Семен Семенович » Пт апр 05, 2019 9:48 pm

Солоха » Пт апр 05, 2019 9:49 pm
Тушкан писал(а):Солоха писал(а):Ну так людям же так погано живеться, що треба поекспериментувати всьому світу на сміх. До речі, у залежності від результату виборів посольства з 1 червня починають готуватися до обмеження безвізу. От радості буде, коли всі з Польщі приїдуть. І МВФ нову програму поки відкладає. Ото заживемо!
Да, безвиз будет жаль потерять, хотя я им пока так и не воспользовался. А остальное... В 90-е ведь все равно хуже было. Я почему-то думаю, с Зеленским на много хуже не станет. А если процентов на 20, то фигня, то допустимо.

Тушкан » Пт апр 05, 2019 9:49 pm
Солоха писал(а):Семен Семенович писал(а):?! На біса ви мені в гості, потім хату святити... Я з живими людьми пропонував поспілкуватися, а не з методичками Порошенка...
Чого в житті не бачила, так це методичок Порошенка. А люди ж не тільки в Григорівці чи де ви там, я з ними кожен день спілкуюся. Так що можете зі зливанням запрошення на прийом душу не метушитися, все одно не поїду

Солоха » Пт апр 05, 2019 9:50 pm
Семен Семенович писал(а):Як Порошенко на дебати в 2014 до ЮВТ)))

_igor » Пт апр 05, 2019 9:50 pm

Солоха » Пт апр 05, 2019 9:51 pm
Тушкан писал(а):Солоха писал(а):Семен Семенович писал(а):?! На біса ви мені в гості, потім хату святити... Я з живими людьми пропонував поспілкуватися, а не з методичками Порошенка...
Чого в житті не бачила, так це методичок Порошенка. А люди ж не тільки в Григорівці чи де ви там, я з ними кожен день спілкуюся. Так що можете зі зливанням запрошення на прийом душу не метушитися, все одно не поїду
Извините за чуть бестактный вопрос, а к кому бы с этого форума хотели поехать?

Семен Семенович » Пт апр 05, 2019 9:52 pm
Солоха писал(а):В мене нормально, а у вас?
Последний раз редактировалось Солоха Пт апр 05, 2019 9:47 pm, всего редактировалось 1 раз.

Семен Семенович » Пт апр 05, 2019 9:52 pm

Тушкан » Пт апр 05, 2019 9:52 pm
_igor писал(а):Семен Семенович, Солоха, прошу прекратить флуд, оффтоп и взаимные подъ*****ки

Тушкан » Пт апр 05, 2019 9:53 pm
Семен Семенович писал(а):Молчу.

_igor » Пт апр 05, 2019 9:54 pm
Александра1 писал(а):Не захотела оказаться между жерновами![]()
Наверное правильно сделала, но жаль, интересные дебаты получились бы.
Лидер Батькивщины отказалась вести дебаты кандидатов в президенты и не назвала причин такого решения, сообщил советник штаба Зеленского.o

Микрон » Пт апр 05, 2019 9:55 pm
Солоха писал(а):Буде. Дефолт до зими гарантований
Дефолт – это невозможность выполнять обязательства по возврату долгов или выплате процентов по ценным бумагам, а также любые другие нарушения договора займа

Солоха » Пт апр 05, 2019 9:55 pm
Семен Семенович писал(а):Солоха писал(а):В мене нормально, а у вас?
Молодця, сприймаєте зауваження, хоча й викручуєтесь наче Порошенко, й робите вигляд, що ви не помилялись)))Последний раз редактировалось Солоха Пт апр 05, 2019 9:47 pm, всего редактировалось 1 раз.
От Вам треба було йти у Президенти)))

Солоха » Пт апр 05, 2019 9:57 pm
Микрон писал(а):Солоха писал(а):Буде. Дефолт до зими гарантований
Что такое дефолт?Дефолт – это невозможность выполнять обязательства по возврату долгов или выплате процентов по ценным бумагам, а также любые другие нарушения договора займа
И почему Вы так думаете? Или Вы что-то знаете?

Семен Семенович » Пт апр 05, 2019 10:00 pm
Солоха писал(а):Семен Семенович писал(а):Солоха писал(а):Так, хай усвідомить, яка він нікчема. А ми поекспериментуємо з безграмотним наркоманом - а раптом гірше не буде! А як втратить довіру, тоді ми його - уххх!
Та ви готові будь-кого "уххх"... Подивимось, якої ви заспіваєте через пару місяців, а після Парламенських виборів - зокрема...
Разом заспіваємо. Закуповуйте інсулін

Тушкан » Пт апр 05, 2019 10:02 pm

Солоха » Пт апр 05, 2019 10:03 pm
Семен Семенович писал(а):Извините, ухожу с темы, но, сквозь весь потоу грязи хочу сказать, что -
Це - взагалі ницо, натякати на мій діабет!!!...
Тьху!!!

Микрон » Пт апр 05, 2019 10:19 pm
Солоха писал(а):Цифри залишку боргу по займах ЮВТ і Азарова є у відкритому доступі. МВФ грошей не дасть. Все.

Тушкан » Пт апр 05, 2019 10:22 pm