаты выборов президента Украины в 2014 году по областям.
Днепропетровская область:
Порошенко 44.72%, Тигипко 10.53%, Добкин 4.74%, Рабинович 5.15%, Симоненко 3.22%.
Одесская область:
Порошенко 41.78%, Тигипко 18.57%, Добкин 3.85%, Рабинович 6.18%, Симоненко 3.83%.
Харьковская область:
Порошенко 35.28%, Тигипко 8.54%, Добкин 26.25%, Рабинович 3.82%, Симоненко 2.65%.
Николаевская область:
Порошенко 45.97%, Тигипко 13.11%, Добкин 4.31%, Рабинович 5.49%, Симоненко 3.72%.
Донецкая область:
Порошенко 36.15%, Тигипко 19.66%, Добкин 6.81%, Рабинович 5.53%, Симоненко 4.34%.
Луганская область:
Порошенко 33.17%, Тигипко 15.74%, Добкин 8.02%, Рабинович 5.89%, Симоненко 5.43%.
У Бойко всего лишь 0.19%!

И вот после пяти 5 лет непрерывных реформ рейтинг Порошенко скукожился до неприличных цифр.
Даже в армии голосуют примерно поровну за Порошенко и Зеленского, хотя нас уверяли, что военные поголовно обожают главнокомандующего и вообще не признают никого другого.
Так, что похоже, что как раз нажрались по самое не хочу...
"Мы хотим жить. Наши соседи хотят видеть нас мертвыми. Это оставляет не слишком много пространства для компромисса".(c)

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср апр 03, 2019 8:40 am

Остался я без вкладов СССР. От жеж , третий раз как фанера пролетела. Я так рассчитывал. [32]
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср апр 03, 2019 8:43 am

_igor писал(а):Вполне в духе избирателей Зеленского. 80% не интересуются дебатами, а остальные 20% устроит любо объяснение отсутствия их лидера. Например, "о чем с ним разговаривать".

Да ладно, время рассудит. Выбор между Зеленским и Порошенко -это выбор между эмоциональным и рациональным. Комик наделает беды только себе и своим близким, Украина надеюсь сумеет защититься. Есть ещё Турчинов с СНБО, есть Рада, какая никакая. Но будет не до смеха.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср апр 03, 2019 8:45 am

Тушкан писал(а):Включил Ньюзван. Там опрос по поводу дебатов. Больше 70% позвонивших сказали, что дебаты между Порошенко и Зеленским им не нужны. Понятно, что это лишь зрители одного телеканала, но все же я удивлен.

А я нет. Каждое слово сказанное Зеленским публично-минус процент от рейтинга. Они это понимают.

Добрый доктор

Сообщение Добрый доктор » Ср апр 03, 2019 8:48 am

Троллинг, переход на личности.
"Мы хотим жить. Наши соседи хотят видеть нас мертвыми. Это оставляет не слишком много пространства для компромисса".(c)

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср апр 03, 2019 8:57 am

Я нашёл для себя много положительного в результатах первого тура. Самое главное, что при всей своей разнокалиберности и разнонаправленности, украинцы не купились на оголтелый популизм. Если уж не повелись на газ дешевле в два раза, списание долгов ЖКХ, возвраты вкладов, то гражданское общество явно окрепло и набирается опыта. Я если честно и не ожидал, что она пролетит. Столько было пафоса и самомнения, заявлялся 31% поддержки, а вышло всё мимо. Не помогло и нарушение границы с Саакашвили , ни силы ненависти и национальной розни из Нацкорпуса, штурмующие каждый визит Порошенко в регионы. Это ж сколько денег вывалила бездомная? И всё в пустоту. Пусть теперь хоть Зеленский, хоть Вилкул, хоть Путин-главное событие для меня состоялось. Получил моральное удовлетворение.

Todd

Сообщение Todd » Ср апр 03, 2019 9:05 am

_igor писал(а):Вполне в духе избирателей Зеленского. 80% не интересуются дебатами, а остальные 20% устроит любо объяснение отсутствия их лидера. Например, "о чем с ним разговаривать".

А о чем говорить? Я вот все на перед уже знаю
Ни какой интриги

Пред.След.

Вернуться в Политика