Залужный

Солоха
Зарегистрированный пользователь

Re: Залужный

Сообщение Солоха » Сб окт 19, 2024 9:02 pm

А ось ще коментар

Олександр Пасховер
У промові посла України у Великій Британії, Валерія Залужного, який виступив у Чатем-Хаус, Королівському інституті міжнародних відносин є одна дуже важлива характеристика. (Одна не означає єдина). От вона:
"Скажіть будь ласка, - питає Залужний у аудиторії - чи є сьогодні секрет, що навколо Росіі об’єдналися Китай, Північна Корея та Іран? Чи хтось вважає що вони об’єдналися проти України? Якщо так, то хай я буду першим хто сумнівається".
Пане генерале, нас вже двоє. Я також підозрюю, що ця вузька коаліція не заради України сіла на такий трансконтинентальний шпагат. І саме на цьому шпагаті брюки розірвуться. Назавжди.
Якщо без метафор та гіпербол, то це дуже важливий посил Світу, який дорікає Україні, що то "ваша війна, а ми лише з доброї волі вирішили вам якось допомогти не впасти, раз уже ви не впали відразу".
Це Третья Світова війна. А може Четверта. Хто їх там рахує. Але точно передостання.
Остання називається Армагедон.
Як з цього приводу написав один мій знайомий апостол "І зібрав їх на місце, яке по-єврейському зветься Армагеддон". (Біблія. Книга Об'явлення 16:17)
Знаєте чому єврейською? І де саме це місце? Я там був. Долина Мегіддо. Чудова метафора для описання Останньої Світової війни.
Але про це вже у наступному дописі.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Сб окт 19, 2024 11:10 pm

Вы зря Солоха на меня наезжаете. Я обычно проверяю все перед тем как постить на форуме. Вы, мягко говоря не правы.
https://www.facebook.com/share/v/qA62BLoFcuW4eFXP/?

Никакой зрады тут нет. Ну не научился пока ) А все потому, что человек не своим делом занят. А его не хватает там где он сейчас нужен больше всего. Вместо этого он вынужден кривляться перед англичанами. Имидж Украины от этого многого не получит, как вы понимаете.
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Солоха

Сообщение Солоха » Вс окт 20, 2024 8:33 am

Я на вас не наїзджаю, хоча Мар'яна Безугла - це, звичайно, той ще аргумент [32]. Оперативно гавкнула, молодець. До речі, у цьому відео англійська Залужного цілком пристойна, без пауз, з хорошою фонетикою та правильною інтонацією, і у всякому разі, на порядок краще зєліної. І не треба говорити про "кривляння". Його промова - це атомна бомба, яку зараз терміново намагаються помножити на нуль ті, хто прибрав його з фронту. Шкода, що ви на це повелися. З Порохом пропагандонського лайна вже наїлися, тепер кров'ю вихаркуємо.
Якщо що, я в свій час захищала диплом англійською, потім читала нею курс лекцій, тож знаю, про що говорю. Все це в Україні. Якби їхала за кордон працювати, обов'язково взяла б курс інтенсиву.

Солоха

Сообщение Солоха » Вс окт 20, 2024 8:41 am

Відео розраховане на тих, хто англійської не знає. Але запам'ятає, що ця промова -щось типу ху з он дьюті тудей, тьху, сором. Як про ліпецьку фабрику та вбитого брата

Капля

Сообщение Капля » Вс окт 20, 2024 9:21 am

Солоха писал(а): ... До речі, у цьому відео англійська Залужного цілком пристойна, без пауз, з хорошою фонетикою та правильною інтонацією ...

Солоха, Вы говорите о видео, которое ЗАЗ запостил или о каком-то другом?

Солоха

Сообщение Солоха » Вс окт 20, 2024 10:58 am

Капля писал(а):
Солоха писал(а): ... До речі, у цьому відео англійська Залужного цілком пристойна, без пауз, з хорошою фонетикою та правильною інтонацією ...

Солоха, Вы говорите о видео, которое ЗАЗ запостил или о каком-то другом?

Так, про відео з закритими коментарями і глузливою назвою. Вочевидь, ви, як мешканка Каліфорнії, могли щось краще почути . Я почула нормальний компліментарний вступ і нормальну вимову, якої мене вчили колись хороші викладачі, але аж ніяк не май нейм из валєра.

Milena

Сообщение Milena » Вс окт 20, 2024 11:04 am

А по мне так видео вообще сфальсифицировано. Слишком много прерывистых фраз. Кацапы с Безуглой работают.
Кажется, знаешь о себе все! Так нет же, находятся люди, которые знают о тебе больше.

Солоха

Сообщение Солоха » Вс окт 20, 2024 11:10 am

Milena писал(а):А по мне так видео вообще сфальсифицировано. Слишком много прерывистых фраз. Кацапы с Безуглой работают.

Десь так. Перше відео з civilized взагалі на колінці зліплене

Капля

Сообщение Капля » Вс окт 20, 2024 11:35 am

Солоха писал(а):
Milena писал(а):А по мне так видео вообще сфальсифицировано. Слишком много прерывистых фраз. Кацапы с Безуглой работают.

Я только это одно видео и вижу, тоже фейковым показалось. Поэтому и удивилась, что Вы так высоко в нём язык оценили.

Солоха

Сообщение Солоха » Вс окт 20, 2024 11:55 am

Капля писал(а):
Солоха писал(а):

Я только это одно видео и вижу, тоже фейковым показалось. Поэтому и удивилась, что Вы так высоко в нём язык оценили.

I see. Try here
https://www.facebook.com/share/v/qA62BLoFcuW4eFXP/

Капля

Сообщение Капля » Вс окт 20, 2024 11:56 am

Увидела второе видео, как-то сначала его пропустила.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вс окт 20, 2024 12:09 pm

Стадия отрицания)))
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Капля

Сообщение Капля » Вс окт 20, 2024 12:09 pm

Даже не знаю, что сказать. Мне трудно объективно оценить, без улыбки не могу слушать))
Напоминает прилежного ученика, добросовестно выучившего напамять текст и теперь старательно рассказывающего его у доски. Видно, что готовился к уроку)

Солоха

Сообщение Солоха » Вс окт 20, 2024 2:52 pm

Капля писал(а):Даже не знаю, что сказать. Мне трудно объективно оценить, без улыбки не могу слушать))
Напоминает прилежного ученика, добросовестно выучившего напамять текст и теперь старательно рассказывающего его у доски. Видно, что готовился к уроку)

Можна й так сказати. А можна й звернути увагу на те, що саме він намагався сказати. І він на цій зустрічі аж ніяк не в ролі учня, скоріше, навпаки

Солоха

Сообщение Солоха » Вс окт 20, 2024 2:53 pm

ЗАЗ писал(а):

Стадия отрицания)))

Стадія доказів

Капля

Сообщение Капля » Вс окт 20, 2024 6:28 pm

Солоха писал(а):
Капля писал(а):Даже не знаю, что сказать. Мне трудно объективно оценить, без улыбки не могу слушать))

Можна й так сказати. А можна й звернути увагу на те, що саме він намагався сказати. І він на цій зустрічі аж ніяк не в ролі учня, скоріше, навпаки

Я говорю исключительно о его речи на английском, об уровне владения языком.

Солоха

Сообщение Солоха » Вс окт 20, 2024 8:35 pm

Капля писал(а):Я говорю исключительно о его речи на английском, об уровне владения языком.

Він не філолог-германіст і не перекладач. Він бойовий генерал, який також знає і мову на рівні, достатньому для міжнародних контактів. За що зелені його й намагаються з лайном змішати

Капля

Сообщение Капля » Вс окт 20, 2024 11:22 pm

Солоха писал(а):
Капля писал(а):Я говорю исключительно о его речи на английском, об уровне владения языком.

Він не філолог-германіст і не перекладач. Він бойовий генерал, який також знає і мову на рівні, достатньому для міжнародних контактів...

Я так не считаю (исходя из того, что в том видео). Есть ли ещё где-то видео с ним, говорящим на английском, чтобы иметь большее представление?

Капля

Сообщение Капля » Вс окт 20, 2024 11:38 pm

Я ни капли не сторонница нынешнего президента, наоборот. С самого первого дня, как услышала о его намерении баллотироваться в президенты, не понимала весь этот театр абсурда. Сейчас это уже драма.
Против Залужного или за него ничего сказать не могу. Говорю своё мнение только по поводу уровня владения английским языком.

Солоха

Сообщение Солоха » Вт окт 22, 2024 4:44 pm

Разом з заступником державного секретаря парламенту Великої Британії з питань Збройних Сил Люком Поллардом взяли участь у випускній церемонії 3-ї когорти пілотів ВПС Збройних Сил України, яка відбулася на базі Королівських ВПС у Кренвеллі.
Вкотре хочу подякувати британському уряду та народу за постійну підтримку України. Саме завдяки цій підтримці ми продовжуємо боротьбу. Завдяки Великій Британії, ми маємо шанс на Перемогу.
Ми сьогодні багато чуємо про Перемогу. Що ж таке Перемога?
Перемога на полі бою і як результат у війні добувається не лише щоденною працею наших солдатів, офіцерів і волонтерів а й баченням наших майбутніх дій та підготовці до них вже сьогодні. Прямо зараз ми отримуємо необхідну перевагу над нашим ворогом. Ми знаходимося тут, на авіабазі Кранвелл, саме заради наших майбутніх перемог.
Я щиро вдячний усьому персоналу за підготовку наших пілотів. Сподіваюся, що вони добре готувалися, а інструктори не були розчаровані.
У будь-якому випадку, зовсім скоро ці хлопці підуть у бій, і ми всі будемо молитися, щоб вони повернулися з бойових завдань.
Молитися будемо ми, а літати , битися і перемагати будете ви. Я сподіваюся, ви добре цього навчилися.

Пред.След.

Вернуться в Персоналии