Добрый доктор писал(а):Солоха писал(а):Чому ж - я бачу президентом успішного політика, якому повірив Захід, якій зумів відновити армію (народ-волонтери, ну-ну, тепер розбирайтеся, хто що і за скільки закупав), оздоровити фінансову систему, зробити незалежним НБУ, провів децентралізацію (те, що кошти міська влада або пиляє. або на депозитаах тримає - так треба було знати, кого обирати) і ще багато чого. Я не бачу президентом неосвіченого шоу-мена, полковника, що розікрав армію, колишню віце-президентку, що підписала газовий договір на максимально невигідних умовах. Хто хоче, може ще раз перепостити тут іскрометний і влучний жарт про собаче лайно - мене це абсолютно не хвилює.
Вам не надоело постить одни и те же пропагандистские клише, дезавуированные здесь уже не один раз?
Действующий гарант полностью провалил базовое обеспечение внутренней безопасности страны.
За 5 лет при власти он не сделал ничего для того, чтобы угомонить активных сепаратистов, которые на местах ждут возможности реванша.
Кернесо-трухановско кодло, и им подобные - у власти на местах. Население - фактически заложники тараконов в голове последних.
Зашкваренные судьи – при назначениях.
Ну дык, Труханов и сказал "спасибо"))) За то, наверное, что дело закрыли о незаконном обогащении))
Труханов подякував Порошенку: Все, за що нас поважають - завдяки вам
Субота, 2 березня 2019, 22:49
Мер Одеси Геннадій Труханов заявив, що "все, за що поважають" Одеську область - завдяки президенту України Петру Порошенку.
Про це Труханов заявив 2 березня під час візиту Порошенко в Одесу, де пройшло
засідання Ради регіонального розвитку Одеської області, пише " Думская ".
"Все, що ми сьогодні говоримо ... що нас поважають, що нас підтримують, що у нас високі рейтинги ... Якщо говорити чесно, Петро Олексійович - це завдяки вам. Завдяки тому, що ви дали можливість нам проявити своє ставлення", - заявив Труханов.
https://www.pravda.com.ua/news/2019/03/2/7208189/

![не знаю [nexnau]](https://forum.zap.zp.ua/images/smilies/smile_02/smile44.gif)