Как нам обустроить Украину

Правила форума 1. Форум не предназначен для спама или рекламы.
2. Запрещены призывы к межнациональной розни, нарушению целостности страны, сепаратизму, другим преступлениям.
3. Запрещены оскорбления пользователей, грубый переход на личности и ругань.
4. На форуме запрещено писать транслитом.
5. Запрещается нарушать тайну частной жизни без согласия сторон.
5.1 Категорически запрещается выкладывать на всеобщее обозрение личную переписку без согласия обеих сторон
6. Не нужно коверкать ники пользователей.
7. Помните: самовольное модерирование зачастую оканчивается наказанием.
ХорошаЯ
Зарегистрированный пользователь

Re: Как нам обустроить Украину

Сообщение ХорошаЯ » Ср фев 06, 2019 2:37 am

Госбюро расследований возбудило уголовное дело по ст. 364 ч.1. "Злоупотребление властью или служебным положением" в отношении одного из кандидатов в президенты Украины на предстоящих выборах Анатолия Гриценко. Об этом сообщает golos.ua со ссылкой на выписку единого реестра досудебных расследований.
https://golos.ua/i/660446
А знаешь, всё ещё будет уже было...

Альбинка

Сообщение Альбинка » Ср фев 06, 2019 2:45 am

В то же время сам Гриценко:
Кандидат в президенты, председатель партии "Гражданская позиция" Анатолий Гриценко подал в суд на Центральную избирательную комиссию.

Подробности читайте на УНИАН: https://www.unian.net/m/elections/10429 ... a-cik.html

Лидер партии "Гражданская позиция", кандидат в президенты Украины Анатолий Гриценко выиграл суд у депутата Верховной Рады от фракции "Блок Петра Порошенко" Александра Бригинца.

https://www.obozrevatel.com/politics/gr ... ot-bpp.htm

Солоха

Сообщение Солоха » Ср фев 06, 2019 9:29 am

Йому ще й з Анітою Луценко судитися.

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср фев 06, 2019 9:46 am

Какая увлекательная у людей жизнь... суды, дуэли, стычки, шпаги...
«Таков наш век: слепых ведут безумцы.»

Солоха

Сообщение Солоха » Ср фев 06, 2019 11:01 am

" И хруст французской булки"... Про паси при трьох тузах не писатиму [sorri]

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Сб янв 22, 2022 4:32 pm

Звернення учасників круглого столу "Єдність народу. Захист демократії. Оборона держави": Смертельна загроза з боку Росії вимагає нашої колективної мобілізації та єдності
Новини Цензор.НЕТ Війна в Україні
Звернення учасників круглого столу "Єдність народу. Захист демократії. Оборона держави": Смертельна загроза з боку Росії вимагає нашої колективної мобілізації та єдності
Учасники Національного круглого столу під егідою Київського Безпекового Форуму "Єдність народу. Захист демократії. Оборона держави" виступили зі зверненням до українців.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу КБФ.

"Сьогодні, відзначаючи День Соборності України, ми, представники національних політичних сил і громадськості, звертаємося до всього Українського народу із закликом до єдності, солідарності та готовності обороняти Україну від російської агресії. Смертельна загроза з боку Росії, яка нависає над Україною, а також справа відновлення територіальної цілісності України, деокупація Криму і повернення контролю над тимчасово окупованими районами Донбасу вимагають нашої колективної мобілізації", - йдеться у зверненні.

Крім того, відзначається, що мобілізація сил і взаємна підтримка також необхідні в Україні для протидії наступу на демократію, руйнації державних інституцій, згортання реформ, підйому "п’ятої колони" Кремля і провокованого розбрату серед людей.

"Ми прийняли рішення запропонувати суспільству формат національного понадпартійного діалогу для обговорення небезпек зовнішнього і внутрішнього становища України. Влада, що схильна до авторитарності, ігнорує своїх опонентів і прагне їх заглушити. Демократична влада йде з ними на діалог і прагне їх переконати", - зазначають учасники круглого столу.

"Закликаємо керівництво України виявити тверду волю й об’єднати увесь Український народ на захист нашої держави і зміцнити союзництво з іншими демократичними країнами задля оборони нашої незалежності і спільної свободи. На всі злочинні вимоги Путіна Україна має сказати категоричне "ні", - йдеться далі.

"Закликаємо владу і все суспільство усвідомити, що головним захисником нашої незалежності є українські воїни – чоловіки і жінки - і зосередити всі національні сили на підтримку Збройних Сил України, їхнє пріоритетне фінансування, впровадження сучасних засобів стримування ворога. Закликаємо здійснити історичну місію нашого часу і завершити втілення необхідних перетворень й вимог для вступу України в НАТО і Європейський Союз", - сказано у зверненні.

Також читайте: Київський безпековий форум проводить національний круглий стіл "Єдність народу. Захист демократії. Оборона держави. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦIЯ

"Вимагаємо гарантувати неухильне дотримання демократичних цінностей і свобод нашого народу і припинити будь-яке незаконне переслідування національної опозиції, замахи на свободу слова та вільне волевиявлення. Закликаємо негайно зупинити спроби підриву антикорупційних інституцій і якнайшвидше завершити судову реформу. Закликаємо забезпечити умови для вільного економічного розвитку в Україні та зупинити неприхований наступ на малий, середній і великий бізнес та іноземних інвесторів і гарантувати рівні, прозорі і конкурентні правила для всіх, незалежно від наближеності до влади", - зазначають учасники заходу.

У зверненні також є заклик гарантувати курс на повну енергетичну незалежність від Росії і Білорусі.

Решта закліків звучать так:

- Закликаємо забезпечити неухильне дотримання законодавства про захист української мови як державної.

- Закликаємо забезпечити системну боротьбу з російською пропагандою та агентурою.

- Запрошуємо до діалогу президента України і водночас закликаємо до співпраці й об’єднання проукраїнські політичні партії й громадських активістів по всій країні.

"Настав час об’єднувати сили українських патріотів і створювати спільні мережі дій, допомагати територіальній обороні й разом захищати державу. Закликаємо увесь вільний світ підтримати свободу і боротьбу України", - резюмовано у зверненні. Джерело: https://censor.net/ua/n3311568

Это идеологическая основа новой коалиции?

Солоха

Сообщение Солоха » Вс янв 23, 2022 10:19 am

Хороший огляд про єднання, хоча й лонгрид

Солоха

Сообщение Солоха » Пн июн 06, 2022 7:16 pm

Дорожна карта відновлення України
https://www.facebook.com/watch/live/?re ... o_explicit

Солоха

Сообщение Солоха » Вт июн 07, 2022 10:46 am

Продовження дебатів у Сопоті. Цього не покажуть по телевізору

https://www.facebook.com/watch/live/?re ... o_explicit

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Чт июн 30, 2022 8:31 pm

Солоха

Сообщение Солоха » Ср июл 27, 2022 10:03 pm

ИЛЮСТРАЦІЯ - ЧОМУ ПОРОШЕНКО?
От мене питають час від часу, чому я підтримую Петра Порошенка? Ну мовляв, він вже був президентом, йому не світить, бла-бла, антирейтинг і подібне. Аж от прямо зараз намалювалася дивовижна ілюстрація.
Щойно "Нафтогаз" оголосив технічний дефолт по облігаціях. Кошти на рахунку компанії були, але платежі по єврооблігаціях не провели, бо так вирішив Кабмін. Що тепер?
Кредитний рейтинг "Нафтогазу" впаде нижче плинтусу. Міжнародні партнери гроші нам давати стануть дуже обережно. Наступні років 15 "Нафтогазу" доведеться доводити що він не трамвай, тобто що він здатний розплачуватися.
Так от, я підтримую Петра Порошенка за якого "Нафтогаз" став ПРИБУТКОВИМ. За якого він почав розплачуватися по боргах, а не перекредитовуватися. І відбувалося це як раз під час війни, коли команда Порошенка стабілізувала фронт і зайнялася зміцненням економіки.
Звісно уже волають, що "Нафтогаз" влетів у дефолт через війну. Західні експерти категоричні, дефолт - наслідок зламу корпоративного керування компанією у квітні минулого року. Але як би там не було.
За Порошенка "Нафтогаз" був прибутковий, а за Зеленського він у дефолті. Крапка. Відчуваєте різницю?
Я підтримую Порошенка, тому що мені глибоко чхати, чи гарний він у роликах на ютубі, і чи гарно вийшла його дружина на сторінках "ВОГ". Я не зірку обираю раз на п'ять років. Я обираю менеджера і я хочу бачити результати.
Я жити хочу в цій країні. Я хочу Україну залишити нащадкам. Мені казали, що Зеленський завершить війну, а за Порошенка я буду сидіти в окопі. Ну от зараз я в окопі, без літньої форми. А "Нафтогаз" у дефолті. І ми-порохоботи, весною 2019-го клавіатури стирали, доводячи що буде от саме так. Хто правий виявився?
Ні, я розумію, що більшості громадян чхати на "Нафтогаз". Вони не проводять логічного зв'язку між "Нафтогазом" і власним добробутом. Їм важить чи гарно виходить Зеленський в ролику і чи гарно він виконує свою роль великого і простого. Але до чого тут я?
Я й близько не зобов'язаний підлаштовуватися під більшість. Я маю власні переконання, я їм слідую і я не бачу підстав їх міняти. Змиріться з цим.
І так. Неосоціалісти і шанувальники популістів (а саме ці особи складають кістяк виборців ЗЕ) можуть марити чим завгодно. Але переможуть ідеї порохоботів. Навіть, можливо, не на чолі з Петром Порошенко - але за його активної участі. Ідеї які сповідують порохоботи, по суті це старий добрий державницький консерватизм. Це про те, як будувати і заробляти. А не про те як тринькати зароблене до тебе, на проектах початих не тобою.
Ідеї порохоботів переможуть. Просто тому, що інакше й бути не може. А сам Петро Порошенко своє ім'я в історію України вже міцно вписав. І продовжує вписувати шодня. Вписувати буде ще дуже довго, у Петра Порошенка ще багато нереалізованих планів. Правда така, що багатьом нинішнім діячам, які Порошенка ненавидять, історія відведе роль дрібного політика часів Порошенка.
Це уже очевидно.
Дмитро Каличук Вовнянко

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вт авг 23, 2022 9:45 am

Документ по международным гарантиям безопасности для Украины может быть опубликован 29–30 августа, сообщил глава Офиса украинского президента Андрей Ермак после встречи с советниками глав Эстонии, Латвии, Литвы, Польши, Румынии и Венгрии.

По его словам, Киев считает гарантии безопасности «очень важным вопросом», о котором власти Украины «постоянно говорят со всеми партнерами», передает РБК.

Ермак рассказал, что первый документ по гарантиям может появиться до конца августа, и добавил, что документ будет «очень мощный».

https://www.rosbalt.ru/world/2022/08/23/1971170.html

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Вт сен 13, 2022 5:59 pm

flint

Сообщение flint » Вт сен 13, 2022 7:35 pm

Солоха писал(а):
ИЛЮСТРАЦІЯ - ЧОМУ ПОРОШЕНКО?
.......
Дмитро Каличук Вовнянко

Дмитро Каличук Вовнянко знатно Пете лизнул [32]

Солоха, посмотри на рейтинги

Изображение

Капелька

Сообщение Капелька » Вт сен 13, 2022 8:47 pm

У меня складывается твердое убеждение, что в связи с катастрофически низким рейтингом Зе по интернету пошли "ходоки". Их ещё называют "говоруны". Появляются в общественных местах, транспорте и т.д., и очень громко говорят чистую лажу)) :D
Тут методичка за километр видна.

Солоха

Сообщение Солоха » Вт сен 13, 2022 8:57 pm

Капелька писал(а):У меня складывается твердое убеждение, что в связи с катастрофически низким рейтингом Зе по интернету пошли "ходоки". Их ещё называют "говоруны". Появляются в общественных местах, транспорте и т.д., и очень громко говорят чистую лажу)) :D

Не варто годувати

Mantis

Сообщение Mantis » Вт сен 13, 2022 9:46 pm

Капелька писал(а):У меня складывается твердое убеждение, что в связи с катастрофически низким рейтингом Зе по интернету пошли "ходоки". Их ещё называют "говоруны". Появляются в общественных местах, транспорте и т.д., и очень громко говорят чистую лажу)) :D

Я думаю, сейчас рейтинг Зе катастрофически высокий. Несмотря на все прорехи в экономике и социальной сфере. Война-это самый жестокий форс-мажор. Особенно такая страшная война.
Впрочем, это субъективное мнение. Я специально не разобщаю общество. Пускай каждый решает сам.
"Надо жить рискуя"- говорил Ницше! Но когда видишь себя на пузе, окружённым толпой ханыг и милицией, понимаешь, что Ницше, наверное, грузит. (с) Леха Никонов

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср сен 14, 2022 9:57 am

Mantis писал(а): Я специально не разобщаю общество. Пускай каждый решает сам.

Это правильный подход. Как сохранить такой настрой после войны? Вот нет ответа у меня. Учитывая то, как сейчас дела обстоят и как с каждым днем критики все больше, то после войны я лучше наверное вообще заткну уши и уеду куда нибудь. Что б не видеть этого всего снова.

Солоха

Сообщение Солоха » Ср сен 14, 2022 5:39 pm

ЗАЗ

Сообщение ЗАЗ » Ср сен 14, 2022 6:17 pm

Всё в точку! Спасибо .