Оптимістичний сценарій потенційного преЗедента

Солоха » Ср апр 03, 2019 8:30 pm

ХорошаЯ » Ср апр 03, 2019 8:34 pm

ЗАЗ » Ср апр 03, 2019 8:41 pm
https://www.facebook.com/alexander.galkin.18/posts/2121639097956757Олександр Галкін с Anatolii Stepanov и ещё 15.
5 ч. ·
Заявляю свою офіційну позицію, як військовий, як патріот, як доброволець і як український націоналіст:
Зогляду на результати першого туру виборів президента ми всі переконались, що трохи більше 30% наших співгромадян є стадом баранів.
Одні піддаються маніпуляціям легше ніж дошкілята.
Іншим дорожчий власний шлунок і комфорт ніж доля нації та країни. Вони просто втомились від війни жодного разу не бачивши її зблизька завдяки довбонутим пасіонаріям.
Ще частина електорату блазня є патологічними дріб'язковими хохлами "Тітушки Порошенка зламали мені ребро і тому я за Зеленського" — це цитата одного чоловіка, який реально воював зі мною в одному добробаті...
Черговий великий шмат електорального поля Зе — це обісцяні хіпстери-міленіали з підкатами. Ті що "внєпалітікі" і "вайну началі палітікі". Коротше "апалітічниє". Вони не здатні на спротив і виборювання будь чого. Хоч для себе особисто, хоч для країни вцілому. Тому і зліпили собі свого чмошного месію, чекають, що все порішають.
Наступні — це ті самі хрестоматійні любителі халяви, які розуміють, що їх дурять але їх мотивує азарт в дусі "якщо все ж таки не наїбуть то така халява впаде, мммммм".
Також на поточний результат вплинули і чесленні прорахунки Порошенка (Він не ідеал. Откровення, правда?) перераховувати не буду. Всі і так все знають.
Але на фоні цього Порох перший президент з 1991 року, який має яйця протистояти РФ, не прогибатись. Гнути українську лінію на міжнародній арені та хоч зі скрипом але все ж реформувати країну. За останні 5 років зроблено було більше ніж за 25 попередніх.
Тому коли зараз недолуге стадо баранів хоче віддати країну малоросу-колаборанту — я відмовляюсь тупо мовчати.
Тому зроблю все, що від мене залежить, смикну за всі важелі, які маю для ведення агітації за "клятого Пороха". І мені плювати на скільки це буде законно.
Бо одного разу ми вже дозволили бидлу обрати нам президентом зека і тепер я не маю права дозволити вибрати нам блазня, який готовий стати на коліна і порівнює мою країну з повією, заявляє, що Крим російський, а війну зібрався закінчити "проста пєрєстав стрєлять". Тільки не під час війни. ЕБОНІТОВІ, БЛЯТЬ, ПАЛИЧКИ. ПАЛИЧКИ собачка!
Я офіцер Збройних Сил України і я НЕ поза політикою. Мені не плювати на свою батьківщину але повністю плювати на думку тих хто через свою тупість і не далекоглядність чинить непоправне.
Будучі ровесником незалежності вже втомився пожинати плоди від наслідків ідотизму й слабкості "маленьких українців". Відмовляюсь ще 5 років страждати через довбойобство інших.
Тому я не поза політикою. Я за Петра Порошенка. Бо Україні реально потрібен Порох. Верховний Головнокомандувач.
І не важливо усвідомлює це більшість чи ні. Зараз настає час коли державу доведеться рятувати від її ж громадян.
Не дозволимо стаду зветси на нівець наші досягнення та знецінити пам'ять полеглих героїв російсько-української війни.
П.С. Наперед вибачаюсь за помилки. Просто дуже вже багато за останні дні емоцій накопичилось.

Александра1 » Ср апр 03, 2019 8:49 pm
ХорошаЯ писал(а):Владимир Александрович арендовал стадион?

Тушкан » Ср апр 03, 2019 8:50 pm
ZAZ писал(а):Сходил на Забор, посмотрел-вся антукраинская шобла , все поголовно за Зеленского. Аж пена идёт. Получил подпитку в правильности своего выбора.

Максим. » Ср апр 03, 2019 8:51 pm
Тушкан писал(а):А мне сегодня Ляшко приснился. Будто пришел агитировать вступить в его партию. Потом зашли несколько человек и начали топить его в ванной. Я спросил, может, мне выйти. Сказали, что можно и выйти. Вышел. Когда зашел, никого уже не было. В ванной была очень мутная вода и не было понятно Ляшко еще там или нет? К чему бы сее?

Тушкан » Ср апр 03, 2019 8:52 pm
Александра1 писал(а):ХорошаЯ писал(а):Владимир Александрович арендовал стадион?
А чего мелочиться, стадион нормальный размер для таких пацанов.
Главное, что бы Петя согласился.
Условия то простые.

Тушкан » Ср апр 03, 2019 8:53 pm
Максим. писал(а):Тушкан писал(а):А мне сегодня Ляшко приснился. Будто пришел агитировать вступить в его партию. Потом зашли несколько человек и начали топить его в ванной. Я спросил, может, мне выйти. Сказали, что можно и выйти. Вышел. Когда зашел, никого уже не было. В ванной была очень мутная вода и не было понятно Ляшко еще там или нет? К чему бы сее?
на рыбалку нужно съездить, ну или иным способом отвлечься.
зы, ну и нахал этот Ляшко, с порога и сразу в ванну.

Максим. » Ср апр 03, 2019 8:57 pm
Тушкан писал(а):Меня во сне больше размер ванной комнаты поразил. Может, таки разбогатею.

Александра1 » Ср апр 03, 2019 8:59 pm

ХорошаЯ » Ср апр 03, 2019 9:06 pm
Александра1 писал(а):ХорошаЯ писал(а):Владимир Александрович арендовал стадион?
Условия то простые.

ЗАЗ » Ср апр 03, 2019 9:07 pm
Александра1 писал(а):Тут и обратный отсчет на дебаты запустили.
Очень надеюсь, что Петя согласится.
https://gordonua.com/news/politics/duma ... 59820.html

ЗАЗ » Ср апр 03, 2019 9:10 pm
ХорошаЯ писал(а):Если да, то зрители и нах не нужны.

Александра1 » Ср апр 03, 2019 9:14 pm
ХорошаЯ писал(а):Александра1 писал(а):ХорошаЯ писал(а):Владимир Александрович арендовал стадион?
Условия то простые.
Стадион для дебатов с участием действующего президента - это бред.
И провокация.
И сxyяли условия диктует Зеленский?
А как же сесть, поговорить, сойтись на середине?)))
На месте Порошенко, я бы согласилась, но в нормальном месте со стенами и потолком и без российских журналистов - это железные условия, без обсуждения.
А дальше - смотреть.
Я смутно представляю себе формат дебатов - вроде, каждый определенное время говорит о своём, а потом задают друг другу вопросы?
Если да, то зрители и нах не нужны.

ЗАЗ » Ср апр 03, 2019 9:14 pm
Тушкан писал(а):Я за стадион.

Максим. » Ср апр 03, 2019 9:17 pm

Todd » Ср апр 03, 2019 9:17 pm
ХорошаЯ писал(а):Александра1 писал(а):ХорошаЯ писал(а):Владимир Александрович арендовал стадион?
Условия то простые.
Стадион для дебатов с участием действующего президента - это бред.
И провокация.
И сxyяли условия диктует Зеленский?
А как же сесть, поговорить, сойтись на середине?)))
На месте Порошенко, я бы согласилась, но в нормальном месте со стенами и потолком и без российских журналистов - это железные условия, без обсуждения.
А дальше - смотреть.
Я смутно представляю себе формат дебатов - вроде, каждый определенное время говорит о своём, а потом задают друг другу вопросы?
Если да, то зрители и нах не нужны.

ЗАЗ » Ср апр 03, 2019 9:19 pm
В государственном предприятии НСК "Олимпийский" заявили, что к ним не поступало никаких официальных заявок, или проектов соглашений на проведение дебатов между кандидатами в президенты.
Об этом сообщает пресс-служба спортивного комплекса в Facebook.
"Предложение одного из кандидатов в президенты провести такие дебаты на стадионе НСК "Олимпийский" в Киеве - является его собственной инициативой. Она не обсуждалась с руководством госпредприятия и не согласовывалась с графиком проведения мероприятий на стадионе", - отмечается в сообщении.

Александра1 » Ср апр 03, 2019 9:22 pm
Максим. писал(а):Не пойму, зачем это Зеленскому? Ему впрок, только если Порошенко откажется, имхо.
И в чем неудобство такого формата для Порошенко, стадион тай стадион, какая разница? Или тут вопрос его безопасности Пршенка?
![подмигивание [;)]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/re/derisive.gif)

ХорошаЯ » Ср апр 03, 2019 9:23 pm
Александра1 писал(а):Для хорошего дела, можно и чуть уступить, не Зеленский же настаивал на дебатах.
Не вижу ничего невыполнимого, не на Луне же предложил встретиться.
Я вот думаю, что Порошенко этим и отговорится, но не хотелось бы.