Milena писал(а):На фото Бильченко.
Вот не понимаю я, как такое может быть? Я помню скандалы с её постами в соцсетях, но она продолжала преподавать. Потом её таки уволили. Но сам факт! Это чудовище после 2014 продолжало учить наших детей. И ни где-нибудь, а в киевском педе ( В моём восприятии это никуда не налазит. Сколько ешё таких мразин украинскую землю паскудит?
Ну що я вам скажу як фахівець з таких ситуацій. Штатного викладача можна звільнити тільки за скандал (з наказом) або за контри з керівництвом (не переобрати). Те, що було по Більченко в мережі, відслідкувала відразу, бо зацікавилася, що воно за звір. Жінка, ображена природою, але не без здібностей, обрала собі такий богемно-фріковий образ - це не заборонено, косила під поетку срібного віку (вірші цілком пристойні, хоча й на любителя). Я не спец з культурології, декілька її онлайн лекцій продивился. Як на мене, пурга - скіфи випасала худобу у мерідіональному напрямку (ну ясна річ, зима-літо), а мігрувалі у паралельному - припустимо. Щось там ще було про кукурудзу у Давньому Єгипті, але на те вже в мене сил не вистачило. Хочу сказати,що такий підвивально-екстравагантний стиль багатьом імпонував, в неї було багато дипломників, велика кількість публікацій та наукових розробок, тобто формально всі кваліфікаційні вимоги були виконані. Більш того, пані підтримала Майдан. Але на "дамбілі бамбас" її занесло. Знову ж таки, формально це не привід для звільнення, тим більш з проросійськими старими кадрами в керівництві вишу. Скандал пішов після її відмови переходити на українську, тут вже була звільнена, перебралася до Пітера, де її наукові таланти нікому не вперлися, ну там далі багато цікавого було, поки профіль не закрила. Ну і хрін з нею