ЗАЗ » Пт мар 29, 2024 9:25 pm

Тушкан » Пт мар 29, 2024 10:00 pm
ЗАЗ писал(а):В УЗ и люди и правила образца -1954 года. Запрещать и непущать. Ничего не меняется.

Капля » Пт мар 29, 2024 10:15 pm
ЗАЗ писал(а):В УЗ и люди и правила образца -1954 года. Запрещать и непущать. Ничего не меняется.

Солоха » Пт мар 29, 2024 11:29 pm

YurekK » Сб мар 30, 2024 7:53 am

Капля » Сб мар 30, 2024 8:41 am
YurekK писал(а):Усім доброго дня!
Я Ермі – лабрадор, службовий пес Нацгвардії.
Сьогодні я відпочиваю після переїзду.
Дякую усім, хто хвилювався за мене, побачивши дописи в соцмережах, де я їхав у тамбурі потягу Інтерсіті.
Насправді все гаразд!
Ситуація не була такою бентежною. Я, як великий службовий і добрий пес (хоча добрий лише до тих, хто не порушує закон, коли я патрулюю)), спокійно подорожував під наглядом супровідника – мого кінолога.
До самого Києва ми їхали у викупленому купе (я і мій кінолог), як те передбачено правилами. А вже з Києва найближчим потягом, щоб дістатися Чернігова, був саме Інтерсіті. Тож ми вирішили його не проГАВити і взяли квиток, щоб не чекати до пізньої ночі, коли буде змога їхати пасажирським поїздом саме у купе. Працівники залізниці – все зрозуміли, ми про все домовилися і поїхали.
І, хоча за правилами у загальних вагонах Інтерсіті, де багато людей, таким великим собакам, як я, їхати не можна, для мене зробили виключення – а щоб всім іншим пасажирам також було комфортно, я поїхав у тамбурі. Врешті, нам з кінологом було важливо дістатись додому якнайшвидше. І я ті дві години навряд хотів би їхати в наморднику, навіть якби мене туди впустили.
Хочу сказати, що у Нацгвардії є вагони й авто, які передбачені для перевезення собак. Мої “колеги” частіше всього саме так і їздять. А також дякую представникам Укрзалізниці, які теж хвилювалися за цей випадок. Моя така подорож це більше виняток, ніж тенденція (маю на увазі – з перевезенням саме службових тварин).
Гарної усім п'ятниці!
Сьогодні більше коментарів не даю.
Трохи позаймаюся підготовкою, добрими очима попрошу смачний обід і далі по розпорядку дня!
https://www.instagram.com/national_guar ... F_jcYILPw/

Тушкан » Сб мар 30, 2024 9:27 am

ЗАЗ » Сб мар 30, 2024 9:30 am

Солоха » Сб мар 30, 2024 9:47 am

Тушкан » Сб мар 30, 2024 10:12 am

ЗАЗ » Сб мар 30, 2024 1:25 pm

Капля » Сб мар 30, 2024 7:03 pm

ЗАЗ » Сб мар 30, 2024 7:20 pm
Капля писал(а):ЗАЗ, что такое тамбур? По смыслу я понимаю, что это по идее лестничная площадка, но никогда раньше не слышала, чтобы так говорили.

Капля » Сб мар 30, 2024 7:41 pm

Капля » Сб мар 30, 2024 7:44 pm

Retro » Сб мар 30, 2024 8:25 pm
Капля писал(а):...Но тут как исключение можно было пустить. Военный, да ещё и со служебной собакой - это особая категория для меня лично...
Солоха писал(а):...Але військовий був змушений 3 години стояти, а це вже неповага до нього. Могла б провідниця і місце знайти (для безбілетникіів відразу знаходяться), або принаймні в тамбур хоч щось для сидіння поставити, корона б не звалилася

Капля » Сб мар 30, 2024 8:55 pm

Капля » Сб мар 30, 2024 9:10 pm

Тушкан » Вс мар 31, 2024 1:54 am
Капля писал(а):Иногда создаётся впечатление, что существуют две разные стороны Украины. Одна - это война, окопы, военные, солдаты, лишения, самоотверженность. Другая - это спокойная более-менее комфортная жизнь в остальных частях. И эта вторая сторона настолько далека и настолько не понимает первую и что им приходится переносить и как выживать. Вы там себе воюете, мы тут себе спокойно живём (это ничего что благодаря тем, кто воюет) и не нарушайте нашего покоя своими проблемами, не мешайте нам жить и с комфортом ездить в поездах.