Добрый доктор писал(а):Тоді майте гiднicть не посилатися на неї в своїх фантазіях.Солоха писал(а):Докторе, що мене абсолютно не цікавить, так це думка ЮВТ про мене особисто.
Коментувати публічний виступ публічної особи нікому не заборонено

Солоха » Пт апр 12, 2019 7:03 pm
Добрый доктор писал(а):Тоді майте гiднicть не посилатися на неї в своїх фантазіях.Солоха писал(а):Докторе, що мене абсолютно не цікавить, так це думка ЮВТ про мене особисто.

Александра1 » Пт апр 12, 2019 7:04 pm
Солоха писал(а):Топити його буде пізно, в топку піде все, напрацьоване за ці 5 років.І європейське визнання, і незалежність НБУ, і перевищення експорту над імпортом, і багато чого ще. Дешевого газу не буде, дірка в ПФУ не зникне, а от емісія - цілком реальна, бо грошей взяти більш буде ніде. І те, що Зє (це не образа, а його офіційний логотип, до реч, і він йому личитьі) вже зробив, і кого він у команду взяв, дає всі підстави вважати, що далі буде не те, що відкат. а прірва.

Добрый доктор » Пт апр 12, 2019 7:05 pm
Солоха писал(а):Коментувати публічний виступ публічної особи нікому не заборонено
![не знаю [nexnau]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/smile_02/smile44.gif)

Солоха » Пт апр 12, 2019 7:07 pm
Добрый доктор писал(а):Солоха писал(а):Коментувати публічний виступ публічної особи нікому не заборонено
Коментувати - не значит - тупо перебрехивать.

Солоха » Пт апр 12, 2019 7:14 pm
Александра1 писал(а):Солоха писал(а):Топити його буде пізно, в топку піде все, напрацьоване за ці 5 років.І європейське визнання, і незалежність НБУ, і перевищення експорту над імпортом, і багато чого ще. Дешевого газу не буде, дірка в ПФУ не зникне, а от емісія - цілком реальна, бо грошей взяти більш буде ніде. І те, що Зє (це не образа, а його офіційний логотип, до реч, і він йому личитьі) вже зробив, і кого він у команду взяв, дає всі підстави вважати, що далі буде не те, що відкат. а прірва.
Вы говорите это из-за эмоций.
Если бы Зе был за Россию, он бы туда свалил под ручку с Повалий, Лорак и им подобным с самого начала.
Поэтому это даже не логично.
Я надеюсь не на самого Зе, иллюзий не питаю, ему нужен минимум год, что бы научится всему, я надеюсь на ту команду, которую он соберет.
Если он не самоубийца, то соберет специалистов.

Добрый доктор » Пт апр 12, 2019 7:19 pm
Солоха писал(а):А це вже ваші емоції.

Александра1 » Пт апр 12, 2019 7:28 pm
Солоха писал(а):Александра1 писал(а):Солоха писал(а):Топити його буде пізно, в топку піде все, напрацьоване за ці 5 років.І європейське визнання, і незалежність НБУ, і перевищення експорту над імпортом, і багато чого ще. Дешевого газу не буде, дірка в ПФУ не зникне, а от емісія - цілком реальна, бо грошей взяти більш буде ніде. І те, що Зє (це не образа, а його офіційний логотип, до реч, і він йому личитьі) вже зробив, і кого він у команду взяв, дає всі підстави вважати, що далі буде не те, що відкат. а прірва.
Вы говорите это из-за эмоций.
Если бы Зе был за Россию, он бы туда свалил под ручку с Повалий, Лорак и им подобным с самого начала.
Поэтому это даже не логично.
Я надеюсь не на самого Зе, иллюзий не питаю, ему нужен минимум год, что бы научится всему, я надеюсь на ту команду, которую он соберет.
Если он не самоубийца, то соберет специалистов.
А навіщо йому кудись валити, він і тут непогано годується, і там за малороський колорит обожнюють. Скільки квиток на його концерт коштує? І при тому жінка субсидію собі оформила (офіційно, з торішньої декларації, за цей рік ще не подавав). І хто там у нього у співвласниках, до речі? Хоча би з тим Євролабом?
І чого це він має вчитися на державі, з м'яко кажучи, складним економічним станом? Може, хай для початку рідним Кривим Рогом покерує? Чи оберетьсЯ в Раду, в якому комітеті позасідає, в чиїсь команді попрацює? Ви самі визнаєте, що буде управляти команда . Ця команда тут неодноразово наводилася, Зє там буде працювати вивіскою.

ХорошаЯ » Пт апр 12, 2019 7:40 pm

Александра1 » Пт апр 12, 2019 7:58 pm
ХорошаЯ писал(а):Но при том, что он еще не объявил своих спецов, вы проголосовали за него в первом туре - где логика?

Солоха » Пт апр 12, 2019 8:00 pm
Александра1 писал(а):Нет? Порошенко не мог, потому что не мог, а Зе может, потому, что может? Интересная логика.
Это лишь догадки и домыслы и не более.
Мне он тем и интересен, что из-за своей неопытности и неполитичности, ему просто прийдется нанять спецов, что бы не упасть в грязь лицом.
Может только его непохожесть на всех наших прошлых и поможет нам.

Солоха » Пт апр 12, 2019 8:03 pm

Todd » Пт апр 12, 2019 8:05 pm
Солоха писал(а):Александра1 писал(а):Нет? Порошенко не мог, потому что не мог, а Зе может, потому, что может? Интересная логика.
Это лишь догадки и домыслы и не более.
Мне он тем и интересен, что из-за своей неопытности и неполитичности, ему просто прийдется нанять спецов, что бы не упасть в грязь лицом.
Может только его непохожесть на всех наших прошлых и поможет нам.
Порошенко на міжнародній арені зробив для України на порядок більше, ніж всі до нього. А тепер хай іде, і давайте подивимось, що буде, якщо прийде дилетант і найме спеців. Список цих спеців вже є. І тут вже без варіантів. Хіба вищі сили допоможуть, та й то навряд чи.

Milena » Пт апр 12, 2019 8:08 pm

Milena » Пт апр 12, 2019 8:10 pm
Солоха писал(а):
Порошенко з Макроном. Зранку була зустріч з Меркель.

Milena » Пт апр 12, 2019 8:14 pm
Александра1 писал(а):ХорошаЯ писал(а):Но при том, что он еще не объявил своих спецов, вы проголосовали за него в первом туре - где логика?
При том, что "спецов" Порошенко уже все хорошо знают, вы будете голосовать за него во втором туре. Где логика?
Зе сказал, что покажет основную команду, до второго тура. Жду.

ХорошаЯ » Пт апр 12, 2019 8:15 pm
Александра1 писал(а):ХорошаЯ писал(а):Но при том, что он еще не объявил своих спецов, вы проголосовали за него в первом туре - где логика?
При том, что "спецов" Порошенко уже все хорошо знают, вы будете голосовать за него во втором туре. Где логика?
.
Добрый доктор » Пт апр 12, 2019 8:15 pm
То же самое в Раше говорят про Пу.Солоха писал(а):Порошенко на міжнародній арені зробив для України на порядок більше, ніж всі до нього. А тепер хай іде, і давайте подивимось, що буде

Александра1 » Пт апр 12, 2019 8:21 pm
ХорошаЯ писал(а):Александра1 писал(а):ХорошаЯ писал(а):Но при том, что он еще не объявил своих спецов, вы проголосовали за него в первом туре - где логика?
Зачем вы переводите стрелки на меня - разве я что-то говорила о "спецах" Порошенко?
Это вы, как я поняла из ваших слов, полагаетесь на команду Зеленского, которой пока еще в глаза не видели, но голосуете "За".

Александра1 » Пт апр 12, 2019 8:23 pm
Milena писал(а):Я с наивности Александры улыбаюсь. Это же надо)))
![подмигивание [;)]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/re/derisive.gif)